Jön a Star Wars 3D és Robin Hood 3D?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis kiegeszites es nehany erdekesseg a lehetosegekrol akiket erdekel a tema.
http://www.3dszemuveg.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=58
http://www.3dszemuveg.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=58
ha látod ha nem, így van :-) a lényeg abban van, hogy a képed ugyanúgy 2D marad (tehát sík), hisz egy 2D képbõl nem tudsz 3D-t csinálni, de ez alapján el tudod helyezni térben, mi van elõl mi van hátul a képen és meg tudod határozni az éleket stb.
Ennem nem sok értelmét látom...
akkor valaki tudja meg nekem konyhanyelven, mert már fúrja az oldalamat nagyon, de guglizni félek, nehogy elvesszek a technikai infókban. (valahol fura a dolog, hogy pont akkor kezdtek szoftverezni, amikor elkezdtek 3d-ben is forgatni. vagy csak most lett kész a technika?)
fogalmam sincs :-)
". 3D hype megy mindenhol de maga a story az lényegtelen."
valamit félreértesz. a 3d ad egy plusz érdekességet a filmbe, de ha akarod, ugyanúgy megnézheted 2d-ben is. kinek, melyik az élvezetsebb.
valamit félreértesz. a 3d ad egy plusz érdekességet a filmbe, de ha akarod, ugyanúgy megnézheted 2d-ben is. kinek, melyik az élvezetsebb.
"az egész. 0 info tartalom"
pedig nagyon is jó tudni, hogy már ridley is 3D-síteni akar.
pedig nagyon is jó tudni, hogy már ridley is 3D-síteni akar.
milyen különbség van a kettõ között, a szoftveres és a kamerás között. a nézõ észreveszi vagy csak a vájtszemû?
Mi sem hiányzik jobban, mint egy újabb SW kiadás!
Nem kéne hogy kizárja, de nem ez a tendencia. A lényeg a képi megjelenítésen van sajnos.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
esküszöm, ha több ilyen cikk lesz, sok olvasót fog veszíteni az sg. szánalom az egész. 0 info tartalom
kettõ nem zárja ki egymást
egy szortver segítségével, amivel meg lehet rajzolni egy kép hálóját. Pl van egy kockáról egy képed, megrajzolod az éleket és az éleket elhelyezed 3D-ben képet meg rá, nem tudom pontosan de láttam egy videót valahogy így csinálták. :-)
3d nélkül már nem is lehet jó filmet csinálni...? wow... -.-'
Szerintem kaksi... 3D hype megy mindenhol de maga a story az lényegtelen. Jön amerikaaaaaa jee.......................
Szerintem kaksi... 3D hype megy mindenhol de maga a story az lényegtelen. Jön amerikaaaaaa jee.......................
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Hogyan lehet egy sima filmbõl 3d-st csinálni technikailag?
Debilleket mért engednek cikket írni ? Ez vmi pletykarovat vagy wtf ?
lószar info tartalma sincs a cikknek. Bocs a fikáért általában nem szoktam node ez azért már túlzás.
lószar info tartalma sincs a cikknek. Bocs a fikáért általában nem szoktam node ez azért már túlzás.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
"George Lucas nekilátott lehetõségeinek feltérképezéséhez, azt vizsgálva, hogy miképp lehet a Csillagok háborúja-sorozatból látványos 3D-s filmet teremteni."
Ez már 5 éve fenn van a palettán kedves cikkíró...
Ez már 5 éve fenn van a palettán kedves cikkíró...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
elég régi pletyka már, hogy Lucas szeretné 3D-i az SW-ket
+ végülis akkor ugyanott vagyunk franc se tudja, hogy 3D-s lesz-e vagy sem a Robin Hood??? :_)
jó ez a cikk, kösz SG :-)
információtartalma gyakorlatilag nulla.
+ végülis akkor ugyanott vagyunk franc se tudja, hogy 3D-s lesz-e vagy sem a Robin Hood??? :_)
jó ez a cikk, kösz SG :-)
információtartalma gyakorlatilag nulla.
Tehát az SW 3D-rõl nem tudunk meg többet, mint eddig. THX a cikket.