21
-
Klub #21 Hát ez nagyon nagy lesz az tuti fix. -
#20 Az RTS az én szememben nem stratégia. Az klikkelőbajnokság. -
#19 Na jó de ilyen alapon stratégiai játék konzolra is van, pl a halo wars, a tropico 3, a red alertek, a c&c3 azok a stratégiák amiket boxon nyomtam, a civilization revolutiont meg wiin, de pl az anno1404et, a két advance warst, a jagged alliancet, az age of empires 2t, a sim cityt, a popoloust meg a touch of wart nintendo dsen (stratégiai játékoknál a dupla kijelző és az érintőkijelző nagyon jól jön). -
#18 Hát ha már lehet egy kis off,
A half life 2 nekem baromi nagy csalódás volt, a legelső intról eléggé inspirálóak voltak, szerintem a játékot sokkal inkább a horror scifi irányába lehetett volna elvinni és a történetvezetést is sokkal jobban meg lehetett volna oldani.
Nem tetszik hogy 2-3 órán keresztül nem történik benne semmi, lövünk mint a hülyék, és a történet annyi hogy rébuszokban beszélnek előttünk az emberek.
Az episode 2 kicsit jobb lett, de szerintem a valvenek egy nagyon jó half life 3 at kellene kihoznia ahhoz hogy jól jöjjön ki abból a kanyarból amit már sikerült elrontaniuk.
Én nem lennék az epizódikus megjelenés ellen, de például az ep1 is kurva unalmas csattanóval a végén, aztán nesze neked gamer vedd meg a következő játékot hogy abból kiderülhessen megint csak a nagy semmi -
Sir Ny #17 min t egy tévésorozat? nem is rossz ötlet. egy barátok közt szerű szerepjáték. hmmm. -
#16 Stratégia azért az még van és lesz. Repszim tényleg nem nagyon. A Lock On óta egyetlen modern harci repülőgép szimulátor sem jelent meg. A DCS csak annak kalapálésa és helikopter szim.
I.Vh-s a Rise of Flight és a Sturmovik szériát kalapálgatják. Volt még valami BoB meg mostanában jött ki egy II.Vh-s cucc. 2003 vége óta kb. ennyi...
A Jet Thunder és Fighter Ops a "majd egyszer jönnek" kategóriát alkotják. DCS-hez is 9 havonta kellene jönni add-onnak. 14-15 hónapja adták ki... -
#15 Amiket írsz az már pcre sem nagyon lesz, de ha lenne igény rá akkor még wiire is lenne. Hc játék boxra pl a megaman9, ninja gaiden 2. -
#14 Mit értünk HC alatt? Mert XBox-ra soha a büdös életben nem lesz hardcore repszim vagy startégiai játék. Szóval igazából az XBox-nak szerintem semmi köze a HC gamerekhez. Éppenhogy a vérpistikéknek és könnyed kikapcsolódásra vágyóknak van. Látványos játékok, de nem tartalmas játékokhoz. Mikor lesz pl. NWN szintű moduláris RPG XBox-on? -
tomcsa4 #13 Az viszont igaz, ráadásul melegszik is. Hiába újabb kiadás, nagyon melegszik. De jól kiegészíti a számítógépet egy box. -
#12 Hát én sokat játszom... egy barátom át is szokta hozni a boxát funolni. Nem rossz, de egyre kevésbé gondolom azt hogy vennék. Kevés exkluzív, azok sem nagy számok. A nem exkluzívra meg ott a pc, és még a kontrollerrel sem kell szenvedni, na meg egy rakás játékstílus egyáltalán nem is létezik konzolra.
Na meg a pcm halkabb mint egy xbox... konkrétan hosszú távon nem bírnám ki azt a zajt amit egy xbox ad. -
richard45 #11 De ha már megveszem a játékot kemény tízezrekért akkor az már legyen egész és kerek és ne ilyen katyvasz, hogy még fizesek egy csomó k*rva dlc-ért hogy a játékot amit megvettem az ténylegesen teljes legyen.(aztán ki tudja még hogy azok a bizonyos dlc mennyi játék időt fognak biztosítani).
