11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#11248 thx -
mester1987 #11247 klikk -
#11246 A Black Ops 2-ben a Vietnami misszióban, ahol a vaksötétben kell navigálni... na ott van valami rutinmódszer, hogy kell kitalálni? Idegbajt kapok... -
mester1987 #11245 Hali, ha valakinek van kedve jönni zombizni, vegyen fel NemexisOps-ba (összes DLC-vel) vagy írjon privátot. -
CaptainRumi #11244 Üdv! Eladó egy (csak) Black Ops-t tartalmazó steam account. A legutolsó map pack kivélével (Moon,illetve a Waw zombis pályák) az összes dlc-t tartalmazza. Ár megegyezés alapján, a [email protected] címen lehet érdeklődni. szép napot. -
Dragonman #11243 én csak most játszottam végig ezt a gémet de nekem egy kicsit sok volt..
az MW 1-2 ben jó taktikázással és pontos lövésekkel legnehezebb szinten is élvezhető volt az egész. ebben meg néha akkora a káosz hogy azt sem tudom mire lőjek.. csak nyomulnak az ember pofájába az ellenfelek százával, már levettem a hangot mert zavart a folyamatos fegyverzaj.. :)
szerintem a kevesebb most egy kicsit több lett volna!
ti nem éreztétek ezt a campaing végigjátszása közben? -
#11242 KaMaz beállt egy gyenge No admin - M60 - Aim csalás kombóval, mindenki így jár ilyenkor :D -
#11241 Victor meg az egész Black Ops csapat úgy látom szeret a fasz másik végén állni.. 5-75, tejóég -
#11240 Meanwhile in Nuketown..
-
#11239 Hát ott csak navigálni kell... amúgy van bo2nek külön topikja :D De nem gond amúgy :D -
#11238 Ez nem a B.O.2 topik -
nono28 #11237 Rossz topik?Eredeti játékom van,és nem itt kell kérdezni?
-
#11236 Rossz topik!! -
nono28 #11235 Sziasztok!
Tudnátok segiteni,hogy a rákba tudom megcsinálni mikor lekell ugrani a szikláról és repülni kell,állandóan neki megy a sziklának. -
#11234 Próbáld meg itt! -
#11233 Mindkét egérgomb lenyomva tartva és hipphopp kimászik -
#11232 ?? -
#11231 Rossz topik...
Már nem emlékszem pontosan, de amit kiír a képernyőre, azt kell nyomogatni. Vagy lent tartani? Fasz se emlékszik már :D -
K kutya #11230 Srácok! Hogy a rákba kell kimászni a Ló alol? Nyomogatok én mindent , de csak nem megy! -
Puhos #11229 Nincs mit . -
#11228 -
Puhos #11227 Nincs mit . -
#11226 Köszönjük! -
Puhos #11225 Tessék: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333917408 -
#11224 Én is kerestem,de csak egy Warezt találtam ami nem is nagyon pörög! -
#11223 Hali.
Black ops 2 topik merre található itt sg-n? Mert nem látom sehol. -
Adam4ntium #11222 Sziasztok!
Haverommal ketten játszunk, és a billentyűkiosztást szeretnénk megváltoztat (neki mások a gombjai, más egérgyorsasággal játszik stb, de a sok ütközés miatt a másodlagos billentyűzet beállítás nem megoldás)
Próbáltunk csinálni 2 configot, az egyikben az övé, másikban az én beállításaim szerepeltek, csináltunk hozzá bind ... exec commandot, de amikor behívnánk kiírja hogy "unknown command bind". Erre van valami megoldás?
Előre is köszi a választ! -
erdeitibor #11221 Hello!
Eredetiben van meg a BO.
Fps gondjaim vannak, 60-80 között mozog, épületben 125-135 fps-ig. Gépem: Win7, Intel Core Quad Q6600 2,40 GHz, Ram:4GB, Videokari: Radeon HD 6770 (1GB)
Halottam olyat h a steam magátol letölt patchetket.. de nem tudom h letöltötte-e... szerintem a gépemhezképest elég kevéske fps-em van multiba. Ha tudtok valamit kérlek segitsetek
Előre is köszi. -
#11220 Bo-ba csak szerver kereső van nincs benne ez a bedobálós hülyeség -
#11219 Ha a csúnya verzióval játszasz, abban nem tudunk segíteni. De eredetiben van szerverkereső. -
pett3rson #11218 szerintem nem patch az, hanem egy játékszerver-kereső oldal. itt fent a bannerban is van, a gametracker is ilyen. ott tudsz keresni ország szerint és régen sikerült kattintással be is lépni, azaz a szervert el lehetett érni "közvetlenül".
patch-ről még nem hallottam Én sem. Egyébként miért olyan fontos, hogy magyar szerver legyen?
-
#11217 NIIIIINCS??????mivel játszotok ti?? -
simonl #11216 Nincs szerverkereső, sajnos.
blackops.hu fórumán olvastam, hogy létezik egy patch de link nem volt hozzá.
-
#11215 ???
Vannak szerverek, szerver kereső... azzal nem tudsz rámenni? -
simonl #11214 Sziasztok, létezik állítólag egy patch amivel tudok IP alapján magyar szerverekre csatlakozni.
Tudtok nekem egy linket dobni hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget. A játék eredeti. -
#11213 én lehet nem ezt válaszoltam volna :D
bár már korrekt az ára is talán. -
#11212 ok, köszi. -
#11211 Nagyon sokan!!
megéri!! -
#11210 sziasztok.
vásárlást fontolgatok, de előtte: mennyire dübörög a multi? sokan nyomják még? -
#11209 Nem lehet