97
-
#11 Egyetértek azzal hogy háborút indított az internetezők ellen. Lassan az lesz majd hogy külön internet adó, kattintások után, meg hogy csak francia oldalakat tudnak nézni a franciák... kiváncsi vagyok hogy ez az idióta miket fog még kitalálni. Szegény franciák! Lehet majd kirobbantanak egy kis forradalmat és felgyújtják Sárközyt! :D -
Exen #10 Oh, istenem, és tényleg magyar származású, sokban hasonlít is a magyar politikusok egy nagy részére...
De míg a mieink néha meghúzzák magukat, ő nem, és bizony nem lepődnék meg, hogyha bevezetnék ezt, akkor nem választanák meg újra. Én legalábbis a Google helyében tuti a másik jelöltet támogatnám, tudom persze ők teljesen pártatlanok mindig, de egyáltalán nem hülyék, vagy ötletszegények... -
#9 Ez az ember natyon puta! -
Polemius #8 Ez a zseni arra nem gondol, hogy mi lenne, ha máshol meg a francia netes forgalmat adóztatnák meg, azon az alapon, hogy náluk van aki rákattintott a francia oldalon a tartalomra?
Meg, hogy a francia cégek esetleg arra kezdenének el hivatkozni, hogy nem fizetnek ott adót, mert a kattintó máshol lakik? -
#7 lol? -
pixx #6 Én a Google helyében, megszüntetném a francia nyelvű keresését, Franciaországot, egy nagy fekete pontként ábrázolnám a Google Earthben, majd bezárnám a francia irodám.
Aztán lehet elgondolkodnának egy kicsit a kormány... -
#5 rohaggyá me -
hol9672 #4 dehogy magyar származású. apja ci anyja zsi = zsici törpe! igazi francia -
Pares #3 Szarközi. Beveheti. -
janitor #2 a Google helyében én fityinget nem adnék a francia kormánynak. -
Foga #1 Az emberi hülyeség tényleg határtalan. Amikor már azt hittem nem tudnak már mit kitalálni, mindig jön a meglepetés, hogy van még lentebb. És ez a faszi magyar származású. Istenem!