11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10804 En megint elkezdtem jatszani vele, de kb 3-4 olasz/nemet promod S&D szeron kivul nem is jarok mashova. Most mac11 es m16 hulyulok, de meglepoen bejottek, pedig elote csak ak74/47 ment csak. -
#10803 Nálam olasz szerveren max 40-es pingem van. Stabil fps. Minden fasza. Ott csapatom is neki. Holland ,német szervereken meg általában 60+... Pedig mikor megjelent a játék, akkor a holland és német szerverek voltak a legjobbak nekem. Érdekes... -
#10802 hálózatfüggő is talán, nálam a hollandok pingje jobb -
strebacom #10801 Lag(?) Inkább cheat, a minap jártam olyan oldalon hogy vagy 50 programozó vitatkozott, hogy hogyan lehet enginewallhacket csinálni a BO-hoz,amit nem is lát a VAC, mivel maga a script úgy fut ahogyan kell(bár én nem értek hozzá,de ezt irták és millió kép volt hozzá),viszont aki ért hozzá azt tudja mit hová kell...
-
pett3rson #10800 már írták, lag. nekem is ez van. meg kell szokni és megtalálni azokat a szerókat ahol ezeket ritkábban csinálja. nekünk a németek jobbak (vagyis nekem,de gondolom ez országos dolog). talán oda jobb vonal megy vagy nemtom, de nekem azok bejönnek jól, a francia, holland vonal már kevésbé. -
#10799 1:Killcam sokat csal
2:Többet késel mint ő
3:Nagyobbat sebző helyet lött
4:Távolság/fegyver sebzése -
strebacom #10798 Eltalálom többször is látom a killcamból hogy kapja a sorozatot, de mégi én halok!!! -
strebacom #10797 No ez hogy faxomba van nem értem!! -
CaptainRumi #10796 Srácok nem elég lőni, mint az állat :D el is kell találni őket :D
-
#10795 Szar a játék... de ez mindenhol így van,(bc2) nekem 1 tár, neki meg 3 golyó pfff... -
#10794 lag? jobban céloz? nem tudom :) -
strebacom #10793 Köszi!!
Kérdeznék még valamit, az hogy van hogy én lövöm, a csákót(ak74u+rapid), mint állat(egy tár), ö meg csak tik-tik és már halok(vagy famas, vagy aug volt neki sima semmi kieg.)
Ezt nem értem....
-
#10792 50, de lehet prestigelni emblemért, sok más értelme nincs.
33ason?
ghost - sleight of hand - ninja
famas - extended mags
mindenki mást szeret persze, de annyira egyformák a fegyver statok, hogy csak néhány kiemelkedő van (famas, galil, ak74u - kb ennyi) -
strebacom #10791 Nagyon jó a multi, csak velem van a baj, egy idö után annyira beleélem magam, hogy remeg a kezem és nemtok célozni....hehehe....
Szerintetek, melyik a legjobb fegyver, valamit perk öszzeállítás, 33-as szintnél???
Itt mennyi a max szint???
Köszi!!!
-
#10790 "pcdev pcdev
Mod tools beta is ready to go…but still working through some red tape. Trying to get it sorted ASAP. Thanks for being patient.
19 hours ago" -
#10789 Ja amúgy menni megyen vele, csak felvétel alatt összeomlik alatta az egész rendszer, kis idő után. csak az áramtalanítás segít rajta, már mint h bejöjjön a windows -
#10788 Csak a BO-val csinálja ezt. Mivel megizzasztja a procit. Pl. a Witcher 2-t simán tudtam venni, pedig annak aztán van gépigénye. -
#10787 Más gond lesz. Fraps megy BOval. -
#10786 Full HD-ben szoktam felvenni videókat, gondoltam felveszem a Call of the dead meccsét. Erre fel a fraps incompatibilis a BO-val. Lehalt a gépem tőlük. Ennyit a treyarchról, még fejelszteni sem tudnak rendesen pc-re. 4 magos gépem van, és nem bír el vele, mert használja felvételkor az összest. még iet. szégyelljék magukat trehányék :S -
pett3rson #10785 hidd el, hogy változik az is, csak nem látod. központból azt húzgálnak amit akarnak...meg van a karbantartás, a túlterheltség és a kismillió másik dolog. -
#10784 eddig semmi baj nem volt 2 napja csinálja
a netem nem változott na mind1 -
pett3rson #10783 néhol igen, néhol nem. folyamatosan változik, szar a neted, mint nekem :) -
strebacom #10782 Nem ! -
#10781 nektek is laggol ez a szar, akár milyen szeron vagyok laggol. -
Zozo76 #10780 Nagy otlet csak kurva idegesito hogy nem eleg az egyre durvabb zombie aradatra figyelni, meg raadasul Romero is jon, es meg vigyazni is kell nehogy robbants/ralojj mert akkor futhatsz a viz fele. Az meg akkor kellemetlen ha kurva messze vagy a parttol... :( -
Zozo76 #10779 -
Zozo76 #10778 -
Zozo76 #10777 Nem hiszem, en XBOXon jatszom. :) -
#10776 http://www.gametrailers.com/video/escalation-dlc-call-of/713276 -
pett3rson #10775 melyikben és mit csinál? nem sokat nyomtam, de azt megnézném :) -
#10774 Romero? Romero a zombi film rendező, aki benne van új zombis mapban. -
pett3rson #10773 Ti miről beszéltek? milyen romero? -
CaptainRumi #10772 Na de akkor ketten már vagyunk, még valaki? :) -
CaptainRumi #10771 Jó nyilván vízközelben heccből bele lehet ereszteni párat na meg véletlenül gránáttal nálam is előfordul, de én itt a teamplayre gondolok inkább. Ha valaki lent van 1 elcsalja a z-ket, másik feléleszti, meg ilyenek, nem az hogy folyamat pörgeti a dobozt mást meg oda sem enged -
Zozo76 #10770 4-en is lehet ZOMBIE-val nyomulni -
Zozo76 #10769 En ilyen vagyok, bar azert az elejen mikor kijon a vizbol adok neki egy granatot, meg egy tar pisztoly golyot is... :) -
#10768 Eladva:-) -
strebacom #10767 -
CaptainRumi #10766 De ha már erről van szó: keresek normális emberkéket, akikkel lehet kulturáltan zombikat hentelni ( nem lövik George kibeb*szott Romerot, nem dobozolnak éjjel nappal miközben másoknak még fegyverük sincs stb... vagy túl nagyravágyó vagyok ha csapatmunkára hajlandó játékosokat keresek? -
CaptainRumi #10765 A singleplayert indítod, de az Online módban tudod Co-opban nyomni másokkal, ami lényegében multiplayer