Készül a DJ Hero folytatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" trensz teknó meg hasonló zenéket egy 5 éves át tudd huzni, mert az ütem ugyanaz" életedben nem hallgattál végig egy trance számot sem szerintem. Ja és nem csak az ütem a lényeg. És ezzel nem a te hip-hop dmc stílusodat becsmérlem, hiszen ahhoz is hihetetlen tehetség kell és megannyi gyakorlat. Csak annyit mondok ne fikázd azt amit nem ismersz.
Kéne még rap hero, meg classical hero, esetleg ambient hero a nyugisabbaknak. Persze van még bõr rajta dögivel, amit le lehet rántani, de zene után átléphetünk akár a photo heroba is, ahol a vad bulikról csinálhatunk õrületes felvételeket. Sõt, az igazán profik a porszívó herot is küldhetik, akiknek szüleik elnyomják eme lehetõségeiket. E mellé ajándék VaCoOm CLeaN 2010 fejkészlet is járna, sõt multiba is lehetne takarítani live-on keresztül, mert az manapság nagyon felkapott...
BUÉK 😄
BUÉK 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
nekem ezek a dévidgeták nem dj-k, inkább producerek, ilyen trensz teknó meg hasonló zenéket egy 5 éves át tudd huzni, mert az ütem ugyanaz, meg kell nézni egy dmc bajnokságot, ott vannak az igazi dj-k, én is kipróbáltam a játékot és megvan a nehézége, de ez csak egy ügyességi játék, és nem dj szimulátor, és nem leszel tõle az ha már kened experten, amugy guitar herohoz képest kicsit könyebnek érzem, de remekül szórakoztam a gombnyomogatósszkrecselõsféderezéssel.
PSN ID: jay-jupiter
Persze, hogy reklám. Bár elég esetlen:-)
Guetta pedig jókor volt jó helyen, de tehetség is kell hozzá. Hamarosan Madonnával készít egy új számot (Revolver), de Kelly Rowland és Akon új albumán is lesz egy-egy újabb közös szám.
Guetta pedig jókor volt jó helyen, de tehetség is kell hozzá. Hamarosan Madonnával készít egy új számot (Revolver), de Kelly Rowland és Akon új albumán is lesz egy-egy újabb közös szám.
mi a manó? csak nem egy kis reklámfogás? méghogy: "10 perc után olyan tapasztalattal bírsz benne, mint egy dj 10 évnyi gyakorlás után. Remekül szórakoztam vele, de a maximális szintet nem tudtam elérni. Túl kemény dió ez nekem."
ezek szerint ez a nagy neves DJ csak egy túlhypeolt hulladékgyáros? vagy egy jól megfizetett hulladék reklámarc...
am kiváncsi lennék a mai DJ-k hány %-a játszik le illegális forrásból (letöltött) zenéket a nagy bulikon.. mert ha az sem oké hogy valaki letölti magának mert szereti, na de hogy valaki letölti és még pénzt is keres vele, az már több mint pofátlanság.
ezek szerint ez a nagy neves DJ csak egy túlhypeolt hulladékgyáros? vagy egy jól megfizetett hulladék reklámarc...
am kiváncsi lennék a mai DJ-k hány %-a játszik le illegális forrásból (letöltött) zenéket a nagy bulikon.. mert ha az sem oké hogy valaki letölti magának mert szereti, na de hogy valaki letölti és még pénzt is keres vele, az már több mint pofátlanság.