11248
  • Prince23
    Jött ki videó a zombikról is, de törölték.
  • Skynet
    Így :)
  • Gabe18
    Sajnos ez így van.
    És most nem kell nekünk ugrani, hogy mi most el akarjuk b...ni a jó kis játékot, mert mi ki akarunk szedni belőle sok mindent. Éppen ez lenne a lényeg hogy adják meg a lehetőséget, legyen ilyen is, olyan is. Senkit nem fog zavarni ha full perkes, GL-es, szervereken tombol aki ott akar.
    De mért ne lehetnének ennél kiegyensúlyozottabb, másféle szerverek is? Hogy aki olyat akar, az oda mehessen?
  • Skynet
    Pc-n? Eltünt. Sem értelmes klán sem értelmes játékos meg sem közelíti azt a szart,normális SD játékot nem is lehet találni rajta.
  • kanduhr
    Csak épp minden normális ember túladott már a játékon...
  • DarkSector
    az mw2 és az IWnet se tűnt el a süllyesztőben. :)
  • Skynet
    Ha a serverkonfigurálás adta lehetőségek nem lesznek adottak akkor ez a progi is el fog tűnni pc-n a süllyesztőben akárcsak a COD MW2.
  • szabii98
    +kutyák
    többi mehet
  • Skynet
    Elég csak 1 ilyen majom....
    Ami kapásból értelmes szerón tiltandó: Ninja, Leightweight, Commando, Juggernaut
    Fegyverekből GL-ek, automata csipák,norecoil fegyverek.
    Ergo a játék fele bőven ki lesz tiltva..:D
  • Hellsing47
    úgy mondjátok mintha MINDENKI lightweight-et használna
    TÉNY hogy zavaró, de a játékosok nagy része nem azt használja
  • toarpad
    Nem nagyon . Ahogy olvastam régen alig lesz 1-2 opció letiltható .. Csak az unranked szerón lehet majd testre szabni az ilyen dolgokat nagyon részletesen szerintem
  • Skynet
    Marathon mégcsakcsak egy dolog ha hosszabb futást és nem végtelen futást jelentene....A Leightweight kapásból tiltós...A géppisztolyosok amúgyis gyorsan futnak,leightweightal gyakorlatilag suhannak. SZánalom.
    Elméletileg ez dedikált szeró támogatással jön akkor szinte biztos hogy tilthatóak lesznek ezek a szarok.
  • Gabe18
    Mivel megint sikerült külön részre tenni a Marathon/Lightweight Perk-eket, igy ha nem lehet tiltani őket, akkor nem ússzuk meg a gyalogkakukk játékosokat megint...
  • Gabe18
    Konzolosok majd eldöntik melyiket akarják. (szvsz ebből is elmegy majd annyi mint a MW2-ből, kitanulta a Treyarch az IW iskolát hype meg minden téren)
    De pc-n ha már csak annyit elér a dolog hogy újra szerveres megoldás lesz, amik esetleg jól "testre szabhatóak", már akkor óriási fejlődés lesz MW2-höz képest.
  • Skynet
    Nahja csak van amit nemlehet beállítani,ami az egyel lentebbi videóban is látszik: Megint irreális sebességgel lehet rohangálni...Egyes egyedek csakúgy elsuhannak a képernyőn....
    Sosem fogunk már régi COD-ot kapni,de még a COD4 színvonalát sem fogja egyik új COD sem hozni....
  • Gabe18
    Hát ha már lesz normális szerver lehetőség, akkor ez az egyetlen amiben reménykedhetünk, hogy rendes beállítási lehetőségeket is adnak hozzá.
    MW2 meg... tegnap pont a Black Ops videókat nézegetve kedvem támadt egy kis lődözésre, mondom felmegyek. Első hoston csaló, két perc után a fele játékos lelép, második host hackelve csak sniper fegyver volt. A harmadikon sikerült egy normális meccset lenyomni. Kb ennyi elég is volt belőle...
  • DarkSector
    nagyon pöpec lesz.
    Ezek az interaktív pályák nagyot dobnak a hangulaton, és én szebbnek is látom mint a cod6-ot, mintha itt kevesebb 2d-s objektumot használtak volna.

