Ötvös Tibor

Epizodikus tartalommal jön az Alan Wake

Az Alan Wake már elég régóta késlekedik, ám az eddig látott videók alapján a játék megér majd minden várakozást. A jelenleg Las Vegasban zajló CES (Consumer Electronics Show) 2010 fesztiválon a Microsoft bemutatóján a kiadó bővebben is kitért az Alan Wakere, így újabb érdekes információkat tudhattunk meg a játékról. Eszerint a történet maga úgy épül majd fel, mint egy televíziós sorozat. Ez annyit jelent, hogy epizodikus megoldást alkalmaztak és a fő történeti szál letudása után újabb részek válnak elérhetővé a Live! rendszerben.

Robbie Bach, a Microsoft szórakoztatóipari részlegének vezetője hozzátette, hogy nagy reményeket fűznek az X360 exkluzív játékhoz és Alan idén biztosan felbukkan. Bár pontos dátumot továbbra sem mondott, ám 2010. második felét jelölte meg, mint lehetséges premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Klub #21
    Hát ez nagyon nagy lesz az tuti fix.
  • Molnibalage #20
    Az RTS az én szememben nem stratégia. Az klikkelőbajnokság.
  • zola2000 #19
    Na jó de ilyen alapon stratégiai játék konzolra is van, pl a halo wars, a tropico 3, a red alertek, a c&c3 azok a stratégiák amiket boxon nyomtam, a civilization revolutiont meg wiin, de pl az anno1404et, a két advance warst, a jagged alliancet, az age of empires 2t, a sim cityt, a popoloust meg a touch of wart nintendo dsen (stratégiai játékoknál a dupla kijelző és az érintőkijelző nagyon jól jön).
  • Ravkin #18
    Hát ha már lehet egy kis off,

    A half life 2 nekem baromi nagy csalódás volt, a legelső intról eléggé inspirálóak voltak, szerintem a játékot sokkal inkább a horror scifi irányába lehetett volna elvinni és a történetvezetést is sokkal jobban meg lehetett volna oldani.

    Nem tetszik hogy 2-3 órán keresztül nem történik benne semmi, lövünk mint a hülyék, és a történet annyi hogy rébuszokban beszélnek előttünk az emberek.

    Az episode 2 kicsit jobb lett, de szerintem a valvenek egy nagyon jó half life 3 at kellene kihoznia ahhoz hogy jól jöjjön ki abból a kanyarból amit már sikerült elrontaniuk.

    Én nem lennék az epizódikus megjelenés ellen, de például az ep1 is kurva unalmas csattanóval a végén, aztán nesze neked gamer vedd meg a következő játékot hogy abból kiderülhessen megint csak a nagy semmi
  • Sir Ny #17
    min t egy tévésorozat? nem is rossz ötlet. egy barátok közt szerű szerepjáték. hmmm.
  • Molnibalage #16
    Stratégia azért az még van és lesz. Repszim tényleg nem nagyon. A Lock On óta egyetlen modern harci repülőgép szimulátor sem jelent meg. A DCS csak annak kalapálésa és helikopter szim.

    I.Vh-s a Rise of Flight és a Sturmovik szériát kalapálgatják. Volt még valami BoB meg mostanában jött ki egy II.Vh-s cucc. 2003 vége óta kb. ennyi...

    A Jet Thunder és Fighter Ops a "majd egyszer jönnek" kategóriát alkotják. DCS-hez is 9 havonta kellene jönni add-onnak. 14-15 hónapja adták ki...
  • zola2000 #15
    Amiket írsz az már pcre sem nagyon lesz, de ha lenne igény rá akkor még wiire is lenne. Hc játék boxra pl a megaman9, ninja gaiden 2.
  • Molnibalage #14
    Mit értünk HC alatt? Mert XBox-ra soha a büdös életben nem lesz hardcore repszim vagy startégiai játék. Szóval igazából az XBox-nak szerintem semmi köze a HC gamerekhez. Éppenhogy a vérpistikéknek és könnyed kikapcsolódásra vágyóknak van. Látványos játékok, de nem tartalmas játékokhoz. Mikor lesz pl. NWN szintű moduláris RPG XBox-on?
  • tomcsa4 #13
    Az viszont igaz, ráadásul melegszik is. Hiába újabb kiadás, nagyon melegszik. De jól kiegészíti a számítógépet egy box.
  • Sanyix #12
    Hát én sokat játszom... egy barátom át is szokta hozni a boxát funolni. Nem rossz, de egyre kevésbé gondolom azt hogy vennék. Kevés exkluzív, azok sem nagy számok. A nem exkluzívra meg ott a pc, és még a kontrollerrel sem kell szenvedni, na meg egy rakás játékstílus egyáltalán nem is létezik konzolra.
    Na meg a pcm halkabb mint egy xbox... konkrétan hosszú távon nem bírnám ki azt a zajt amit egy xbox ad.