11248
  • Zozo76
    Csak kivancsi voltam mi a helyzet. En csak az XBOX LIVEn jatszom, ott nagyon megy a BO, bar fogalmam sincs a tobbi FPS-nek mekkora felhasznalo tabora van.
  • strebacom
    A kur... anyjukat a legjobb menet közepén dobott ki azóta nem elérhetö....
    Hááát!!
  • Fpocok
    Hááát... ebből lehet csinálni esetleg egy promodot warokhoz... nem sok, de még mindig több, mint mondjuk a BC2ben.
  • lolSL
    Users can use the mod tools to create custom game modes with tweaked damage and physics models, custom textures and other enhancements
  • Fpocok
    Mik vannak benne, nem tudod?
  • lolSL
    pályaszerkesztőt véletlenül se, amíg még jön DLC ..
  • Fpocok
    Sokáig tartott... kiváncsi vagyok, miket raktak a mod toolsba.
  • lolSL
    modding wiki http://wiki.treyarch.com/wiki/Index
  • lolSL
    Beta for Black Ops Mod Tools Now Live

pcdev
    Ladies and gentlemen, Mod Tools Beta is live on Steam now.

pcdev
    @_JariZ unranked only

pcdev
    @DsiveRuSH yes, you can upload mods to unranked servers via gamerservers control panel.
  • morphologu
    ez a Black ops is nevetséges tegnap előtt halott volt, tegnap Steam, most megint a Black ops. Persze ilyenkor szarakodnak mikor szabin vagyok ezt nekik
  • Fpocok
    Jobb lenne, ha ki sem adnák PCre a MW3-at... szégenyt hoz a platformra.
  • lolSL
    nem gáz, csak jobb a cod2 meg a cod4 is a kiforrott pro modokkal. aztán ha jön az mw3 még annyian se fognak ezzel játszani mint most, így sincs 15 magyar szerver se, játékos is alig, külföldiekkel lehet szórakozni ideig óráig.
  • Zozo76
    Ennyire gazos a PCs multi a jatekkal a szervereken?
  • soo277
    5k ért viszem!!
  • Cris99
    7
  • Cris99
    Mw2 és BO 9K, alkudni lehet!
  • Daell Drow
    Promod SD-re kell jarni, skillstreaks/perkek/kiegeszitok mind tiltva vannak. Az ilyet a csalok nagyreszt elkerulik. En is kb 3-4 ilyenre jarok heteke ota, es nincs problema. (idaig)
  • Jaka923
    Mintha warez szervereken nem lennének, úgy állítod elő... Mondjuk BO esetében tényleg nincsenek, mert nincs is alkalmuk, hogy olyan szerókon csaljanak.
  • robotnyk
    ja, xboxon kívül semmi sem megy. de micsoda remek megoldás ez, hogy az offline része sem megy a játéknak
  • morphologu
    frissítés várható? Mert nem nagyon akar csatlakozni.
  • morphologu
    ja ja főleg DEM de szerencse nekem van olyan s&d pálya ahol figyelik és az oda nem illő emberek repülnek mint a szél. Főleg oroszok nagy hackerek.
  • Sponnyabob
    Sajnos úgy tűnik igen. Én is kb. 2 hónapig pihentettem a játékot, most felmentem egy szerverre, de megmozdulni nem tudok pedig nincs is helikopterük. Egyébként már az összes szerveren vannak. Voltam fenn egy only csipás szerón ahol elég komoly volt a szűrés... eddig, de ott is úgy csalnak mint a fene. Úgyhogy körülbelül 3-4 hónapig tudtam normálisan játszani a játékkal ezért kár volt kidobni ennyi pénzt. Pedig pont azért vettem meg, hogy végre támogassam kicsit a COD-ot. Nem mintha szüksége lenne rá de mégis ha már az eddigiekkel játszottam egyért kiadok pénzt.

Ez van aki tisztességes akar lenni az mindig pórul jár. És ez nem csak Magyarországon van így.
  • strebacom
    Oh baszátok meg ebben a játékban is ennyi szaros csaló van..na soha többé nem veszek eredetit...ÉLJEN a WAREZ!!!!!!!!
    Voltam ma vagy 10 szerveren hát lelö a falon át de oszt még lekövet?????
  • lolSL
    36,204 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
    27,977 Call of Duty Black Ops - Multiplayer

hát nem segített sokat a játékon ez az ingyen hétvége. talán lejjebb nem csúszott de ennyi
  • Cris99
    Nem csak így prestige 15-re már láttam pár furcsa köcsögöt, és noob-ot ahhoz hogy ezen nem lepődök meg :DD
  • strebacom
    Hogy hogy ???? Vannak itt is csalók.....????
  • Cris99
    Ez semmi :DD
  • strebacom
    Jó teszed, engem most úgy fel húztak...ezzel a szarral..némelyik állat ennyit játszik vele, hogy ilyen profi,úgrálnak mint állat lövöm erre átugrik rajtam..oszt hátba lö......a buzi kis pöcs...
  • Cris99
    ELADÓ STEAM mw2 és BO, ÓCCSÓÓ!!!
  • kanduhr
    NEkem is van eladó MW2, WaW, mellé GoW, BF2,RS VEgas,HL2 + kiegek, L4D és C&C Kane Wrath

Ez így együtt 9990 HUf (kacrmentes, eredeti, dobozos, ban mentes)

Alkuképes
  • pett3rson
    hát ez beszarás :D
  • Cris99
    Eladó steam accom, mw2 fullos, de resetelhető kérésre és Black ops prestige 15 lvl 33 körül, sokminden unlockolva! Dobozok vannak! Árat írjatok...
  • eLiXir
    Eladó Black Ops, prestige 15, lvl 44. Mindkét DLC meg van véve, játszható mind a 8 új map és 2 új zombi map. Ár: 9000 Ft. Alkuképes.
  • Cris99
    :S Grat
  • CaptainRumi
    egyetértek. még ki sem próbáltam az escalation összes mapját és már kész is az új dlc. Mondjuk én most már inkább a zombik miatt veszem és ez az új zombie map nagyon odabasz ránézésre.
  • Cris99
    Nebassz..., kapják be!!!
  • Fpocok
    PÉNZTÁRCÁT NYISS!!!

(hol is van a mod tools?)
  • CaptainRumi
  • Bugi Misi

az 1 helyezettem beszartam a röhögésestöl XXDD
  • pett3rson
    persze, hálózatfüggő, ezt mondtam Én is. UPC magyar oldalon tud csak ügyködni, határon kívül lófaszt sem tehet, persze ugyanez igaz lehet a többire is, mert nekik miért lenne joguk belenyúlni a külföldi szerverekbe meg egyebekbe.
    változó, van, hgoy nálam is van jó holland szeró, gondolom közelebb van a német határhoz. mindenesetre szar az egész és ez szerintem nem fog javulni, sőt...ezekután mindig elgondolkozom, hogy érdemes-e többé FPS játékba invesztálni.