11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gabe18 #288 Bocs,de az életkorodból adódóan te még meg sem születtél mikor az a gép a piacra került.
Az nem "vicc" volt,hanem egy olyan gép ami akkor nagyobb dobás volt mint most a PS3.És aki akkor 1995 körül látott egyet működés közben,az utána csak az állát keresgélte egy darabig. -
#287 jujj az nem PS, az 1 vicc, de ez pc fórum nem konzol :) -
#286 aszittem a ps az 1994-es ps akart lenni:DDDDDDDDDDDD -
#285 nem
csak be kell írnod a címet ahol terroristákat akarsz írtani és a google maps és street view felvételei alapján generálja a pályákat -
#284 Dehogynem.PS3ra kijött a 3, a 4 az 5 a 6 és a 7 is jön de még a bf1943 is :) -
#283 jah csőből kell tüzelni....:) -
#282 Ezis csőjáték lesz? -
#281 lol. ps-re nincsen call of duty...:) -
#280 Kifejtenéd bővebben, a CoD nem támogatja?:) -
#279 jah csak cod nincs ami használja...:) -
#278 Ja am PSen van pisztoly is, amivel még könnyebb. -
#277 #271 -
#276 Nem tudom.Szerintem igazán jó a játék úgy is.
És a sznájperek királya kifejezést nemtudom minek véljem. -
#275 nem vitatkozok ienekről, de elárulom ha eltekintek az egér + bill támogatástól, még joy-al is kibaszottkeményen lehet nyomni, gyakorlás kérdése.
tudom nem a te hibád, nekemis sok dolgot addig nehéz volt elhinnem elfogadnom míg nem próbáltam ki.
szóval ne légy ennyire rosszindulatú, én azt mondom engem ezzel nem bántottál meg, csak sokan nem annyira redessek, és akkor csak leszólnak ienek miatt...amúgy Logan kollega, direct konzolról akart mutatni vidit, aznem pc-s példának szánta...:) -
Csokis #274 Nem nehéz, ugyanis konzolon auto aim van multiba is! -
#273 jah ezek szép videók
csak egy olyan alap helyzetet nem lehet megoldani hogy mögötted áll valaki, mert várnod kell a fordulásra
ugrást guggolást meg a mozgást nem lehet rendesen összehangolni, csak ez a béna kacsázás megy -
#272 Most ne ilyen cső pályás játékot mutass látszik , hogy fél méterre mellé lő a csávesz .Tipikus konzol videó el is árultad magad .
-
#271 Mien igazság? nesze neked, controllerrel tolták. de lehet igazad van, fps nem való konzolra :)
-
Gabe18 #270 Szerinted... -
#269 Igazad van nem púposkodás,hanem az igazság -
#268 ez nem púposkodás, haném elég sértő dolog a részedről, lehetne erre visszavágni, és abban te éreznéd magad megsértve...:P -
#267 Meg a DICE a BC2-t a Cod-ról másolta, igaz 14 év alatti vagy úgyhogy tetszeni fog ,biztos te leszel a snájperek új királya -
#266 Nem akarok púposkodni ,de aki konzolon FPS-ik az egy láma. -
#265 nem, REMÉLEM nem. -
#264 Oké, gondolom itt járművek nem lesznek, ezért inkább BC2, tehát karácsonyra BC2+PS3 -
#263 Szeretném kiemelni az érdekes dolgokat a #125ös HSZben lévő cikkből.
Tehát:
"Második Világháború és napjaink közötti időszakban fognak játszódni, de pontos időpontot még nem tudni."
Ez jó lenne, kitudja mit tudnak kihozni belőle...(BFBC2 graffal lenne a jó(Y))
"Küldetéseink céljai,Kubában és Dél-Amerikában lesznek"
Argentin-Brit háború pl.
"
Állítólag az egyik ilyen küldetés maga a hírhedt "Nimród" hadművelet lesz, melynek során a brit különleges erők egyik katonájaként kell behatolnunk a londoni iráni nagykövetségre, és kiszabadítanunk a terroristák által túszul ejtett alkalmazottakat."
Az lenen ám jó a multiban!
"
Még érdekesebbek azok a hírek, melyek szerint a Treyarch állítólag ismét beleteszi a dedikált szerverek támogatását a játékba (Ami ugye a Modern Warfare 2-ből kimaradt), valamint a World at War népszerű Zombie módját is tartalmazni fogja az új CoD."
Zombi terroristák AK-val meg RPGvel?Ki nem hagynám xD
"
Az oldal azt is írja, hogy a játék állítólag idén novemberben jelenik majd meg."
