378
-
#58 Elvileg jön a Galaxy2 1GB ROM/RAM-al 32GB beső memóriával 1GB CPU-val nem snapdragon és 4.0-os kijelzővel.Örülnék neki!Samu sose tudott egy jó telefont összerakni. -
#57 szerintem elvileg megoldhato a dolog. a mostani szabvany maximum 32gb-ot tamogat, de ez idovel valtozhat. a technologiaval ahogy mar irtam 2 TB cimezheto maximum elvileg. psp pl (2004-os cucc) eleinte maximum 2gb memoriat tamogatott, kozben volt egy fw frissites amiota 32 gigaig biztosan minden belemegy (nagyobb meg meg nincs).de ez majd ugyis akkor fog kiderulni ha mar a 64 gigas kartyaknal tartunk. -
#56 Itt azt írják, hogy
Capacity: 4GB Micro SD Card (Expandable to 32 GB)
Ez hogy működik, újabb firmware-el feljebb tolható ez a 32GB később? -
#55 a technologia elmeleti maximuma 2 TB. siman lehet hogy bele lehet majd tenni 64/128 stb. gigas kartyat is, ha lesz olyan. az a "+20e vetelar" pedig inkabb +120e ha iphone-rol van szo.
#51: akkor meselj hogy mondjuk hogyan oldanad meg a memoriabovitest ha 8 gigas iphone 3g-d van es tobbet akarsz.
-
#54 LOL
Nem akkor fizet egy ceg szabadalmat, ha "gazdag", hanem akkor, ha bele tudja epiteni a termek araba.. -
#53 Ja ez hülyeség. Még ha kijön nagyobb microSD mint 32GB akkor se tudod beletenni a NO-ba, mert nem támogat nagyobbat :)
Egyébként meg alapból rájön egy +20e Ft a telefont vételárára, ennyi egy 16GB-os microSD most. -
#52 unboxing
-
#51 miért kéne applenél minden évben újat venni? :) -
#50 ja inkabb beepitett memoban lenne ennyi hogy minden evben vehess ujat mint apple-nel. mar most 32 gigas kartyat bele lehet tenni. -
#49 Index-Kezünkben a Nexus One -
#48 a telefon belsejében lenne a legvédettebb helyen mint belső flashmemória :D -
#47 legalább védett helyen van és nem sérül,nem megy bele por stb... -
#46 kiábrándító hogy memóriakártyával kell szarozni és nincs benne egy minimum 16 gigás belső memória -
Dns5000 #45 Kiváncsi vagyok a hang, photo, video minőségre. Remélem a gsmarena csinál egy tesztet hamarosan.
Kiábránditó hogy a flash kartyát csak az aksi kivételével lehet kivenni. -
#44 Hivatalos: lesz multi-touch az európai verzióban. -
#43 egy kis review :)
-
#42 nem hiszem hogy olyan hulyeseg lenne. megis mi az istenert hagyna ki a google azt a ziccert hogy multitouch legyen ha egyszer kepes ra a telefon ha nem az apple miatt? a palm is csak azert tudta megcsinalni, mert ahogy hallottam, szinten rendelkeznek egynehany szabadalommal (eleg regota az erintokijelzo businessben vannak:) ) amiket az apple felhasznalt, szoval ha perelgetes lenne belole valoszinuleg az apple szopna meg.
es akkor szerinted miert van az hogy van olyan android telefon, aminek az europai valtozata (milestone) tamogatja a multitouch-ot az amerikai (droid) pedig nem? nem valoszinu hogy azert mert amerikaban erre nem lenne igeny. talan ugyanigy lesz a nexus/passion (usa) es htc bravo (eu) eseteben is. -
#41 Kíváncsi leszek, mennyi lesz majd itthon! 140k körül tippelem! -
#40 -
#39 Nem lehet pontosan tudni hogy mi van mögötte. Ez a szabadalom hülyeség, ott a Palm Pré, USA-ban árulják és tud multi-touchot. Azt meg nem hiszem hogy ők fizetnének az Applenek, tavaly (a Pré előtt) még a csőd szélén voltak, akkor nehogymár egy HTC vagy Motorola ne tudná kiperkálni a licenc díjakat az Applenek.
