11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#88 Amúgy bocsi ha ezzel megbántottam a lelki világod de akkor miért nem fél évvel ezelőtt csináltad a topikot mert már akkor is voltak ezek a hír morzsák :D
Nem beszoltam hanem hozzászoltam :P De egy olyan játékról értelmetlen topikot nyitni még aminek csak annyit tudunk hogy ez a Call of Duty 7. sorozata lesz:P
De hát igen ez a vélemény szubjektív... -
bgabor #87 Nem gond, majd megváltoztatod a topic nevét ha kiderül a hivatalos cím. Nem kell ügyet csinálni belőle. -
Rundstedt17 #86 valakinek muszáj elvállalnia :D -
Rundstedt17 #85 szólt -
#84 Velemenyed szubjektiv.Beszolhatsz de le...rom -
#83 Szerintem felesleges ez a topig ha még a címét se tudjuk:P
Mert ha talán Vietnámban játszódik attól még nembiztos hogy az lesz a neve... -
#82 Jahm a WWII Online-ban sem jellemző, hogy a 12 éves amcsi hülyegyerekek a német oldalon játszanának, viszont ami érdekes hogy van néhány elvetemült. :D
Pl brit úriember volt a Luftwaffe főparancsnoka. :DD -
xxxpaulxxx #81 az ötödik rész a zombikról szól -
el bruja #80 "A CoD:WaW ismét a 2. világháborúba kalauzolja el a játékost, ezúttal Csendes-óceáni hadműveletekkel megfűszerezve a cselekményszálat."
-
Cat 02 #79 Én is attól félek, de hát még él a remény... (minden gondolatban:D) -
#78 Korrekt -
boomsly #77 Szerintem már sokan nem emlékeznek egy vietnámi háborús játékra Amiga 500-on, a címe: Last Patrol.
Ott egy amerikai szakaszt kellett kommandírozni vissza a bázisra.
A legrosszabb része a viet mesterlövész kilövése volt a faluból. Ahányszor lőtt a kis goog egy emberednek mindig kapáltak.
Volt, hogy hárman meresztettük a szemünket hol is van a kis tetű!
Az volt durva csipás rész!
Volt egy Men of valor című gyenge cseh vagy lengyel próbálkozás is, ahol kábítottak minket, hogy majd lesznek zenék az aktuális érából.
Ennek ellenére az egész játékban csak a Jefferson Airplane- Somebody to love c. számát lehetett meghallgatni és azt is csak kiképzés alatt.
Ezért szeretem a BF:V-t! Válassz magadnak zenét mire akarod gyilkolni a haverod! -
#76 el vagyok tévedve
én eddig azt hittem hogy az ötödik rész Vietnamról szól -
#75 ez ugyan olyan fos szíríz lett mint az nfs ... -
#74 Call of Duty: Vietnam - novemberben jön
A Treyarch már készíti a következő Call of Duty részt, ami ugye immáron a hetedik lesz. -
#73 hát, új COD-ban a brazil bódéváros már majdnem lakótelep, azt vajon kinek szánták -
#72 ja kéremszépen a panelpatkányok miatt nem fognak eszkábálni egy CoD:LTP
gyengébbek kedvéért LakóTeleP -
#71 Nagyjából ugyanazok alkották. :) Persze voltak kilengések. -
robgros #70 Hefner, a problémák elkerülése végett írd le, szerinted milyen hülyeségeket írtam be. Mellékesen szólva, csak arról lett volna szó, hogy lassan már kezd unalmassá válni számomra az egyoldalúság. -
bgabor #69 Na persze, attól az apró ténytől eltekintve, hogy NEM ugyanazok alkották az első világháborúban az Antantot mint a másodikban a szövetséges hatalmakat. A legjobb példa erre olaszország, aki az első világháborúban az Antant oldalán harcolt, a második világháborúban, mussolinivel az élen pedig hitler oldalán, egészen amíg 1943-ban a szövetségesek el nem foglalták az országot.
-
#68 Ha már amerikai részről lesz a játék szívesen végigvinnék egy kubai megszállásos részt is, ahol a végén Fidel Castro "kiiktatása" lenne a cél, ott is fel lehetne vonultatni egy jó adag fegyverarzenált -
#67 Singleplayer részében nem is volt szinte semmi. Max Bayonet, azt pedig igenis gyakran használták. a Multi pedig Teljesen más tészta. Fikázhatnánk a CoD4-et is: Nem lóg minden katonának GL a fegyveréről. -
#66 Majd jön a vietcong 3 azt überel mindent!