Az úgy kb jó is lenne:D
Ez még áll vagy semmi?
(#126) -
#262 mit mondtam ez egy faszság az egész kisautó bazdmeg... -
Gabe18 #261 Azt én tudom,de hogy kerül a háborúba távirányítós kisautó?
Vagy James Bond játék lesz ez?
Pont ez a baj,hogy a 4-ben a perk-ek bevezetésével hoztak valami újat,ami jó volt.De az 5-6 és most már ezek szerint a 7-ben is kényszeredetten mindig űberelni akarják ezeket,és egyre nagyobb hülyeségeket hoznak be. -
#260 lol ...:D
Érdemes fontolóra venni, hogy ezt vagy a BC2-t vegyem majd meg?:D -
#259 már előre látom:
Call of Duty 8 Prestige Edition
egy valódi AC130-al, vagy egy halott katona testével, vagy esetleg ajándékba lebasznak egy NUKE-ot a házadra....:) -
#258 Elvileg építenek bele kamerát is,[hogy kukkolhasd a szomszéd lányt a fürdőszobájában?] de am sem ér +40k-t.
-
#257 jah de miért nem köthető?
cod7-ben ez egy felszerelés, vagyis killstrike, nem egy a játékban lévő kocsinak a miniatűr változata...:D -
Gabe18 #256 medás=medál -
Gabe18 #255 Én meg kb. semmi értelmét nem látom egyiknek sem.
De míg az éjjellátó aránylag köthető a témához,addig ez a kamerás megfigyelő autó,hát ez már rettentő erőltetett.
Az egészből a Black Ops medás ér valamit ha fémből van,mert az ahogy nézem elég jól néz ki. -
#254 hát nem akarom elkiabálni, de 200%-al több értelmét látom az irányítható kis autónak, mint a gagyi műanyag "éjjellátónak" egy szivacsfejen....
fegyókról annyit, hogy régen egy állítolag hivatalos listán még (43) kúl fegyó volt, erre a véglegesben meg nem...***cod6-ra gondolok*** -
40 k lesz + a gép.
Ez lesz a Call of Duty 7 Collection's Editionja.
Én nemjátszottam az MW2vel, de ezt biztos megszerzem PS3ra, de előbb gépen próbálom ki.
Fegyverek(az 1ik legjobb CoDos oldalról) -
Gabe18 #252 Nincs a perkekkel semmi gond.A gond ott van,hogy a MW2-ben mivel nincs szerver,igy semmi beállítási lehetőség nincs.Az van amit ők kitaláltak,és mindenkinek azt kell játszani.
A 4-be volt választás.Akinek full perk játék kellett,annak is volt szerver,akinek meg war szint,annak ott volt a promod.Mindenki megtalálhatta a helyét.
Azért mert valaki public szerveren játszik,még nem biztos hogy arra kíváncsi hogy minden utcába belőnek 3 GL lövedéket,vagy 5 méterről lekéselik a Commando perk-el.
Az 5 valóban nem volt egy nagy dobás,de ebbe nagyban közrejátszott szerintem hogy a MW után már nemigen volt a nép kiváncsi megint az unalomig ismételt 2. világháborús környezetre. -
gyupee #251 Olvasgattam itt a lap aljátol felfelé, de nem jutottam a feléig se. Én szvsz teljes mértékig Treyarch ellenes vagyok az 5 gyenge szinvonala után (4en coopba veteránon élvezhető) az mw2 pedig tényleg nem nagy szám. Eladásokban is csak azért teljesített, mert mindenki többet várt tőle az előd miatt. (azért spec ops jó benne) Nem egy ismerősöm van aki cod1el,2vel kezdte és szerintük se nagy szám. aki legalább egy med+ szinten játszik és warozik, clanban van esetleg CBn is tolja érdekes modon utálja a prekeket. Pub azoknak való akik azt élvezik hogy felmennek végigrusholnak a mapon, leölnek mindenkit és verik magukat a statjukra, de az ilyen sd-hez nem ért és ha mégis, kicsit is magasabb szinten már valahol legalul láthatnánk a nevét. Aki a perkeket védi az nézzen kicsit magába és ismerje el md nélkül feleannyit ölne, ds nélkül életébe nem késelne és aki a jugger+last standal sem képes ölni az játszon vizipisztollyal a szomszéd kisgyerekkel az utcán... -
#250 (H) -
#249 ez annyit jelent hogy ha használtan veszed (konzolon) akkor kell még fizetned +ban vmennyit hogy menjen a multi
tehát accounthoz kötött cdkey lesz mint pc-n ezer éve.