Szekeres Viktor

A TV2 visszahozza legnagyobb sikerét

Miután 2009-ben a TV2 pihentette legnagyobb sikerét, a Megasztárt, a csatorna úgy döntött, hogy véget vet a műsor önkéntes és hosszúra nyúlt téli álmának és 2010-ben visszahozza a népszerű valóságshow-t.

2008-ban a Megasztár 4. számított a TV2 legsikeresebb saját készításű show-jának. Rá is fért a siker a csatornára, hiszen olyan buktákba szaladtak bele, mint például az XXL. Azonban az énekes tehetségkutató új zsűritagokkal felvértezve általában elpáholta az RTL Klubot.


Így nem meglepetés, ha a TV2 máriel is kezdte promózni a Megasztár visszatérését, bár azt egyelőre még nem tudni, hogy a reality műsor ötödik szériája mikor térhet vissza a képernyőre. (Egyelőre valószínűbbnek tetszik az őszi premier.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    "Nem mintha nézném bármelyiket, de ki fog fáradni a "sztár csináló ingerünk", ha orba szájba ezt kapjuk."

    te a sztárokat látod bennük, más viszont azt, hogy egy átlagembernek kitörési lehetőséget adHAT(nak) a műsor(ok). ilyen lehetőségek nélkül rengeteg tehetség kallódik el.
  • winnie #10
    nem az. énekes tehetségkutató, ennyi. felesleges több százmilliót fizetni érte és hagyni, hogy idejöjjenek az angolok mindent megmikromenedzselni.
  • TeDDyRuSh #9
    Megasztárnál fél év alatt termelnek ki kb 2-3 használható celebet, amiből még kb egy évig tudnak élni. Hal a tortán, Aktív, stb. Hatékony? Nem tudom. De ha a celebgyártásból is pénzt akarsz csinálni, akkor az "átlag" évenkéti két exkluzív több hónapos műsor lehet, hogy sok. Már csak az hiányzik, hogy egymásba érjen a két műsor.
  • FefeeX #8
    Le fognak bőgni az RTL műsorával szemben, ahol nem lehet óvodásokat indítani, és tényleg csak az nyerhet, aki utána is fennmarad, és nem kerül a kukába, mint a megákból jónéhányan...
  • neoG #7
    "de ki fog fáradni a "sztár csináló ingerünk" "
    Ezzel nem tudok egyetérteni!Magyarországra kellenek a celebek.Minél többen.Legalább minden második "civilre" kell, hogy jusson egy egész celeb.Addig nincs megállás.Meg a vacsoracsatát is meg kell tölteni valahogy
  • TeDDyRuSh #6
    Remélem hagynak egy kis szünetet a Csillag születik után. Nem mintha nézném bármelyiket, de ki fog fáradni a "sztár csináló ingerünk", ha orba szájba ezt kapjuk. TV2-nek meg csinálni kell vmit. Szarabbnál szarabb a műsor. Nem tudom Várdynak mekkora a beleszólása a dolgokba, de egyre nehezebb lesz a válságra fogni a dolgokat. Naplóban béna V.T., Tények hulladék infó vásárló lett, mint mindenki más, Jóban Rosszban drága nyűg, Hal a tortán fárad, fogy a celeb. Ami jó az a House és a Született feleségek. De azt csak venni kell. Igaz, ahhoz se ért a csatorna, sok a selejt vásárlás.
  • kiskelgyo #5
    "A Megasztár a TV2 magyar kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutató műsora, amely az ITV1 brit tévécsatorna Pop Idol című műsorának formátumán alapul" - Wikipédia
    ha nem is vett licensz, de az a lényeg, hogy ami máshol sikeres volt, azt sikerült úgy megoldaniuk, hogy nem hozta, amit vártak tőle, ezért menesztettek is valami idekapcsolható személyt, csak most nem tudom kit.
  • Bith #4
    Én is úgy tudom, hogy külföldi licensz.
  • Darth Sith #3
    kiváncsi erre még valaki?
  • winnie #2
    egy. nem vettek meg semmilyen licencet. kettő. mindig elpáholták az rtl-t, míg az első 3 évad szinte mindig kikapott.