11248
  • Daell Drow
    En megint elkezdtem jatszani vele, de kb 3-4 olasz/nemet promod S&D szeron kivul nem is jarok mashova. Most mac11 es m16 hulyulok, de meglepoen bejottek, pedig elote csak ak74/47 ment csak.
  • frango
    Nálam olasz szerveren max 40-es pingem van. Stabil fps. Minden fasza. Ott csapatom is neki. Holland ,német szervereken meg általában 60+... Pedig mikor megjelent a játék, akkor a holland és német szerverek voltak a legjobbak nekem. Érdekes...
  • robotnyk
    hálózatfüggő is talán, nálam a hollandok pingje jobb
  • strebacom
    Lag(?) Inkább cheat, a minap jártam olyan oldalon hogy vagy 50 programozó vitatkozott, hogy hogyan lehet enginewallhacket csinálni a BO-hoz,amit nem is lát a VAC, mivel maga a script úgy fut ahogyan kell(bár én nem értek hozzá,de ezt irták és millió kép volt hozzá),viszont aki ért hozzá azt tudja mit hová kell...
  • pett3rson
    már írták, lag. nekem is ez van. meg kell szokni és megtalálni azokat a szerókat ahol ezeket ritkábban csinálja. nekünk a németek jobbak (vagyis nekem,de gondolom ez országos dolog). talán oda jobb vonal megy vagy nemtom, de nekem azok bejönnek jól, a francia, holland vonal már kevésbé.
  • frango
    1:Killcam sokat csal
    2:Többet késel mint ő
    3:Nagyobbat sebző helyet lött
    4:Távolság/fegyver sebzése
  • strebacom
    Eltalálom többször is látom a killcamból hogy kapja a sorozatot, de mégi én halok!!!
  • strebacom
    No ez hogy faxomba van nem értem!!
  • CaptainRumi
    Srácok nem elég lőni, mint az állat :D el is kell találni őket :D
  • Cris99
    Szar a játék... de ez mindenhol így van,(bc2) nekem 1 tár, neki meg 3 golyó pfff...
  • robotnyk
    lag? jobban céloz? nem tudom :)
  • strebacom
    Köszi!!
    Kérdeznék még valamit, az hogy van hogy én lövöm, a csákót(ak74u+rapid), mint állat(egy tár), ö meg csak tik-tik és már halok(vagy famas, vagy aug volt neki sima semmi kieg.)
    Ezt nem értem....
  • robotnyk
    50, de lehet prestigelni emblemért, sok más értelme nincs.

33ason?

ghost - sleight of hand - ninja
    famas - extended mags

mindenki mást szeret persze, de annyira egyformák a fegyver statok, hogy csak néhány kiemelkedő van (famas, galil, ak74u - kb ennyi)
  • strebacom
    Nagyon jó a multi, csak velem van a baj, egy idö után annyira beleélem magam, hogy remeg a kezem és nemtok célozni....hehehe....

Szerintetek, melyik a legjobb fegyver, valamit perk öszzeállítás, 33-as szintnél???

Itt mennyi a max szint???

Köszi!!!
  • Fpocok
    "pcdev pcdev
    Mod tools beta is ready to go…but still working through some red tape. Trying to get it sorted ASAP. Thanks for being patient.
    19 hours ago"
  • Prince23
    Ja amúgy menni megyen vele, csak felvétel alatt összeomlik alatta az egész rendszer, kis idő után. csak az áramtalanítás segít rajta, már mint h bejöjjön a windows
  • Prince23
    Csak a BO-val csinálja ezt. Mivel megizzasztja a procit. Pl. a Witcher 2-t simán tudtam venni, pedig annak aztán van gépigénye.
  • Fpocok
    Más gond lesz. Fraps megy BOval.
  • Prince23
    Full HD-ben szoktam felvenni videókat, gondoltam felveszem a Call of the dead meccsét. Erre fel a fraps incompatibilis a BO-val. Lehalt a gépem tőlük. Ennyit a treyarchról, még fejelszteni sem tudnak rendesen pc-re. 4 magos gépem van, és nem bír el vele, mert használja felvételkor az összest. még iet. szégyelljék magukat trehányék :S
  • pett3rson
    hidd el, hogy változik az is, csak nem látod. központból azt húzgálnak amit akarnak...meg van a karbantartás, a túlterheltség és a kismillió másik dolog.
  • morphologu
    eddig semmi baj nem volt 2 napja csinálja
    a netem nem változott na mind1
  • pett3rson
    néhol igen, néhol nem. folyamatosan változik, szar a neted, mint nekem :)
  • strebacom
    Nem !
  • morphologu
    nektek is laggol ez a szar, akár milyen szeron vagyok laggol.
  • Zozo76
    Nagy otlet csak kurva idegesito hogy nem eleg az egyre durvabb zombie aradatra figyelni, meg raadasul Romero is jon, es meg vigyazni is kell nehogy robbants/ralojj mert akkor futhatsz a viz fele. Az meg akkor kellemetlen ha kurva messze vagy a parttol... :(
  • Zozo76
  • Zozo76
  • Zozo76
    Nem hiszem, en XBOXon jatszom. :)
  • Fpocok
    http://www.gametrailers.com/video/escalation-dlc-call-of/713276
  • pett3rson
    melyikben és mit csinál? nem sokat nyomtam, de azt megnézném :)
  • Fpocok
    Romero? Romero a zombi film rendező, aki benne van új zombis mapban.
  • pett3rson
    Ti miről beszéltek? milyen romero?
  • CaptainRumi
    Na de akkor ketten már vagyunk, még valaki? :)
  • CaptainRumi
    Jó nyilván vízközelben heccből bele lehet ereszteni párat na meg véletlenül gránáttal nálam is előfordul, de én itt a teamplayre gondolok inkább. Ha valaki lent van 1 elcsalja a z-ket, másik feléleszti, meg ilyenek, nem az hogy folyamat pörgeti a dobozt mást meg oda sem enged
  • Zozo76
    4-en is lehet ZOMBIE-val nyomulni
  • Zozo76
    En ilyen vagyok, bar azert az elejen mikor kijon a vizbol adok neki egy granatot, meg egy tar pisztoly golyot is... :)
  • zotya10002
    Eladva:-)
  • strebacom
  • CaptainRumi
    De ha már erről van szó: keresek normális emberkéket, akikkel lehet kulturáltan zombikat hentelni ( nem lövik George kibeb*szott Romerot, nem dobozolnak éjjel nappal miközben másoknak még fegyverük sincs stb... vagy túl nagyravágyó vagyok ha csapatmunkára hajlandó játékosokat keresek?
  • CaptainRumi
    A singleplayert indítod, de az Online módban tudod Co-opban nyomni másokkal, ami lényegében multiplayer