19
-
csomi #19 Egy kis kiegeszites es nehany erdekesseg a lehetosegekrol akiket erdekel a tema.
http://www.3dszemuveg.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=58 -
sandor8206 #18 ha látod ha nem, így van :-) a lényeg abban van, hogy a képed ugyanúgy 2D marad (tehát sík), hisz egy 2D képből nem tudsz 3D-t csinálni, de ez alapján el tudod helyezni térben, mi van elől mi van hátul a képen és meg tudod határozni az éleket stb. -
asdasdasd #17 Ennem nem sok értelmét látom... -
winnie #16 akkor valaki tudja meg nekem konyhanyelven, mert már fúrja az oldalamat nagyon, de guglizni félek, nehogy elvesszek a technikai infókban. (valahol fura a dolog, hogy pont akkor kezdtek szoftverezni, amikor elkezdtek 3d-ben is forgatni. vagy csak most lett kész a technika?) -
sandor8206 #15 fogalmam sincs :-) -
winnie #14 ". 3D hype megy mindenhol de maga a story az lényegtelen."
valamit félreértesz. a 3d ad egy plusz érdekességet a filmbe, de ha akarod, ugyanúgy megnézheted 2d-ben is. kinek, melyik az élvezetsebb. -
winnie #13 "az egész. 0 info tartalom"
pedig nagyon is jó tudni, hogy már ridley is 3D-síteni akar. -
winnie #12 milyen különbség van a kettő között, a szoftveres és a kamerás között. a néző észreveszi vagy csak a vájtszemű? -
marcee #11 Mi sem hiányzik jobban, mint egy újabb SW kiadás! -
freemanone #10 Nem kéne hogy kizárja, de nem ez a tendencia. A lényeg a képi megjelenítésen van sajnos. -
sugarman #9 esküszöm, ha több ilyen cikk lesz, sok olvasót fog veszíteni az sg. szánalom az egész. 0 info tartalom -
sandor8206 #8 kettő nem zárja ki egymást -
sandor8206 #7 egy szortver segítségével, amivel meg lehet rajzolni egy kép hálóját. Pl van egy kockáról egy képed, megrajzolod az éleket és az éleket elhelyezed 3D-ben képet meg rá, nem tudom pontosan de láttam egy videót valahogy így csinálták. :-) -
freemanone #6 3d nélkül már nem is lehet jó filmet csinálni...? wow... -.-'
Szerintem kaksi... 3D hype megy mindenhol de maga a story az lényegtelen. Jön amerikaaaaaa jee....................... -
asdasdasd #5 Hogyan lehet egy sima filmből 3d-st csinálni technikailag? -
TommyGun #4 Debilleket mért engednek cikket írni ? Ez vmi pletykarovat vagy wtf ?
lószar info tartalma sincs a cikknek. Bocs a fikáért általában nem szoktam node ez azért már túlzás. -
pixx #3 "George Lucas nekilátott lehetőségeinek feltérképezéséhez, azt vizsgálva, hogy miképp lehet a Csillagok háborúja-sorozatból látványos 3D-s filmet teremteni."
Ez már 5 éve fenn van a palettán kedves cikkíró... -
sandor8206 #2 elég régi pletyka már, hogy Lucas szeretné 3D-i az SW-ket
+ végülis akkor ugyanott vagyunk franc se tudja, hogy 3D-s lesz-e vagy sem a Robin Hood??? :_)
jó ez a cikk, kösz SG :-)
információtartalma gyakorlatilag nulla. -
TeDDyRuSh #1 Tehát az SW 3D-ről nem tudunk meg többet, mint eddig. THX a cikket.