Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
az MW 1-2 ben jó taktikázással és pontos lövésekkel legnehezebb szinten is élvezhetõ volt az egész. ebben meg néha akkora a káosz hogy azt sem tudom mire lõjek.. csak nyomulnak az ember pofájába az ellenfelek százával, már levettem a hangot mert zavart a folyamatos fegyverzaj.. 😊
szerintem a kevesebb most egy kicsit több lett volna!
ti nem éreztétek ezt a campaing végigjátszása közben?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tudnátok segiteni,hogy a rákba tudom megcsinálni mikor lekell ugrani a szikláról és repülni kell,állandóan neki megy a sziklának.
Már nem emlékszem pontosan, de amit kiír a képernyõre, azt kell nyomogatni. Vagy lent tartani? Fasz se emlékszik már 😄
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Black ops 2 topik merre található itt sg-n? Mert nem látom sehol.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Haverommal ketten játszunk, és a billentyûkiosztást szeretnénk megváltoztat (neki mások a gombjai, más egérgyorsasággal játszik stb, de a sok ütközés miatt a másodlagos billentyûzet beállítás nem megoldás)
Próbáltunk csinálni 2 configot, az egyikben az övé, másikban az én beállításaim szerepeltek, csináltunk hozzá bind ... exec commandot, de amikor behívnánk kiírja hogy "unknown command bind". Erre van valami megoldás?
Elõre is köszi a választ!
Eredetiben van meg a BO.
Fps gondjaim vannak, 60-80 között mozog, épületben 125-135 fps-ig. Gépem: Win7, Intel Core Quad Q6600 2,40 GHz, Ram:4GB, Videokari: Radeon HD 6770 (1G😎
Halottam olyat h a steam magátol letölt patchetket.. de nem tudom h letöltötte-e... szerintem a gépemhezképest elég kevéske fps-em van multiba. Ha tudtok valamit kérlek segitsetek
Elõre is köszi.
patch-rõl még nem hallottam Én sem. Egyébként miért olyan fontos, hogy magyar szerver legyen?
The Matrix has you...
blackops.hu fórumán olvastam, hogy létezik egy patch de link nem volt hozzá.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Vannak szerverek, szerver keresõ... azzal nem tudsz rámenni?
Tudtok nekem egy linket dobni hozzá?
Elõre is köszönöm a segítséget. A játék eredeti.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
vásárlást fontolgatok, de elõtte: mennyire dübörög a multi? sokan nyomják még?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Black Ops-al lehet tört verizoval zombizni neten vagy eredeti kell??
ha lehet mik kellenek hozzá?
THx
The Matrix has you...
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/