378
-
#18 Jön iGo androidra is elvileg.
Az egyetlen igazi szívfájdalmam a Nexus One-al kapcsolatban a multitáccs hiánya :(
Remélem csak szoftveresen nem volt idejük az indulásra összehozni, és későbbi kiadásokba belekerül (mint a Milestone-nál). -
#17 dettó
egyedül iGO miatt nem váltottam Androidra de most már időszerű lenne -
#16 Ezt a srácot mondjuk tarkón vágnám párszor, a Flash Player 10 eléggé szutyok lett, és még mindig nem sikerült nagyon kijavítaniuk :) -
#15 Winmo user vagyok én is...még :) -
#14 Flash Player 10.1 on Google's Nexus One Phone
-
#13 Nexus One channel YouTube-on
Kinek kell nyomtatott használati útmutató 2010-ben? :) -
#12 Egyébként mire ideér Mo.-ra hivatalosan, lehet akkor is ennyibe fog kerülni. Az eddigi tendenciákat megfigyelve ami USA-ban $530, az itthon €530 lesz, és az barátok közt is 140e Ft. -
#11 150 ezerért már lehet rendelni USA-ból a digitalbridge-esektől.
Nem kicsit haszonkulcsal dolgoznak, de akinek van píze és nem tud várni már most be tudja szerezni a telefont. Ki tudja mikor fog Mo.-ra érni... -
#10 +fav
tuti veszek egy ilyet, nagyon zsír. -
#9 +fav
remélem bejön majd az embereknek... -
#8 Én mint winmo user előre látom mekkora flame lesz itt -
#7 Hát ha majd a Google felvásárolja az Apple-t akkor lehet esetleg róla szó de addig.... -
#6 nem a hasonlóságra gondoltam, hanem az általam előnyben részesítettekre. -
ldavid #5 mégis milyen formája kellene legyen, hogy ne hasonlítson rá? gömb?? vagy vagy henger? -
&
-
ldavid #3 előbb-utóbb megveheted majd a Google-től is függetlenül -
Engem már csak az érdekel, hogy nálunk mikortól és hogyan lesz kapható, remélem nem csak vodafonon keresztül... -
#1 Ma mutatták be hivatalosan, és mától kapható a korábban "Google Phone"-ként emlegetett készülék.
Hivatalos oldal
cikkek:
webisztán
engadget.com
news.nexusone.co.uk