11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#328 Am logoam is a középső képből van :D -
#327 a megjelenés dátumát rá kéne még írni és úgy még faszább lenen :D -
#326 +1
Részemről mehet fejlécbe. -
#325 Nagyon jó lett!(Y) -
Hellsing47 #324 bannernak?
-
#323 honnan jött az info? felhívott bobby kotick? még 1 linktől nem fog megfájdulni az internet.. -
#322 régebben is volt róla szó, de ugy emlékszem konzolos demo lesz csak. -
#321 Király, holnap kiírom az oldalra, várjuk, remélem jobb lesz mint a MoH béta -
#320 Most jött az infó, hogy lesz Black Ops béta!!!!! -
#319 Naugye :É
és a végén valami rendszer elosztás is van csak a fákk tudja hogy mi :I -
#318 huh az valóban akkor már sokkal másabb...:P -
#317 ezt nem, ez másik ebben ilyen elemzés van, am rájöttem XD -
#316 olvass viszább Logan linkjeiben megtlálod ezt a vidit is...:P -
#315 Ide egy kis hírarchívumot csinálok, MoH és CoDBO hírekből, nyugodtan lehet nézegerni :) -
#314 1 új videó, most találtam és nem Logan linkeli :D
-
#313 Jaja, ez az 1ik ok ami miatt lehet hogy nem a MoHot hanem a BO-t választom :D -
#312 meg az is biztos hogy most nem ilyen nazi zombikat kell ölni hanem vietcong vagy hasonlókat :) -
#311 #303 ez nem BO. -
#310 oké -
#309 hát fura mert ahhoz képest hogy elvileg a BO-ról van elég puritán a grafika... -
#308 nem, ez cod5 -
#307 nemtom, de Logan néven van feltöltve :D
És BO fegyverek vannak hozzá BO skillek meg ilyenek nem? -
#306 akkor mitől black ops zombie gameplay? :D -
#305 :D
Most nézem teszem is ki a honlapomra :D
Köszi :) -
#304 Hát én nem tudom -
#303 akkor mér van World At War név a videónál?:D -
#302 Black Ops zombie gameplay
-
Gabe18 #301 Most már Zombi van,kisautó van,hogy a játék milyen lesz,az még erősen kérdéses,de szinte lényegtelen is... -
#300 jah hát igen azt el lehet majd felejteni....:) -
#299 Jah nem gond, PS3on úgy sincs warez:D -
#298 eddig az összes cod multi fel volt törve a cod6-al amit csináltak az meg már szinte egy csoda, ezekután ez meg sem fog kottyanni nekik... -
#297 ha nyilvános dedikát serverek lesznek, akkor azt feltörik a megjelenés napján, ez nem a védelmen múlik, gyakorlatilag több mint 10 éves foltozgatott enginet használnak, már mindenki ismeri kívülről-belülről. úgy tudják ezt halogatni pár héttel/hónappal ha a bad companyhoz hasonlóan szerződnek pár GSP-vel és csak ott lehet dediservereket indítani. -
#296 huhh.Hát ha nem törik fel(akkor tudom hogy biztos a védelem) talán nálam is lehet róla szó.
Egyszer CoD 5ben játszottunk haverokkal, minden pályát végigjátszottunk(elég durva volt). -
#295 Black Ops - Zombik hada
Na erre vártam, most már tuti vétel lesz, magabiztosan vezsem majd meg :) -
#294 pfff :P -
#293 Deee minden amerikából indult el.Oké oké, többiek is vannak, de a globális felmelegedés, a számítógépes vírusok, a Japán sugár fertőzöttek, minden Amerika miatt van.És mindenhez ami a világon van valahogy odaköthető amerika is. -
#292 erről csak annyit mondanék, ha eltekintek a technikai kölönbségtől, sokkal faszább játékok vannak ps1-re mint manapság bármire....ff7-ff8-mgs-re-tr....stb.
olyan single-t, mint anno a re2-ben eddig még1x sem1játékban sem láttam.
én még mai napig emulátorral elvagyok a régi cucokkal.
amúgymeg hogy érted ezt hogy ameddig Amerika meg nem áll? :)
ps1 gép az nem amerikai, hanem japán gyártmány...:D -
#291 Elhiszem :)
Sajnos ez így lesz, amíg Amerika meg nem áll.
Erről van 1 khmm...bölcsesség?...
"Amerika a gyászlatát ráhúzta a világra". -
Gabe18 #290 Ok,de hidd el,15 év múlva a mai pc-k,meg a Ps3 is ugyanúgy "viccnek" fog tűnni,pedig most milyen jók... -
#289 Úgy értem hogy a mai világban már nem veszik hasznát:) Unokatesóméknak is van, elég sok játékkal, igaz hogy még mindig szépen elmegyegetnek a játékok, de már nagyon régi.