A TV2 visszahozza legnagyobb sikerét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem mintha nézném bármelyiket, de ki fog fáradni a "sztár csináló ingerünk", ha orba szájba ezt kapjuk."
te a sztárokat látod bennük, más viszont azt, hogy egy átlagembernek kitörési lehetõséget adHAT(nak) a mûsor(ok). ilyen lehetõségek nélkül rengeteg tehetség kallódik el.
te a sztárokat látod bennük, más viszont azt, hogy egy átlagembernek kitörési lehetõséget adHAT(nak) a mûsor(ok). ilyen lehetõségek nélkül rengeteg tehetség kallódik el.
nem az. énekes tehetségkutató, ennyi. felesleges több százmilliót fizetni érte és hagyni, hogy idejöjjenek az angolok mindent megmikromenedzselni.
Megasztárnál fél év alatt termelnek ki kb 2-3 használható celebet, amibõl még kb egy évig tudnak élni. Hal a tortán, Aktív, stb. Hatékony? Nem tudom. De ha a celebgyártásból is pénzt akarsz csinálni, akkor az "átlag" évenkéti két exkluzív több hónapos mûsor lehet, hogy sok. Már csak az hiányzik, hogy egymásba érjen a két mûsor.
Le fognak bõgni az RTL mûsorával szemben, ahol nem lehet óvodásokat indítani, és tényleg csak az nyerhet, aki utána is fennmarad, és nem kerül a kukába, mint a megákból jónéhányan...
"de ki fog fáradni a "sztár csináló ingerünk" "
Ezzel nem tudok egyetérteni!Magyarországra kellenek a celebek.Minél többen.Legalább minden második "civilre" kell, hogy jusson egy egész celeb.Addig nincs megállás.Meg a vacsoracsatát is meg kell tölteni valahogy <#idiota>#idiota>
Ezzel nem tudok egyetérteni!Magyarországra kellenek a celebek.Minél többen.Legalább minden második "civilre" kell, hogy jusson egy egész celeb.Addig nincs megállás.Meg a vacsoracsatát is meg kell tölteni valahogy <#idiota>#idiota>
Remélem hagynak egy kis szünetet a Csillag születik után. Nem mintha nézném bármelyiket, de ki fog fáradni a "sztár csináló ingerünk", ha orba szájba ezt kapjuk. TV2-nek meg csinálni kell vmit. Szarabbnál szarabb a mûsor. Nem tudom Várdynak mekkora a beleszólása a dolgokba, de egyre nehezebb lesz a válságra fogni a dolgokat. Naplóban béna V.T., Tények hulladék infó vásárló lett, mint mindenki más, Jóban Rosszban drága nyûg, Hal a tortán fárad, fogy a celeb. Ami jó az a House és a Született feleségek. De azt csak venni kell. Igaz, ahhoz se ért a csatorna, sok a selejt vásárlás.
"A Megasztár a TV2 magyar kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutató mûsora, amely az ITV1 brit tévécsatorna Pop Idol címû mûsorának formátumán alapul" - Wikipédia
ha nem is vett licensz, de az a lényeg, hogy ami máshol sikeres volt, azt sikerült úgy megoldaniuk, hogy nem hozta, amit vártak tõle, ezért menesztettek is valami idekapcsolható személyt, csak most nem tudom kit.
ha nem is vett licensz, de az a lényeg, hogy ami máshol sikeres volt, azt sikerült úgy megoldaniuk, hogy nem hozta, amit vártak tõle, ezért menesztettek is valami idekapcsolható személyt, csak most nem tudom kit.
Én is úgy tudom, hogy külföldi licensz.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
egy. nem vettek meg semmilyen licencet. kettõ. mindig elpáholták az rtl-t, míg az elsõ 3 évad szinte mindig kikapott.
pedig a 4. széria sem hozta azt a sikert, amit elvártak tõle. ergo egy sikeres licenszt vettek meg és képesek voltak elkúrni, mert nem mindig páholta el az rtl-t