-
Rundstedt17 #65 De nem tömegesen mint a játékba. -
Hugh Hefner #64 ez annyira sokrétűen baromság amit ide kihánytál papírra, hogy csak arra kérek, gondold már át mégegyszer legközelebb, mielőtt hülyeséget írsz -
Rundstedt17 #63 Majd akkor ha németek olaszok csinálnak játékokat.Jah mégse valószinű a legjelentősebb piac USA beli játékosok többségének nem tetszene ilyet senki nem fog megkockáztatni... -
pervajakróv #62 XP még mindig jó. Telepítsd fel a game booster-t, játék előtt kapcsold be, minden háttérxart kikapcsol, jelentős a javulás, sőt a multit is engedi. -
robgros #61 Már megint jelentkezik az a tipikus amerikai felfogás, hogy olyat kell kitalálni, amiben azért is az amik szerepelnek és legépelnek mindenkit, aki útjukban áll. A játék ennek ellenére valószínűleg jó lesz, csak már rátérhetnének egy másik nemzetre is. A CoD sorozattól természetesen nem várom el, hogy teszem azt German Operations címmel adnak ki játékot, mivel eleve távol áll a profiljuktól. Mikor lesz az, hogy németek, olaszok, finnek oldalán is pufogtatunk egy kicsit? Ja, tudom, marketing, lóvé és propaganda. -
#60 Miért lenne a történelem meggyalázása? Egyedül az aperture sight nem létezett olyan formában a világháborúban, mint ahogyan azt a játék multijában szerepelt, de az összes többi kiegsézítőt igenis használták akkor is (teleszkóp MP44-re, hangtompító, bayonet stb)
-
#59 nincs véletlenül egy kép amin a két látószög közötti különbséget mutatja meg ? :D -
#58 Tényleg nem volt eddig egy jó vietnami játék sem.És ez sem lesz jó. :)
A Vietcong 2-től egyenesen rosszul lettem én is, a Line of Sight meg csakugyan nagyon primitív volt. :/ -
#57 Ha lesz benne végre rendes "csipáskodás",akkor jó lesz. -
boomsly #56 Valószínűleg azért sem tudunk Vietnámmal azonosulni, mert az eddigi játékok, mint a Vietcong, Shell shock és társai csak annyiról szóltak, hogy: helikopterbe be, dzsungelba ki, lyukba be, gödörből ki, tüzérség kérése oda, sebesült cipelése ide, majd helikopter jön, mi be és azzal vége.
0 nulla történet, apró ötletek.
A Shell shock első részében tényleg lehetett bumm-bummolni a csajokkal, de ez minden. A VC2 pedig sajtreszelős maszturbáláshoz hasonló élményt nyújtott.
De valószínűleg maga a háború is ilyen 0 null történetes volt
Rizsföldeken vietcongot hajkurászni és ezt átültetni egy pörgősnek titulált játékmenetbe.... -
#55 Tulajdonképpen Antant volt az is a II. vh.-ban, csak másképp nevezték, szövetségeseknek.A lényegen az elnevezés semmit nem változtat. -
Cat 02 #54 Maradjunk annyiban, hogy hasonló helyszínen :D -
SL #53 ja az csendes óceán környékén játszódott :D -
#52 -
Hugh Hefner #51 na végre valami érdekes rész. remélem a játék első felében szigorúan semmit sem csinálok majd, csak egy hajón folyva szívom a lucky strikeomat, és több elágazásos beszélgetések során derítem ki a társaimról, hogy melyik gyilkolta meg a kiképzőtisztjét. néha kikötök, és megbaszok valami sárga kurvát. aztán bekattanok, és elkezdem módszeresen irtani a mocskos kis sárgákat, akik mindenhol megvannak. aztán miután társaim arccal a sárban döglöttek meg, én túlélem, és elmegyek hippinek, és a washingtoni bónuszpályán elkezdem lövöldözni a rendőröket, akik nem hisznek a világbékében (természetesen még mindig spanglival a számban). közben meg olyan pályák, ahol járműhasználat van, nőket és gyerekeket kell gyilkolni, kiszámolva, hogy mennyire nem kell eléjük célozni. az egész játék közben természetesen meg a kameramaneket kell kerülgetni, hiszen vietnam médiaháború volt.
na, ezt várnám el egy új cod-tól 2010-ben -
SL #50 A WaW is ott játszódott már elegem lett belőle. -
#49 sivatagi vihar verzió kellene :D futfutfut, ratatataaa, brrrrrrr, bummbummm, game over, you win