nekem tetszik. :)
  • TDC Geronimo
  • Skynet
    HJa ha nem pc akkor nemszóltam....:D
    Konzolon főleg az amerikai célközönségnek megfelelő ez a színvonal,de pc-n egérrel játszva inkább a szánalom kategória...
    És sajnos a Black Ops videók is egyre jobban azt erősítik hogy ugyan olyan silány lesz mint a COD MW2....
  • Muttley
    Lol back, én nem PC-ről beszélek, maistro... :)
    Abban viszont egyet értünk, hogy a perkeket én is tiltanám ill. meccsen belül használati gyakoriság-korlátot kapna. Dehát nem rajtam múlik..
  • Skynet
    Lol,az MW2 online multija pc-n gyakorlatilag halott, tömve lowokkal,cheaterekkel,értelmes játékot 1 óra alatt is alig lehet találni,az SD módja gyakorlatilag szinte teljesen halott, a nomrális COD playerek pc-n messze elkerülik...
    Seholsincs az MW2 a COD4-hez képest sem színvonalban sem semmiben (ráadásul a COD4-et a mai napig többet tolják),egy norecoil puffogtatás balfaszoknak való más játékosok játékát elrontó perkekkel és fegyverarzenállal...
  • Muttley
    Nem mondod?! ;)
    Félreértettél. Én nagy rajongója vagyok az MW2-nek.
    Ellenben mi abban a buli (mert ugye az MW2 online multijának népszerűsége továbbra is töretlen)
    ha egy szakasztott ugyanolyan online multit kapsz, mint az előző?
    O.K., lesz benne távirányítós dodgem, más térképek, meg elvileg 4 fős Co-Op Online multi.
    Mire lesz ez elég az MW2 töretlen sikere közepette?
  • Rage47
    új videó
  • Skynet
    Megnézve ezeket a videókat sajnos egy dolog jut elsőre eszembe: Norecoil.....
    Remélem a teljes verzió adja majd a lehetőséget a szerók értelmesre szabhatóságára,látom előre hogy értelmes szerókon a perkek fele és a fegyverek jórésze tiltva lesz..:D
  • lolSL
    mert soha semmi nem volt még olyan népszerű mint az
  • Muttley
    Úgy legyen. :)

#1017 alapján meg felmerül a kérdés:
    Miért kell egy szakasztott ugyanolyan online multi-t csinálni, mint az MW2-é?
  • Drephis
    szerintem a nazi zombie csak egy része lesz a rendes zombi módnak
  • Hellsing47
    most ez komoly? :(
  • Jaka923
    Nem tudni azt, hogy a kihajolás visszakerül-e a játékba?
  • lolSL
    kéne valami jó oldalt találni amit nem figyel az ativision, és oda átrakosgatni ezeket
    orosz youtube? :D
  • Jaka923
    Volt videó, nincs videó...
  • Drephis
  • Muttley
    Pedig egyszer próbáld ki. Sokkal bulibb, mint az Online game. Feltéve, ha van legalább 1 olyan barátod/ haverod, akivel kb. 1 követ fújtok. ;)

Na, mind1, nem agyalok rajta, mert csak felidegesítem magam. :)
    Egyik forrás ezt írja, a másik azt.
    Tavaly sem közölték előre az MW2-nek ezt a lehetőségét.
    A multiplayer lehet online és offline is. Majd meglátjuk.
    A zombie mode-nak meg kb. semmi értelme nincs singleplayer-ben.

Ha az érvek ellenére nem lesz benne OFFline osztottképernyő, akkor részemről a szavatossága már most temetve.
    Bízunk benne, h csak nem egyértelműsítették a dolgot és lesz benne. :)
  • Drephis
    ez bo..
  • Baxo
    mert ez waw-os nem bo-s!
  • Drephis
    zombi

ugyanolyan szinte, mint a CoD:WaW-féle
  • csuripi
    Értem, ok.
  • Fpocok
    Ha van perked és kifekszel, akkor bármelyik csapattárs fel tud kelteni téged, nekik nem kell perk hozzá, hogy felkeltsenek téged, akinek van.
  • csuripi
    Én nem értek angolul, de szerintem itt is kettőn áll majd a vásár.
    Mert ha neked nincs beállítva az SC, nem tudsz feléleszteni, nekem hiába van. Ha nekem nincs beállítva az SC, akkor azért nem tudsz feléleszteni, mert meghalok. Az SC, ugyan az mint a LS csak tovább fejlesztették.
  • Fpocok