17
-
#17 Annyira, hogy csak egy lista különbözteti meg őket. Ami rajta van a listán, az kábítószer, ami nincs, az termék. A legális alkohol és nikotin esetenként sokkal károsabb és veszélyesebb, mint néhány tiltott szer. -
#16 És a Mikulás hozza az ajándékokat, ugye? -
Throme #15 Bár én sosem játszottam, és nem is fogok a wow-al, de ebből a sztoriból az a tanulság ...szvsz.., hogy aki bűnözik és wow-ozik 1x-re az jobb ha tört szerverre megy, tört játékkal :) -
Vanek úr #14 Ja, és akkor még nem is említettem példaként a cigit, és az alkoholt, amik nagyon közel vannak a droghoz minden tekintetben... -
Vanek úr #13 Pótszer, pótcselekvés? Egy részüknek (már a fogyasztóknak) lehet, hogy az (viszont akkor ennyi erővel az a TV is, a számítógép is, az önkielégítés is, és még sorolhatnám); de egy másikuknak nem (akik csak kipróbálták, és észrevették, hogy jó; de mire rájöttek volna, hogy ez rossz is, addigra már függők lettek). -
Luminas #12 Kevered a dolgot a Vámpírokkal.. -
tomcsa4 #11 Kicsit elfantáziáltál. Ugyanis hallottam már olyanról, hogy direktbe megszúrnak egy tűvel, meg rábeszélnek a kábítószerre.
Szóval a drogdíler (aki viszont ritkán fogyaszt kábszert) a bűnös és a fogyasztót kell védeni. -
Fbn Lx #10 Természetesen küzdjünk a bűnözés ellen, egy szóval nem mondtam, hogy ne.
Viszont az én szememben nem a drogdíler a bűnöző. Az állam a bűnös, a társadalom a bűnös, a politikusok, a vezetők a bűnösök, és az átlagember a bűnös hozzáállásából fakadóan, és mindez együttesen azért bűnös, mert kezdeményezte, és egyáltalán lehetővé tette az életszínvonal rohasztását és a pótszerek, pótcselekvések terjedését. A drogdíler önmagában igénykielégítő szerepként létezik ebben a beteges körben, és azzal, hogy őket leválasztod a vásárlóiktól, a problémát alapvetően nem oldod meg.
Ez természetesen olyan szűk látókörű állítás, mint kivenni a pszichopata kezéből a kést, és azt mondani, hogy: ha mindegyik pszichopata kezéből kicsavarnám erőszakkal a kést, gyökerestől megoldanám a problémát. Sőt! Nem is kell az egész üggyel más, szélesebb dimenzióban foglalkoznom, ez így pont rendben lesz. -
Loverman #9 te pedig a Vadmagyar Sámánisták pártjához? ;) -
Loverman #8 ja, biztos. ne is küzdjünk a bűnözés ellen, mert az okozza a problémát. és ha elkapnánk minden bűnözőt akkor lenne a legnagyobb probléma mi? -
Novell #7 Ha jól tudom már itt Magyarországon is volt egy hasonló eset, ahol egy rendőr és egy bűnöző találkozott egy WoW szerveren...
Rexhawk: Csak nem Stallone Magazint olvasol? -
Rexhawk #6 Már a Blizzard is csatlakozott a "Globálcionista Szabadkőműves Páholyokhoz" -
Luminas #5 Ha tudják a nevét és lakcímét, be lehet azonosítani az accountját (loging nevét). Szintén tárolják, hogy milyen bankkártyával fizetsz, ez is elég lehet. Felteszem ha valaki ellen már elfogatási parancsot adtak ki, akkor a két infó közül legalább az egyik elérhető volt. Innentől kezdve a többi magától jön, de nem hiszem, hogy lényeges lett volna, hogy melyik szerveren, vagy milyen karakteren játszik, a rendőrség szempontjából. -
radical@work #4 kőrözött drogdíler - pontosan milyen kőrözött? Hagymás vagy paprikás?
Egyébként kár hogy mindenki ugyanazt a hírt fordítja le a portálokon, engem az érdekelt volna hogy mi alapján találnak meg valakit 14 milla játékos közül? Hogyan tudták meg hogy mi a karineve meg melyik szerveren tolja pl.? -
#3 -
Fbn Lx #2 Azzal, hogy elfognak egy drogdílert, semmilyen problémát nem oldanak meg.
Sőt, talán súlyosbítják azt. -
#1 Mi ebből a tanulság? :D