11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#968 Mondta valaki hogy nemveszem meg?Talán még jóis lehet belőle, 11-én megyek a Game Showra a CoD bemutatóra, meg előtte 1 tisztességtelen "demó" időszak aztán még meglátjuk :D -
#967 Tetszik nekem ez is!!
Bar olyan mint az MW2 -
#966 Ti talán de mivel én úgyis megveszem akkor minek tölteném le? :D -
#965 +1
Meg a jungeles pálya is jó lesz! :P -
#964 Természetesen 7-8-án már játszunk a wrzvel, gondolom. -
Puhos #963 A második felvételen lévő pálya tetszik, mert jó nagy. -
Puhos #962 Lehet, de a megjelenésik még cirka 3 hét és 2 nap van hátra. Plusz azt se tudni, hogy a linkelt felvétel mikor készült el, így szerintem teljesen lehetetlen. -
#961 Azok a sig szerű valamik vajon testreszabhatóak lesznek? -
#960 simán kész lehet már a játék, kisebb példányszámúakat szokták úgy 2 héttel előre gyártani hogy mindenhova jusson elég, ez meg a történelem legnagyobb nyitása lesz már megint
de majd meglátjuk mikor szivárog ki :)
-
#959 -
Puhos #958 #954 #952 törölve lett, a #953 kamu, a videón is látszik a megjelenés dátuma, ez csak akkor lehetséges ha a csávó a jövőben él. -
#957 lehet:D
De , ott nem sárga? -
#956 Tudtommal a cod 4 óta így jelzi azt a helyet amit mg kell védeni ^^ -
#955 Kegyetlen jó 1 játék lesz nagyon várós
szerk.:
deee miaza DEFEND A meg B
nehogymár kivették a Bad Companyból -
#954 -
#953 http://www.youtube.com/watch?v=IaDV_-4I39I
xboxosok napokon belül megkapják úgy érzem :S -
#952 -
#951 Ez viszont újnak néz ki. Jó kis CTF:
-
#950 #940 -
#949 Két új videó -
#948 Annyi az értelme, hogy ha multi akkor---> performance>quality -
Baxo #947 Ennek meg mi a logikája? Én is hallottam h. lesz benne. Rem mind2ben... -
#946 azt mondták single playerben lesz, de multiban nem -
#945 Nem tudom erról volt e már szó, de lesznek benne végtag leszakadások mint a World at War-nál? Mert ott elég látványos tudott lenni mikor egy-egy robbanásnál az emberünk keze-lába leszakadt. :) Szerintem itt is feldobná egy kicsit a játékélményt. -
Gabe18 #944 Hát pl. Mw2-ben az Underpass undorító volt. -
#943 hó jöhet de neúgy ahogy Bcban, homokvihar meg nemhiszem hogy volt azokon a szintereken ahol a játék folyik. -
Hellsing47 #942 nyisd ki a szemed akkor -
#941 jó lenne ha nem erőltetnék ezeket a hó meg homokviharos pályákat, semmit se látni ezeken a szarokon. -
#940 http://www.flixya.com/video/3631391/Multiplayer_HD_1
http://www.flixya.com/video/3631737/Multiplayer_HD_2 -
#939 Nem hinném, nekem pl. a WAW grafikája nagyon szép még az MW 1 vagy 2-höz is viszonyítva. -
Gabe18 #938 Ezt jól megírtam...
Szóval 50 szintből áll egy prestige. -
#937 November 9.
Am ja ki lehetne tenni banner alá -
#936 mikor jön amúgy? bannerbe kirakhatnátok -
#935 fotosopolt kép -
#934 lehetne végtelen szint -
Gabe18 #933 Simán lehet 14 mivel itt csak 50 szintből áll egy szint, nem 70-ből mint a MW2-ben. Már ha jól emlékszem, valahol olvastam ezt... -
#932 14 az nagyon sok. remélem 10 lesz. vagy csak 8 :D -
#931 Olvastam, hogy elvileg 14 prestige szint lesz, de szerintem kamu, mert forrást nem kaptam hozzá. -
#930 Minek a spoiler? -
#929 Bocsi ha már volt, kicsit részletesen a KillStreakekről.
Killstreakek
[spoiler]
Spy Plane:
Szükséges ölések száma: 3
Szükséges CP: 0
A UAV megfelelője. RPG-vel és egyéb eszközökkel elpusztítható. A kép alapján egy Lockheed U-2-es repükő.
RC-XD:
Szükséges ölések száma: 3
Szükséges CP: 1200
Rádióvezérelt, távirányításos autó. C4-el felszerelt, így alkalmas ellenséges célpontok megsemmisítésére.
Counter-Spy Plane:
Szükséges ölések száma: 4
Szükséges CP: 1600
Ideiglenesen zavarja az ellenfelek minimapját. Szintén egy Lockheed U-2.
SAM Turret:
Szükséges ölések száma: 4
Szükséges CP: 1600
Föld-levegő rakéta állomás. Automatikusan becélozza és lelövi az ellenséges repülő objektumokat.
Care Package:
Szükséges ölések száma: 5
A Modern Warfare 2-ből jól ismert Care Package. Egy killstreaket, lőszert, vagy a két szuperfegyver (Grim Reaper, és Death Machine) egyikét tartalmazza. Egy CH-46 Sea Knight típusú helikopter dobja le.
Napalm Strike:
Szükséges ölések száma: 5
Szükséges CP: 2400
A multiplayer reveal trailerben láthattuk, ledobását óriási robbanás és lángtenger követi. Egy F-4 Phantom II-es típusú vadászgép dobja le.
Sentry Gun:
Szükséges ölések száma:
Szükséges CP: 3200
Szintén ismerős lehet a Modern Warfare 2-ből. Itt is teljesen hasonlóan működik.
Mortar Team:
Szükséges ölések száma: 6
Szükséges CP: 3200
Egy pályán kívüli mortar csapatot aktivál. Három helyet kell megjelölnünk célpontnak, a streak elküldése előtt.
Attack Helicopter:
Szükséges ölések száma:
Ez a killstreak a Call of Duty 4-ben és 6-ban is megtalálható egyaránt. Egy AH-1 Cobra típusú helikoptert hív be.
Valkyrie Rockets:
Szükséges ölések száma: 7
Szükséges CP: 4000
Vállról indítható rakéta, melyet kilövés után a játékos irányít. Hasonló a Modern Warfare 2-es Predator Missile-hoz. 2 rakétával kapjuk.
Blackbird:
Szükséges ölések száma: 8
Szükséges CP: 4500
Egy Lockheed SR-71 "Blackbird" típusú repülőgépet hív be. Mondhatni egy "szuper-Spy Plane-ként" szolgál, mert a sima Spy Plane-nel ellentétben az ellenséges játékosok orientációját is mutatja, nem csak a pozícióját. RPG-vel és egyéb eszközökkel sem lehet elpusztítani.
Rolling Thunder:
Szükséges ölések száma: 8
Szükséges CP: 4500
Egy nagyon intenzív szőnyegbombázást kérhetünk vele a pályára. Egy B-52-es repülő hajtja végre a feladatot.
Chopper Gunner:
Szükséges ölések száma: 9
Szükséges CP: 5000
Ez a killstreak is szerepelt a Modern Warfare 2-ben. A különbség az, hogy a Black Ops-ban a killstreak aktiválásával ténylegesen ott fogunk ülni a helikopteren.
Attack Dogs:
Szükséges ölések száma: 11
Szükséges CP: 6000
Az ötödik rész, a World at War utolsó streakje. A Balck Ops-ban visszatér, azonban egy kis módosítással. A kutyák ezentúl egy harapással ölnek az eddigi kettő helyett, ezért lett megemelve a szükséges ölések száma 7-ről 11-re.
Gunship:
Szükséges ölések száma: 11
Szükséges CP: 11
A legegyedibb killstreak. A killstreak aktiválásával egy Mi-24-es helikopterbe ülhet a játékos. A "Payback" nevű egyjátékos küldetésben látottakhoz hasonlóan miénk a teljes irányítás. A helikopter minigunnal és rakétákkal van felszerelve.