11248
  • Fpocok
    Elég késő van. Megnéztem mégegyszer, hogy nem-e tévedek... amit nem szoktam :D
    "Actually, yes. If you have Second Chance, any teammate can revive you - Not just others who also have Second Chance."
  • Fpocok
    WaWal nem játszottam. És itt majd nem fog kelleni mindkettőnek a perk.
  • csuripi
    Second Chanses, földön fekvő embert FEL LEHET MAJD KELTENI, ez már a Cod 5-ben is így volt. Akkor működik, hogyha az élesztendő, és a felélesztő személy is használja a perket.
  • Fpocok
    Q&A
    Nem tudom volt-e már, de nekem volt benne egy két újdonság:
    -Sok mindent kapunk, ha prestigelünk.
    -Equipmenteket lehet arrébb rakni, pl claymore.
    -Second Chanses, földön fekvő embert FEL LEHET MAJD KELTENI :D
  • Fpocok
    Ebben is van valami.

(Amúgy tényleg sok baj van vele, viszont annyira fejlett szinten van, hogy egy PCvel ki lehet dobni a TV-t, rádiót is. Gyakorlatilag mindent meg lehet rajta tenni, amit az előbbi két eszközön. Én ezért szeretem)
  • Gabe18
    Nem tudom ide írtam-e már vagy máshova. A lényeg ma már nagyon sokak jutottak oda hogy nem akarnak pc-n játszani. Nem hiányzik nekik a windows, driver, anyám kínja telepítése, a beállítgatás, a felrakom a játékot és nem megy, mér nem megy, mért dob ki a win-be, és sorolhatnám.
    Hazamegy iskola, munka, akármi után, belöki a lemezt, beül a méteres tv elé, fejére rakja a mikrofont, és kész.
    Most ezek a dolgok lehet banálisan hangzanak "hardcore" pc felhasználónak,mert neki ez nem probléma. De mára a videojáték ide jutott. Ma már nem az a réteg a játékos aki C64-en meg Amigán "prünytögött" a kilencvenes évek elején mint én is. Hanem az aki a Playstation, Nintendó, Xbox korszakban szokott a játékokba. És annak már ez kell.
  • lolSL
    fekve betakarózva nem kell fpst játszani
    ez komoly műfaj, konzol bayonettára meg társaira rendben van, ahhoz lehet fejenállva is püfölni a gombokat :D
  • Fpocok
    Most nem azért hoztam fel, hogy vitatkozzunk, csak én személyesen nem értem.
    Amúgy ez sem lehet igazán érv. Én kb két évig elvoltam egy géppel... aztán újítottam 40ezerért új VGA, proci, alaplap. Ezzel most két évig megint elleszek.
    Konzolon meg ott van a havidíj, ha xboxról beszélünk + konzolra drágábbak a játékok.
  • Gabe18
    A másik érv sokkal reálisabb, ha valaki játékra konzolt tart, mert nem akar fél évente-évente pc-t bővíteni, az fps-ezni is azon fog.
    Amúgy sem a konzol itt a gond maga gondolom, hanem a kontrolleres irányítás. De egyrészt aki sokat játszik konzolon simán elég jó szintre fejleszti magát (nem, nem kell auto aim hozzá), másrészt mivel itt mindenki kontrollerrel játszik semmi hátránya nincs.
    Nyilván két egyszintű játéktudással bíró játékos közül az egeres nyerne 1v1-ben, de ezért nem is játszanak egymás ellen...
  • Fpocok
    Úgy nézki ez az egyetlen érv. DE. Elmondom neked, hogy én pl fotelbol nyomom. Asztal alatt van pár könyv, meg egy puha párna. Csak belehuppanok a fotelbe, felrakom lábamat és kihúzom billentyűt. Ennél kényelmesebben nem is lehetne játszani.
  • Gabe18
    "miért akarna valaki önszántából konzolon FPSezni, amikor van PC is a világon."

Mert jó az? Nem mindenki akar 2-3 órát a billentyűzet fölé görnyedni, mikor játszhat egy kényelmes fotelban "elterpeszkedve" is.

