Ötvös Tibor

Készül a DJ Hero folytatása

Az Activision jogosan gondolhatta, hogy a világon legalább annyi önjelölt DJ van, mint rockgitáros.

A Guitar Hero (és a Rock Band) elképesztő sikere miatt bátran bevállalták a keményebb diónak tűnő megoldást és a kritikusok teljesen odáig voltak a DJ Hero-ért. Sajnos az év végi eladások már borúsabb képet mutattak, a játék nem szerepelt túl jól a kasszáknál. Ennek ellenére készül a folytatás - legalábbis a napjainkban nagyon felkapott David Guetta ezt árulta el egy nyilatkozatában.



"Szerintem elképesztő a DJ Hero" - kezdte Guetta. "A második részben is közre fogok működni. Tiszta őrület ez a játék. 10 perc után olyan tapasztalattal bírsz benne, mint egy dj 10 évnyi gyakorlás után. Remekül szórakoztam vele, de a maximális szintet nem tudtam elérni. Túl kemény dió ez nekem."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HöfEE #6
    " trensz teknó meg hasonló zenéket egy 5 éves át tudd huzni, mert az ütem ugyanaz" életedben nem hallgattál végig egy trance számot sem szerintem. Ja és nem csak az ütem a lényeg. És ezzel nem a te hip-hop dmc stílusodat becsmérlem, hiszen ahhoz is hihetetlen tehetség kell és megannyi gyakorlat. Csak annyit mondok ne fikázd azt amit nem ismersz.
  • zegner #5
    És a heroin hero az semmi? ala South Park

    http://www.newgrounds.com/portal/view/410267
  • mousee #4
    Kéne még rap hero, meg classical hero, esetleg ambient hero a nyugisabbaknak. Persze van még bőr rajta dögivel, amit le lehet rántani, de zene után átléphetünk akár a photo heroba is, ahol a vad bulikról csinálhatunk őrületes felvételeket. Sőt, az igazán profik a porszívó herot is küldhetik, akiknek szüleik elnyomják eme lehetőségeiket. E mellé ajándék VaCoOm CLeaN 2010 fejkészlet is járna, sőt multiba is lehetne takarítani live-on keresztül, mert az manapság nagyon felkapott...

    BUÉK :D
  • stockhouse #3
    nekem ezek a dévidgeták nem dj-k, inkább producerek, ilyen trensz teknó meg hasonló zenéket egy 5 éves át tudd huzni, mert az ütem ugyanaz, meg kell nézni egy dmc bajnokságot, ott vannak az igazi dj-k, én is kipróbáltam a játékot és megvan a nehézége, de ez csak egy ügyességi játék, és nem dj szimulátor, és nem leszel tőle az ha már kened experten, amugy guitar herohoz képest kicsit könyebnek érzem, de remekül szórakoztam a gombnyomogatósszkrecselősféderezéssel.
  • 5i #2
    Persze, hogy reklám. Bár elég esetlen:-)

    Guetta pedig jókor volt jó helyen, de tehetség is kell hozzá. Hamarosan Madonnával készít egy új számot (Revolver), de Kelly Rowland és Akon új albumán is lesz egy-egy újabb közös szám.
  • Szefmester #1
    mi a manó? csak nem egy kis reklámfogás? méghogy: "10 perc után olyan tapasztalattal bírsz benne, mint egy dj 10 évnyi gyakorlás után. Remekül szórakoztam vele, de a maximális szintet nem tudtam elérni. Túl kemény dió ez nekem."

    ezek szerint ez a nagy neves DJ csak egy túlhypeolt hulladékgyáros? vagy egy jól megfizetett hulladék reklámarc...

    am kiváncsi lennék a mai DJ-k hány %-a játszik le illegális forrásból (letöltött) zenéket a nagy bulikon.. mert ha az sem oké hogy valaki letölti magának mert szereti, na de hogy valaki letölti és még pénzt is keres vele, az már több mint pofátlanság.