Szóval sztem tuti nem erről van szó, sokkal inkább valamilyen kereszt-szerződések lehetnek a háttérben (tavalyi év végéig szoros együttműködés volt a két cég között, a Google CEO-ja tagja volt az Apple vezérkarának is, és ha jól tudom a Motorolával is közösködött az Apple), amik ráadásul nem túl nyílvánosak, mert a Google sajtósokat folyamatosan kérdezték a Nexus One bemutatóján, hogy miért nincs multi-touch, de csak kitérő válaszokat adtak.
Azért gondolok erre, mert a telefonban egyetlen egy program nem támogatja a MT-t out-of-the box, de USA-ban is le tudod rá tölteni a Dolphin Browsert, és abban már van pinch zoom. Szóval csak az alap google alkalmazások nem támogatják. -
#38 jahogy szabadalom...
azt is seggbekúrnám aki ilyen szabadalmakat jóváhagy :) ha jól rémlik anno valaki (lehet, hogy a microsoft) az egérklikkelést akarta levédetni
no mind1, az eu verzió nem ilyen lesz, vagy ha mégis, akkor lesz rá "okosítás" :) -
#37 tud multitouch-ot. (ertendo ezalatt hogy kepes ra mindenfele szempontbol)
csak az apple faszom szabadalmai miatt (lol?) usa-ban inkabb anelkul adtak ki. szep kis vilagban elunk. -
#36 Vagyis hivatalosan nincs benne.Amerikában.De láttam videót amiben úgy nagyította az oldalakat mint az iPhone. -
#35 A világ legnagyobb Nexus One -ja :D
-
#34 Van benne multitouch csak a szoftver nem mindenütt engedélyezi. -
#33 ez most hogyan? mert tisztán emlékszem rá, hogy azt olvastam, hogy NINCS multitouch a nexus one -ban
vagy ez vmi haxolt android? :) -
#32 UK-ben meg nem kaphato.. -
Dns5000 #31 AMOLED capacitive touchscreen
csak softwert kell megycsinálni és lesz mutitouch
-
Dns5000 #30 nem rosz de jön a motorla shadow, az apple iSlate, Lenovó Skylight
omg mi a fenét kéne venni? -
#29 Fail.Vodafone fogja árulni. -
lcee #28 Remélem lesz elérhető áron vmikor előfizetésben is mondjuk a t-mobilnál, akkor nekem is lesz ilyenem... -
#27 Nekem a 800x480 tetszik, 7oras lejatszasidovel. ;)
Nameg az egyeni gravirozas. -
#26 androidnak ott a sygic. -
#25 1:10
ott a multitouch. -
#24 itt van par info rola szinten.
igazabol nem sok forradalmit tud amit ne tudott volna mar mas telo korabban, de ez a konstrukcio igy egyben agyonbasz mindent amit eddig lattam. emellett olcsobb mint egy iphone. -
#23 Egyelőre nem robbant nagyot az androidos iGO -
#22 Miért ne lenne jó benne a wifi?
HTCkben is hibátlanul működik és a hardware ennek is HTC ha jól tudom.
Ha navigációs programra gondolsz akkor lehet rárakni több félét (CoPilot,Sygic)
op rendszer Android fut rajta.Több infó : http://androidportal.hu/
hangfelismerés ha tanítható akkor magyarul is mehetne
ha ír hozzá valaki magyar hangfelismerő programot akár működhet is -
#21 kérdésem, wifi jó bene, ileltve gps van e bene, és milyen softot lehet rá tenni:D ugy láttam később jön majd rá igo, de az csak a hakkelt, vagy bármilyet rá lehet tenni?
illetve ez a hangfelismerés, sztetek magyarországon magyarul fog müködni? -
#20 úgy tudom, hogy hardveresen benne van -
#19 USA árak: