Epizodikus tartalommal jön az Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A
A half life 2 nekem baromi nagy csalódás volt, a legelsõ intról eléggé inspirálóak voltak, szerintem a játékot sokkal inkább a horror scifi irányába lehetett volna elvinni és a történetvezetést is sokkal jobban meg lehetett volna oldani.
Nem tetszik hogy 2-3 órán keresztül nem történik benne semmi, lövünk mint a hülyék, és a történet annyi hogy rébuszokban beszélnek elõttünk az emberek.
Az episode 2 kicsit jobb lett, de szerintem a valvenek egy nagyon jó half life 3 at kellene kihoznia ahhoz hogy jól jöjjön ki abból a kanyarból amit már sikerült elrontaniuk.
Én nem lennék az epizódikus megjelenés ellen, de például az ep1 is kurva unalmas csattanóval a végén, aztán nesze neked gamer vedd meg a következõ játékot hogy abból kiderülhessen megint csak a nagy semmi <#levele>#levele>
Windows 7
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
I.Vh-s a Rise of Flight és a Sturmovik szériát kalapálgatják. Volt még valami BoB meg mostanában jött ki egy II.Vh-s cucc. 2003 vége óta kb. ennyi...
A Jet Thunder és Fighter Ops a "majd egyszer jönnek" kategóriát alkotják. DCS-hez is 9 havonta kellene jönni add-onnak. 14-15 hónapja adták ki...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Na meg a pcm halkabb mint egy xbox... konkrétan hosszú távon nem bírnám ki azt a zajt amit egy xbox ad.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tehát a jó édesanyjukat nézék hülyének.
Nem tudom de szerintem ezzel megásták a játék sírját, de ne legyen igazam.
2. Mikor láttál te engem tépni a számat ? Vkivel keversz!
3. Néztem és elégedett vagyok vele
4. Kabbe.. csak úgy
PSN ID.: Beegabor
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
Tudod mikor várnám meg a PC-s porotkat, maik ráadásul kettõ kivételével mind szarok + sokára jönnek. Ez a két kivétel a Dragon Age és még egy, de nem jut eszembe. Ezeknek a játékoknak a PC-s verziói az igaziak.
1 hónapja decemberben megszabadultam tõle jóáraon. Minden értelmes cím multiplatform,pc-n is kijön így semmi értelme xboxot tartani pc mellett,az a maradék 1-2 exkluzív cím pedig innentõl kezdve az Alan Wake-el együtt valahova a kupac szar kategóriába sorolható az idei évtõl...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Eszerint a történet maga úgy épül majd fel, mint egy televíziós sorozat."
Fordítás: HL2 Epizódikus megoldása is ugye mennyire tetszett? Évek óta vár egy fél világ a befejezésre... de jó is ez! Vagy mégsem?
"Ez annyit jelent, hogy epizodikus megoldást alkalmaztak és a fõ történeti szál letudása után újabb részek válnak elérhetõvé a Live! rendszerben."
Fordítás: Ez annyit jelent, kedves vásárló, hogy 10-11.000 körül veszel egy játékot, aminek azon a lemezen igazából még nincs vége.
Ellenben nehogy azt érezd, hogy olcsón megúsztad, a folytatásért és a befejezését külön kell fizetned.
Mindegy mit csinálsz, csak fizess!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.