Tehát a jó édesanyjukat nézék hülyének. -
richard45 #10 Tipikus májkölszoft húzás, náluk nagyobb pénzlehúzó banda már csak az EA lehet.
Nem tudom de szerintem ezzel megásták a játék sírját, de ne legyen igazam. -
#9 1. Van boxom
2. Mikor láttál te engem tépni a számat ? Vkivel keversz!
3. Néztem és elégedett vagyok vele
4. Kabbe.. csak úgy
-
tomcsa4 #8 Egy keleti ízlésű emberkének is vannak játékok Box-ra, bár neked inkább PS3-at kellene venned. Én továbbra is azt mondom, hogy aki sokat játszik, vegyen a PC mellé egy Boxot. -
#7 Persze attól is függ kinek mi a jó játék, xbox360on ami igazán jó játék volt eddig az a blue dragon, a beautiful katamari, a tales of vesperia és ennyi (a nyugati címek közül talán csak a fable 2 jött be), lehet hogy a blue dragon 2 és a fable 3 után én is megszabadulok a boxtól, az alan waket asszem kihagyom, lassan már kezdek immunis lenni a magyarországon folyó hájpra, hogy minden hájpolt cuccot leszedek, és nem is játszok velük, mert számomra élvezhetetlenek, legutóbb a modern warfare1el, a gta4el és az ac2vel jártam így. -
tomcsa4 #6 Te beszélsz? Mondod itt a hülyeséged, a sok vérpistike meg utánoz, mint a majom. Ahelyett, hogy vennél egy boxot, itt téped a szád a keresztplatformért, aztán meg nem tetszik a végeredmény. Néztél már tükörbe? -
#5 Te azt sem tudod mit írsz. -
tomcsa4 #4 Ez baromság. Maga a PC egy alkalmi játékosnak elég (ekem), de egy HC arcnak már sovány. Kedvencem a Box360, ha sokan játszanék, tuti vennék. Így csak havernál játszottam rajta néha-néha.
Tudod mikor várnám meg a PC-s porotkat, maik ráadásul kettő kivételével mind szarok + sokára jönnek. Ez a két kivétel a Dragon Age és még egy, de nem jut eszembe. Ezeknek a játékoknak a PC-s verziói az igaziak. -
Skyline #3 Elmondanám én milyen reményeket fűzök az Xboxhoz.
1 hónapja decemberben megszabadultam tőle jóáraon. Minden értelmes cím multiplatform,pc-n is kijön így semmi értelme xboxot tartani pc mellett,az a maradék 1-2 exkluzív cím pedig innentől kezdve az Alan Wake-el együtt valahova a kupac szar kategóriába sorolható az idei évtől...:) -
5i #2 Csatlakozom. Hozzátéve, hogy mindezt több éves fejlesztés és késés után. Az alap tuti jó lesz, de félek, hogy az alap max 5-6 órát nyújt majd, utána fél-fél órás epizódokat lehet majd (pénzért) leszedni. -
#1 Beszéljünk világosan uraim:
"Eszerint a történet maga úgy épül majd fel, mint egy televíziós sorozat."
Fordítás: HL2 Epizódikus megoldása is ugye mennyire tetszett? Évek óta vár egy fél világ a befejezésre... de jó is ez! Vagy mégsem?
"Ez annyit jelent, hogy epizodikus megoldást alkalmaztak és a fő történeti szál letudása után újabb részek válnak elérhetővé a Live! rendszerben."
Fordítás: Ez annyit jelent, kedves vásárló, hogy 10-11.000 körül veszel egy játékot, aminek azon a lemezen igazából még nincs vége.
Ellenben nehogy azt érezd, hogy olcsón megúsztad, a folytatásért és a befejezését külön kell fizetned.
Mindegy mit csinálsz, csak fizess!