11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#248 a k...aany...kat! -
Csokis #247 Mégis lesz fizetős Black Ops multiplayer? -
#246 jahú. -
#245 Most már senki se sírhat, MW2 megérkezett ded. szerókra :)))) -
#244 jah furának néz ki, de gondolom el kell előtte rejtőzni, hogy közbe ne találjanak meg... -
#243 Ha csinálsz 4 meg 5 killt egy az egyben olyan felirat ugrik fel, mint az MW 2-ben.
Omg én most nem a fegyvercserés feliratra gondoltam, a szar turorial részre omg -
#242 Nekem tökmindegy milyen a multi a pörgős single miatt szeretem a kodokat!
2x végignyomom az kuka. -
#241 MW2 után... kaki cod akkor sem kellene, ha ingyen lenne. -
Gabe18 #240 Távirányításos kisautóval gyilkolás mindennek az alja...
Hát nem lettem boldogabb ezt látva.
Na de majd még kiderül. -
#239 elég ránézni, aki vágja a témát, egy videóból leszürheti, mifánterem...
ez full cod6 koppintás, az irányítás az animáció, állítom jórészt a grafika is...
pontozás itt is 100 xp 1 kill, akkor ott van az a felirat snipernél:
"One shot kill!!" lol ez koppintás, persze ez nem rosszértelemben főleg ha ebben lesznek ded szerverek. -
#238 OMG, a feliratok alapján megállapítod, hogy MW 2 utánzat... -
#237 Ez majdnem olyan mint a MW 2 , a feliratok alapján :S
de azért várjuk, az új és ötletes mapok miatt
-
#236 mármint ezt most mire irtad? -
#235 hát a cod sosem volt egy cs vagy quake ahol csak magadra támaszkodhatsz -
#234 annak örülök, hogy az irányítás marad a jól megszokott, pontos, szerintem fps-ek közül a legjobb eddig.
ez mindenképpen fontos, szeintem. -
#233 eladták -
#232 pffffffffff
elég vicces ez a multi ezt komolyan hívhatnánk így is:
Call of Duty 7: Modern Warfare 2/2 ez full lemásolták a cod6-ot, csak kis textúracsere.
amúgy végre látom az első map, a videóban az amiről már hallottam híreket, hogy a cod6-ba Salvage néven tették be, és hogy a cod7-ből vették (meg a FUEL-t is állítólag)
nemtuom ennek most örüljek vagy sírjak? -
Csokis #231 -
#230 Visszatérnek a régi hagyományokhoz -
Gabe18 #229 Ja,a Gamestar.hu-ról. -
Gabe18 #228 "A Call of Duty: Black Ops indulása az Activision legnagyobb üzleti befektetése lesz
Az Activision CEO-ja, Bobby Kotick azt állította, az összes Activision cím közül ennek indulása lesz a legdrágább.
A Treyarch lövöldözős játéka már most meghaladta a Modern Warfare 2 előrendelési adatait, holott az Activision korábban azt mondta, hogy nem számítanak ugyanarra a sikerre, mint tavaly a Modern Warfare 2-vel.
Az Acti nagyon sok tapasztalatot szerzett az előző játékok eladásaiból, és nem utolsó sorban anyagilag is kifizetődő volt. A Call of Duty: Black Ops november 9-én érkezik PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC és Nintendo DS rendszerekre." -
#227 Nem emlékszem volt-e már...
Várható-e MW2 mintára co-op mód? -
#226 Na akkor nyugi várni fogom és kiváncsi leszek!!
A Modern Warfare 2 és a Black Ops fejlesztői szinte egy időben oszlatták el a felreppent tévhiteket Twitter csatornájukon.
Robert Bowling, Infinity Ward közösségi vezetője:
"Eddig sem kellett, ezután sem kell fizetni, hogy a Modern Warfare 2 multiplayer módjával játszhass."
Josh Olin, Treyarch közösségi referens:
"Nem, a Call of Duty: Black Ops multijáért sem kell fizetni. A kacsa eloszlatva."
Ha valaki odafigyel, rájöhet, hogy a sorozat e két tagjánál marad ingyenes a többjátékos üzemmód, de azt nem cáfolták meg, hogy a Black Ops után következő epizód már más üzleti modellel fog rendelkezni és önálló közösségi rendszerre lesz kiépítve. -
#225 a rating pending még meg fog változni :) -
#224 Unofficial boxart ez -
Gabe18 #223 Totalcod.hu-ra felkerült hír szerint ez lesz a borító:
Na most ott a hozzászólásokba megjegyezte valaki hogy a 2 colt akimbo-ra utalhat,na de akkor a két M16... Az azért már a Terminátornak is sok lenne...
-
#222 jah csináltak nuncsakut, egeret meg joy-t is.... -
#221 -
#220 -
#219 Na, majd most. :) -
#218 -
#217 hivatalos PC-s kiegészítők a madcatztől:
Call of Duty: Black Ops PrecisionAIM Mouse & USB Dog Tag Bundle – PC
Powered by Mad Catz CyborgŸ R.A.T. technology, the Black Ops PrecisionAIM Mouse features a new generation “twin eye” 5600DPI gaming grade laser sensor that reads each axis separately for pinpoint accuracy. Highly ergonomic and adjustable for sustained gaming, the Black Ops PrecisionAIM Mouse features interchangeable palm rests allowing for comfort and bespoke feel. Gamers can program four DPI settings which can be instantly recalled via an integrated toggle switch, affording the option to strategically switch DPI settings mid game, programmable all the way up to 5600DPI. Precision Aim button allows gamers to temporarily slow down cursor movement and reduce sensitivity on the fly, or alternatively, can be re-programmed to imitate any keyboard stroke or mouse button operation. 5 programmable buttons combined with a 3-position mode switch allows for a total of up to 15 user definable commands to be available to the gamer at any one time. Fashioned in unique ‘Tiger’ camouflage design, the Black Ops PrecisionAIM Mouse also ships with a highly collectible Call of Duty USB Dog Tag which conceals a fully working 2GB USB Flash Drive, containing bespoke Black Ops profiles for the PrecisionAIM Mouse. The Black Ops PrecisionAIM Mouse & USB Dog Tag Bundle is compatible with Windows™ 7, Vista™ and XP™.
MSRP: $99.99
Call of Duty: Black Ops Stealth Gaming Surface – PC
Powered by Mad Catz Cyborg technology, the Black Ops Stealth Gaming Surface features a high density, low profile design which provides exceptionally detailed and accurate mouse feedback for the serious gamer. Tactile silicone material securely adheres to the desk for rock-solid stability even during heated combat. Low friction design allows for effortless arm and mouse movements while the ultra smooth 11.5” by 15.5” surface texture allows for precise tracking with laser or optical mice.
MSRP: $19.99 -
Danryu82 #216 Ezt a játékot már naggyon de naggyon várom! -
#215 képek -
#214 -
#213 -
#212 ÁÁÁÁÁÁ!
Hallottam a szomorú hírt... Nem lesz benne M4-es :'( :"( -
#211 jah csak irtam hogy ne a warez magánszerókból vonjon le következtetéseket -
#210 a BF a járművekről szól. majd ott lesz a MOH-ban járműmentesen ~ ugyanaz :) -
#209 faxa te most itt jösz a warez nyomorék 2-3 éves szerveradminokkal, akik beírják hogy no gl, no cléjmor, no kemp, no kispisztoly stb.
én hidd el bc2 be csinálnék olyat hogy "no vehicles server".