9
  • szaboi
    Nagyon jó játék, ajánlani tuom de csak azoknak akiknek elég gyors reflexei vannak ugyanis még könnyű fokozaton is nagyon nehéz játék. Így játszottam végig. Nos 1 dolog idegesítő benne de nagyon, amit tényleg kijavíthattak volna mert ez eléggé ÓÓÓrási baki.
    A Ninja Vision vagyis mikor kijössz belőle ugyanaz hogy 'kikapcsolod' vagy csak simán elfogy. Hosszú másodperceken át csak homályosan látsz ami m*csok idegesítő főleg mkor egy csomó szörny vesz körül és összpontosítani kéne de konkrétan nem látsz semmit. Ezen a hibán kívül nagyon élvezetes és profi játék.
  • jin
    Nem kell a PC-t gyalázni, gyalázza a magát. 88%-ban tré játékaikkal.
  • Balumann
    Igen, az okosak letöltik, aztán ha jó és megéri nekik, akkor utána megveszik ;)
  • Sippie
    az emberek amúgy is letöltik.
  • Chocho
    A PC-s port egy bitang szarfos, ami minden átirat szégyene. Kár, a játék elmenne.
  • mg1992mg
    "ugyanis a játék a hasonszőrű portokhoz hasonlóan a billentyűk mellett a Microsoft vezérlőjének gombjait írja ki a QTE részeknél."

Egyből eszembe jutott a Resident Evil 4 vacak PC-s portja... Minek alázzák ennyire a PC-t... Normálisan nem tudnak kiadni egy játékot, és akkor még csodálkoznak, hogy az emberek inkább letöltik...
  • Balumann
    Ezt szerintem azért adták ki pc-re is, hogy meggyalázzák a pc platformot :S Erre más magyarázatot nem lehet találni, komolyan.
  • Tetsuo
    Fertozestol szornyek lesznek az emberek. LOL atomszar sztori, szamomra elvezhetetlen, mint a legtobb hasonlo temaju film is..
  • Narxis
    Öcsém imádja az ilyen típusú játékokat, én ki nem állhatom :)