A Modern Warfare 2 2009 legtöbbet letöltött játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amivel valami értelmes adatot kapnánk az az, hogy hányan játszanak napi több órát, és lenne bõven pénzük arra, hogy megvegyék a játékot, mégis csak "elvbõl" nem veszik meg.
úgyhogy szegény activision-blizzardnak maximum csak 40.999.990.000ft bevételkiesése van<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elolvastam az összes Hsz-t, alapvetõen Balumann-nel értek egyet.
Azonban nagyon kíváncsi lennék egy olyan statisztikára is, hogy azok közül, akik letöltötték mennyien vették meg és mennyien törölték is már a gépükrõl! Mert ugye a demo-k hanyagolásáról senki sem beszél!
Ahonnan én anno leszedtem számomra meglepõ módon, rengetegen írták, hogy elõ van rendelve, csak lassan érkezik. Maradjunk kicsit személyes példánál. Jön egy játék, demo-t keresek. Ha még nincs letöltöm vmelyik warez oldalról. Ha tetszik, akkor elkezdek rá vadászni/várok, hogy picit lejjebb menjen az ára, ha nem törlöm.
tomcsa4: Azt írod, hogy aki multizik, annak 80+ óra a játékidõ. Ha ár/érték arányt nézzük, akkor az már nem is olyan rossz. Nah de mi van azokkal, akik soha sem multiznak? (Min pl. én!) Ugyanannyi pénzért vegyek meg egy terméket, ami Neked 100 óra, nekem pedig 3,5 óra szórakozást garantál? Ez szerinted fair? Nem az, egy cseppet sem!
zola2000: Ez egy nevetséges érv. Én pl. full HD-ban játszok játékokkal a 100 centis TV-men, full grafikán. Ugye box-val ilyet eleve nem is lehet, mert gyengébb a grafikája, valamint a maximum felbontása is 720p.
Steam acc: kange82
"csak itt tûnhet úgy ahol "mindenki" a pcjén akarna játszani, csak épp tündeznek el címek"
Egy normális embernek tök mind1, hogy min játszik, ha az igényeit kielégíti. Én biztos nem fogok kiadni külön pénzt egy gépért, ami fõképpen játékra jó (miután már egy gépem amúgyis van), akkor inkább gépet fejlesztek, és sokkal több mindenre tudom használni (egy gyorsabb gép mindenben jobb, még netezésre is), játékoknál meg választhatok irányítás közül, beállíthatom mi a fontosabb megjelenés szempontjából, és jobbesetben letölthetem a fanok kiegészítõit, pályáit, stb.
"és ha meglátja mondjuk mittudomén az assassins creed 2 pc változatát, akkor azt mondja hogy "lol, ki az aki ilyeneket a notebookján nyom, plazma tv helyett"
Ettõl meg a falra mászok. Ha valakinek az az igénye, hogy HDTV -n játszon, az a PC-t, sõt notebookot is lazán rányomhatja HDTV-re, beledughat egy 2-3 ezer Ft-os gamepdot (geniusnak van egy olcsó, x360 szerû és kiosztású nagyon jó gamepadja ami nekem is van), és tolhatja az Assassin's Creed -et, valamikor majd a 2-t is. Ettõl függetlenül valaki ugyanúgy élvezi notebookon is a játékot, és cserébe azt viheti bármikor, nem csak otthon tud vele játszani, de hdtv-re is ki tudja kötni.
A
Ez meg nem a PC és warez hibája, hanem konzol népszerûsítési "programhoz" tartozik még. Az óriáscégek (Microsoft, Sony) és a kiadókon múlik.
Hát igen, a warez az igények növekedését is jelenti, mert az emberek többsége ki is próbálja mielõtt megveszi, így nem elég egy ütõs intrót csinálni a jó eladásokhoz... ^^
A konzol egy valamivel több, mint a PC és azok a koop játékok.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"Mondjuk aki multizik, simán letol 80+ órát online (sõõt, ennek a sokszorosát). Annak megéri. "
Ez így van, és erre írtam már sokszor, hogy PC-n multiban sokkal több lehetõség lenne, mint konzolon. Beállítások, módolhatóság, pályakészítés, fegyverkészítés, coop lehetõség és abba is misszió szerkesztés, stb. De nem ez a cél, nem ezt a tendenciát követik, hanem hogy néhány óra alatt végigjátszd, multizz vele egy kicsit, aztán vedd meg a következõt (azt meg esetleg add el vagy cseréld el) - legalábbis az akció kategória. Na ez egy másik ok, amiért manapság sokan úgy döntöttek, hogy nem vesznek játékokat.
(én az akció játékok helyzetérõl beszélek egyébként, stratégiákkal és rpg -el nem tudom mi a helyzet, azokat nem szeretem)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Igaz így is warezolok, de sokkal kevesebbet, mint 6-8 éve, talán azért, mert már meg tudom venni.
De ha valaki elém állna, hogy most vagy fizetsz ennyit ezért a játékért, vagy fejezd be, én befejezném.
