11248
  • Calver
    valaki mondja már a kedves kicsi Treyarch-éknak, hogy az emberek nagy részét nem patkolják, nem hordanak szemellenzőt, és ezen egyszerű okokból nem 60 kicseszett fok a látószögük...

protip: 90-105° az ideális, monitor képarányától függően.
  • Rundstedt17
    valszinűleg 2004-2005 ről jött.....
  • Hellsing47
    miaz hogy már megint?
  • SL
    Na nemár... már megint Vietnam-ban fog játszódni? Miért nem lehetne CoD2 féleség? Eddig az tetszett a legjobban.
  • Rundstedt17
    De mivel az 5-rész bukta volt nem valószinű hogy bevállalják
  • bgabor
    Második világháborúban nem volt antant. Mellesleg lehet hogy megérné megpróbálni megcsinálniuk egy első világháborús COD-ot. Ha belegondoltok az ötödik rész japán lövészárok/alagútrendszer/erődítmény elfoglalós pályáiba, ez kivitelezhető lenne első világháborús környezetben is.

Mondjuk szerintem az első világháborúnál Korea és főleg Vietnám sokkal hálásabb téma. Szóval nagyon várom a játékot, jó lesz.
  • Montanosz
    példa Deadly dozen második része az ázsiai hadszíntéren játszódik, de nekem is inkább európai hadszíntér fekszik inkább.
  • gyepesjoint
    hát,ha Vietnamban fog játszódni,akkor nem a hortobágyi nemzeti park lesz benne :)
  • Csirke4
    Neakarjatok túlzottan azonosulni.
    Tapasztalatból mondom: szar érzés ám mikor az utcán összerezzensz 1 madárcsoport miatt mert azt hiszed Spitfire.
  • Qwerty4
    Hát én meg a I. v. II. vh.-s Antanttal még annyira sem tudok azonosulni...
  • Desiderata #38
    az mondjuk tény hogy a multi pályák egyre összetettebbek és lehet hogy egy dzsungelharcos pályát ma már szebben meg tudnak csinálni mint 5-10 éve tudtak volna, szóval akár még jó játék is kisülhet a vietnámi témából
  • Yeltzin
    világos, csak arra utaltam, hogy a filmeken, könyveken kívül semmi egyéb kapcsolatod nincs egyik háborúval sem, vagyis ugyanannyira azonosulhatsz mindegyikkel Octavianustól Napóleonon át Schwarzkopfig

személyes érdeklődésed persze lehet, de ezt "sok európaira" általánosítani hiba lenne

fantázia kérdése, én pl. totál átérzem a dzsungelharcot is, ennek semmi köze ahhoz, hogy dédapám melyik kontinensen lövette szét a seggét
  • Csirke4
    Az MW2 multiplayere is zsákutca, elvileg a medal of honor új része afganisztánban játszodik modern környezetben és ezt akarják kihasználni.
    Reméljük a legjobbakat. :D
    Addig meg amíg lesz Cod:V gyakoroljatok a Vietcong-al. :D
  • Csirke4
    Gyere WWII Onlineozni, ép most nyerte meg a német oldal a hadjáratot. :D
  • Desiderata #34
    nem is akarok részt venni, inkább az menjen orvoshoz aki háborúban akar harcolni
    engem csak az akkori kor szelleme fog meg, a technikai fejlettsége, a körítés
    nekem az fps az sport, hobbi, kikapcsolódás
    ettől még nem képzelem magamat náci rohamosztagosnak
  • Yeltzin
    fura lenne, ha bármelyik háborúval tudnál "azonosulni", amelyikben nem vettél részt

ha mégis, irány a pszichiáter
  • sambauer
    viszont a multi kurva jó volt, többet ért mint az egész single mód :)
  • sambauer
    nem volt rossz, de kizárólag Kiefer/Bauer miatt élveztem, beszólásai nagyon hangulatossá tették a játékot.. de valahogy, főleg a Pink floyd féle Wall után, már nem szívesen látom a háborúk feldolgozását ilyen módon. De amíg nem megtörtént eseményeken írtok, az nem gáz :D
  • Rundstedt17
    Igaz,és mivel a Modern warfare féle arcade lövölde irányzat volt a legsikeresebb a döntés egyértelmű....Mondjuk nem hiába az 5 mikor próbált átvenni a Modern kori viszonyokat 2.világháborús korba több mint szánalmas volt,nem csoda hogy hamar elhalt az egész multi,a történelem megerőszakolása volt az upgradelhető 2.világháborús fegyókkal....
  • Rundstedt17
    Tényleg gagyik voltak,multiban még egy igazán sikeres cím sem jelent meg a témában.Az hogy singlében volt 1-2 év amikor vietnámos fps tömkelege jött ki az más....
  • n3whous3
    legjobb oprendszer most pedig. winxp tetű volt már nálam ha sok szart kellett háttérbe startkor indítani. Plusz a 64 bites xp egy szégyen és 4 giga rammal nem árt x64-es oprendszert felrakni. Akkor már win 7.
  • Desiderata #27
    nyilván olyan játékot készítenek ami a többségnek kell és többen veszik
  • n3whous3
    ja, azt még nem aknázták ki eléggé (csak pár gagyi game :D)
  • Rundstedt17
    De a korábbi irány csőd.Aki a régi irányt akarja annak továbbra is ott a COD1..mosz az újban mégis mit tehetnének be szebb grafikán kivül?
    Viszont mostani irányvonalal jó kis fun játékmenet megoldható vietnám esetében is.
  • Rundstedt17
    kellett neked a win7....
  • Rundstedt17
    MW2 klón második világháborús környezetben a hideg ráz :D.....
  • n3whous3
    ki akartam játszani és nem tölti be a pályákat win 7 alatt :<
  • Rundstedt17
    Nekem is az volt a kedvencem...
  • n3whous3
    a korábbi irányának meg a modern nem volt megfelelő
  • Rundstedt17
    A COD széria mostani irányának nem megfelelő a 2 világháborús környezet.
  • Rundstedt17
    Csakhogy a németek illetve volt csatlósaik a játék iparban nullák,a győztesektől meg nem várhatod el hogy saját népirtós játékot csináljanak :D....
  • n3whous3
    de az bf2 mod, nem?
  • AC2
    Meglep, h nem te nyitottad a topikot :D
  • JagFater
    Forgotten hope 2
  • Desiderata #14
    world at war zsákutca volt, nem elégítette ki az igényeket
  • sambauer
    COD: WaW óta rohadtul nem hiányzik egy múltbéli háborút feldolgozó játék. Ha a fantáziára építene mint az MW 2 úgy még talán érdekelne, de ezekből a népírtásokból már nagyon elegem van.
  • Syntech
    Remeljuk nem kem hirek ezek!Kivancsi vagyok mien lesz
  • n3whous3
    Én mondjuk most szívesen tolnék egy mohaahoz hasonló 2vh-s gamet, olyat amiben nem a híres események voltak, hanem kicisit ilyen kémkedős jelleggel (mint némely pálya a mohában C:)
  • n3whous3
    Szerintem meg már kurvára unalmas az európai hadszíntér
  • Monoton
    Ja nem lenne rossz, csinálhatnának olyat ahol a tengelyhatalmi oldalon harcolunk.