Már egymilliárd dollár fölött az Avatar bevétele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már egymilliárd dollár fölött az Avatar bevétele
2010. január 5. 00:40, Kedd - Forrás: MTI
Még lesz 3-4 ilyen film, ami jól teljesít a mozikban, aztán lecseng ez is, amint jobban elterjednek az otthoni 3D házimozi rendszerek... <#mf2>#mf2>
Aztán majd úgy 10 év múlva csak mosolyogni fogunk azon, hogy a ma "3D"-nek nevezett filmes technológiának (gyakorlatilag két nézõpontból renderelt 2D) mennyi köze volt a háromdimenziós ábrázoláshoz. <#alien2>#alien2>
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
Látom, hogy mekkora klisé. Ez van.
Kliséhalmaz - színes, szagos, 3D-s. Én utóbbi nélkül láttam, nem hiányzott.
NEXUS6 kollégával egy húron pendülünk, mert õ is azt fogalmazta meg, másképp, amit én - ha más rendezi, nem ül be annyi ember kíváncsian, és nem hiszi el elõre, hogy ez a film maga a CSODA...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet én vagyok a hülye, csak az az 1 milliárd dollár lehet nem téved...
De ha a 2012.-õt csinálták volna 3D-ben és Cameron rendezi, ezt meg Emmerich, akkor gondolom most mindenki a 2012-rõl beszélne!
<#nyes>#nyes>
Sajna sokkal kevesebb különbség van a 2 film között, mint ami a pénztáraknál is végül is megmutatkozott. Emmerich szerencsétlenségére a neve egyenlõ a gagyival, míg Cameroné az oszkáresõvel, meg rekordokkal.
Egy szinten mégiscsak önmagát beteljesítõ jóslat és tömeghisztéria áldozatai vagyunk tulképpen.
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Most akkor kiderült, hogy mégse az egyik kedvenccé vált filmet láttam, csak elvakított a média. Igazából lehet h nem is tetszik a film, csak a média elhiteti velem😞
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A reklám- és médiagépezet bedarált mindenkit."
Mi a cimborákkal gyakorlatilag semmit nem tudtunk a filmrõl (kb annyit, hogy Avatar a címe és sci-fi a mûfaji besorolása), amikor beültünk megnézni. Mégis nagyon tetszett mindenkinek.
Ettõl persze te és mások még utálhatják, de a fenti kijelentésed szerintem nem állja meg a helyét.
Épp az a mai mozizás csodája, hogy tele az internet kritikákkal, és ha egy film szar, akkor még fel sem gördülnek a kreditek, az elsõ nézõk már twitterezik szét a világnak hogy "ne nézétek meg mert szar", és már a második napon is zuhan a bevétel, nemhogy a harmadik héten.
Imádni pedíg nem kell, csak elismerni hogy sikeres, azért sikeres mert mások rengetegen szeretik, és valószínüleg nem csak azért mert mind birkák.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
az egyelõre nem a rekordra vonatkozik, hanem hogy más egyebet egyelõre nem tud mondani a filmrõl a cikkíró. nem mindegy. a rekord rész szimpla kijelentõ mondat, NEM FOG REKORDOKAT DÖNTÖGETNI.
akkor lenne igazad:
annyit elmondhatunk a filmrõl, egyelõre nem fog rekordokat döntögetni.
és örülj neki, hogy nem vagyok hozzád hasonlóan übermensch, nagyképû, kioktató, lekezelõ. de legalább elmondhatod, hogy kurva sokan szeretnek itt a fórumon😊
MJ rulz Pink Team The Only One
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/01/04/egymilliard_dollar_felett_az_avatar/
A reklám- és médiagépezet bedarált mindenkit."
Igazad van, valóban dolgozik az említett gépezet, de van egy barátom, aki moziban kétszer, letöltött kamerás verzióban még további hatszor nézte meg a filmet. Ez nem hiszem, hogy a hatásos reklámtevékenységnek köszönhetõ. Szerintem csak szimplán tetszik neki a film. 😊
HA az Avatar-t NEM James Cameron jelzi...
HA nem nyögik be mindenhol, hogy ÉVEK ÓTA készül...
HA nem híresztelik, hogy filmkészítési reformáció zajlik a stúdiókban...
HA nem hiszi mindenki, hogy tényleg így is lesz...
HA nem repkednek a millió dollárok a marketingre <és ez a legfontosabb>és ez a legfontosabb>...
HA nem teljes 3D-s...
...akkor biztosan másképp néznétek ezt a filmet...
Mert bizony, mindent összevetve, igaza van a fanyalgó kritikusoknak.
A reklám- és médiagépezet bedarált mindenkit.
Ez nem lenne baj, ha a filmet megtekintõ "rajongó" réteg nem fikázná azokat, akik a film megnézése után sem estek hanyatt, és imádják istenként a filmet, a készítõivel egyetemben.
+ ha meg nem egyszerû "fikázás"
"Megérkeztek az elsõ eredmények az Avatar amerikai premierjérõl, s egyelõre csak annyit lehet elmondani a filmrõl, hogy nem fog rekordokat döntögetni."
mindig érdekes olvasni olyan fikázást, amikor a delikvens véletlenül magát keni össze😊) de tényleg, pont azt a mondatot emelted ki, amibe nem lehet belekötni. egyrészt a hétvégi rekordról volt szó, másrészt olvasd el újra a mondatot. illetve nézd meg az utána következõ mondatot. mindkettõben ott van, hogy "egyelõre". mint ahogy az is, hogy a következõ hetekben a film lehet, hogy csak minimális fog csökkenni. ez valósul meg jelenleg is.
érdekes egyébként, hogy a felsorolt eddig rekorderek mind olyan "látványfilmnek" nevezhetõek, amiket egyértelmûen moziban KELL megnézni a teljes élmény érdekében. még a sötét lovag is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Az elsõ, szinte kivétel nélkül pozitív kritikák megérkezte után jöttek a negatívabbak is, így az IMDb-n is elkezdett csökkenni a film kezdetben egekben lévõ pontszáma"
Ráadásul ez a mondat is igencsak röögésre ingerlõ a mostani adatok birtokában:
"Megérkeztek az elsõ eredmények az Avatar amerikai premierjérõl, s egyelõre csak annyit lehet elmondani a filmrõl, hogy nem fog rekordokat döntögetni."
Akkor nem értettem (s bevallom, még most sem), hogy a cikkíró, azért mert valamifajta negatív prekoncepcióval, urambocsá' utálattal viseltetik a film iránt, miért ír általa biztosnak vélt, ám fundamentummal nem rendelkezõ információkat bele egy olyan cikkbe, amit igen sokan olvasnak. Az SG nem valami kisvárosi havilap, ezt jó lenne tudomásul vennie.
Itt a cikk, nevessünk egy jót:
http://www.sg.hu/cikkek/71616/messze_a_csucsdontogetestol_az_avatar