Amúgy a videóhoz, ezt a "vaoaoaoaoaoaaa" halálsikolyt ugye nem gondolják komolyan?
  • Fpocok
    Na végre egy normális videó. Köszi.
    Amikor látok valakit konzolon FPSezni... valahol felsír egy PC. Nálam a TOP10 élet nagy kérdésében is benne van.... miért akarna valaki önszántából konzolon FPSezni, amikor van PC is a világon.
    NA mindegy. A játék fasza lesz, alig várom... csak közel lesz a vizsgákhoz :S
  • lolSL
    itt van több órányi beta video, sajnos alig nézhető
  • Prince23
    Ez inkább pályaismertetőnek volt jó, Durk nem volt éppen a helyzet ura:D főleg a videó első felében. Az az RC XD érdekesnek tűnik.
  • lolSL

minigun a végén elég túlkapás :S
  • Fpocok
    Tudtommal nem. De én nem is hiányolom.
  • Muttley
    Én offline-ra gondoltam.
    Olyanra, mint az MW2-ben a Spec Ops mode.
    Erről vmi hír?
  • lolSL
    btw akinek jtages xboxa van megtalálja neten a multi betát, pár órát biztos lehet tolni ban előtt :)
  • lolSL
    multiban lesz split screen, gondolom zombiknál is
  • lolSL
  • Muttley
    A~
    B~
    C~
    D. ????

Szándékosan hagytad ki az offline splitscreent, mert nincs róla hír, vagy a Zombie mode-ba lesz beleintegrálva?
  • lolSL
    jah rengeteg dlc lesz, több csapat is dolgozik rajta :/
  • Gabe18
    Hát a 12 multi pálya nem túl sok, gondolom rövidesen jön a lehúzás (DLC) áradat...
  • lolSL
    Content:
    A.Story mode
    B.Multiplayer
    C.Zombies
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A.Story Mode information:

Just like i expected, in this game you play a role of a soldier containing information that the CIA wants, the CIA have inserted chips into your brain to get the information, as described my mike, every time the character refuse to give information the chip will buzz him, and when you start thinking about the information or talking about it new missions start.
    He also talked to me a bit about the assassination mission, it was similar to that of cod4, you have to sniper Fidel Castro and kill him.
    You get to fight nazis on the campaign, there will be about 4 missions located on World War 2 from what Mike said to me and from what i saw on his profile, it said "Fighting nazis"

There are also undercover missions, where in one of the missions you enter in a russian truck and invade a military base.

B. Multiplayer:

There will be 50 ranks on multiplayer, the prestige is still unknown but there will be more than 14 prestiges.
    There are 12 maps on the full game.

Multiplayer Maps:

~ Cracked
    ~ Crisis
    ~ Fire range
    ~ The grid
    ~ Havana
    ~ Jungle
    ~ launch
    ~ Noob town
    ~ The summit
    ~ Villa
    ~ WND
    ~ Radiation

Multiplayer Modes:
    Playlist:
    Player match:
    Team Deathmatch
    Free For All
    Search And Destroy
    Domination
    Headquarters
    Demoliton
    Capture the flag
    Sabotage

Private match
    Wager matches
    Combat training
    Theater mode

C. Zombies:

The all loved zombie mode is back! and it's the same but more beautiful, you start off as normal with a pistol, everything is the same as WaW, you gain additional money for headshots, after wave 5 dogs will come and attack you, the map you get is kino dertoten there are also 2 more maps that you have to unlock.
  • Fpocok
    Windows 7 téma: Háttérképek, kurzor, hang.
    Kép
    Link
  • szabii98
    Activision keverem a CoDot a MoHal....
  • Gabe18
    Steam kiiktató "bigyó" elég neccesen hangzik...
    Amúgy az EA-nek mért ne tetszene, mikor ez Activision játék lesz?
  • szabii98
    Mert az EAnak nem tetszik ha nem általuk vagy a bétások közül tettek fel videókat etc...
  • szabii98
    Alap dolog, hogyha valaki nemakar a steamel vacakolni, akkor elég egy ilyen bigyó amivel kilehet iktatni.
    Én ilyet még nem használtam, de tudom hogy van
  • toarpad
    Az ilyen videókat mért törlik le ? a sok m*csok..
  • lolSL
    nagyon értesz ehhez
  • szabii98
    Amit kb 3 kattintás elintézni.
  • Prince23
    Meg eleve Steames verzió lesz PC-n
  • Gabe18
    De én azért csak azt mondom lelkiekben készülj fel hogy a warez verzióval nem nagyon fogsz multizni, főleg nem a megjelenés környékén. Már csak hogy ne érjen meglepetésként...
  • Prince23
    Egyébként az MW 2 konzolra valóban október 30-án volt kint :D

Mondjuk azóta, aki közzétette neten, már sitten ül szegényke.
  • szabii98
    jaaha szted.
  • Prince23
    Konzolra már október 30-án kint lesz :)

A PC-s verza meg ala MW 2 esete, tehát kb november 30 :D
  • szabii98
    Van egy olyan érzésem hogy a megjelenés előtt nemkapunk demót, valahogy pedig lekell tesztelni... :)
  • Puhos
    Én megvárom amíg házhoz hozza a futár!
  • lolSL
    hát ha 2 nappal előbb kintvan neten akkor végig lehet tolni a singlet aztán megjelenéskor egyből pörgetni a prestige felé