'Warezolt példányok száma'*ár!= profitkiesés
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Nincs rá írva senkire, hogy ki szeretne venni és ki nem. Lássál engem: én sohasem fogok zenei CD-t venni (koncertre elmegyek, 2010-ben pl Rammsteinre, a legoclsóbb jegy 10k, legdrágább 18k, még nem tudom melyiket veszem meg), de van letöltve. Ergo én károsítottam. Még akkor is, ha járok koncertekre.
Én sem azt mondom, hogy ez jó lenne, valóban rossz (ez ellen több féle képpen is lehet tenni, pl. ár/érték arányon kell valahogy változtatni), de hogy kurvára nincs köze ahhoz, hogy a játékkínálat a konzoloknak kedvez, és hogy több játékot is vesznek meg arra.
Dicsekedni a 10-16 éves gyerekek dicsekednek általában, akiknek még keresetük sincs.
Az viszont, aki megvette volna, ha letölteni nem tudja, az valóban károsít, mert ott a fenti költségek megjelentek egy példány esetében, amit az illetõ nem vett meg.
Aztán ott van a harmadik csoport, aki nem vette volna meg, de letöltötte, megtetszett neki, és végül mégis megvette.
Én pl sohase vettem zenei albumot, mégis van 4-5 a gépemen. Ergo én megkárosítottam ezeket a kiadókat. Persze nem dicsekszem, de megkárosítottam a kiadókat.
Én le se töltöttem az MW2-t. Mivel nem érdekel. Ergo fent se volt a gépemen, tehát nem okoztam kárt. Viszont haverom kipörgette warezban és õ már igen. Ez így mûködik. Maradjunk a valóságnál inkább.
Van egy tömeg, aki nem fog játékokat venni, csak letölti ha tudja (+ van aki csak kipróbálja aztán megveszi, lehet csak akkor veszi meg ha már lement az ára, lehet kipróbálja aztán törli is, stb.).
Akik meg nem tudnak olyan játékokat fejleszteni, amik megfelelõ ár/érték arányúak, azok meg így hamarabb kiszûrõdnek (következményképpen fõleg PC-n, mivel legtöbb játékvásárlót átcsaltak konzolra).
És még arról nem is beszéltem, hogy hányan kedvelik meg a játékokat, ha megszerették ahogy "kipróbáltuk" Hamachival. Kapásból 10 -et tudok, akik biztos nem vették volna meg, ha nem játszunk vele multiban több alkalommal (Ghost Recon AW2, Rainbow Six Vegas 2, Armed Assault 1-2 -n is). Ha megszûnne a warez max annyit érnének el, hogy a hardver eladások a 3/4 -ére csökkennének, semmi mást 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Érdekes, én pont nem így látom, sorra adják ki azokat is, amikre korábban egyértelmûen azt mondták, hogy "nem lesz PC-re". Rengeteg játék kijött (azért lehettek volna jobbak is), bõven van mivel játszani most PC-n is.
"Masreszt lehet hogy sokan vannak,akik letoltes utan megveszik a jatekot,de elhiheted,meg tobben,akik nem.."
Így van, azok vannak többségben a letöltõk közül, akik soha nem adtak, és soha nem fognak pénzt kiadni játékért. Csak azért játszanak, mert le tudják tölteni, ha nem tudnák, valószínûleg nem is fejlesztenének gépet sem. Mindig is voltak, mindig is lesznek, a játékpiac azért fejlõdött, mert mégis volt elég vevõ piaca. Elõnye van az eredeti játékoknak (pl. szabad multi), akinek MEGÉRI (ár/érték arány) az megveszi. ERRE alakult ki a piac.
Nagyon jól láthatod, a kölcsönbevétel sem az igazi példa. Korlátlanul másolható anyag, ha letöltöd nem veszel el senkitõl semmit. Innentõl fogva nem lehet kölcsönbevételnek, és pláne nem lopásnak nevezni. Maximum azt lehet lopásnak venni, ha valaki nem veszi meg, de pénzért árulja a másolatokat, bár ha úgy nézzük, ott sem a játékot fizetik, hanem a szolgálatot, hogy letöltötte, kiírta, és átadta + a lemez.
"ha kapsz valamit -barmit- ugy hogy addig,akkor es ugy hasznalod ahogy akarod...visszaadnad-e es vennel-e helyette 1-et sajat tulajdonra? O persze tudom,te igen..de vajon kik lennenek tobben?)"
Ez meg annyira fekete-fehér példa, és teljesen független a warez mizériától. Ha csak ideiglenesen van szükségem valamire, és elkérem valakitõl, akkor azt vissza is adom. Ha ki szeretnék próbálni valamit, mielõtt megveszek, és elkérem valakitõl, akkor azt is visszaadom, és veszek másikat (vagy ha neki esetleg nincs szüksége rá, akkor megveszem tõle, vagy adok én is cserébe valamit), de van egy pár lehetõség még...
"Addig fognak inkabb konzolra fejleszteni,amig 1-1 multis jatek 10x jobban fogy konzolon,mint pc-n....."
Addig fog több fogyni konzolon (és addig fog több konzol is fogyni, ami a Microsoft és Sony érdeke), amíg a játékkínálat alapján arra van több, jobb multis játék, és gépre kevesebb jól optimalizált, nem 1 az egyben konzol átiratot adnak ki.
Ismételten mondom, 1 játék piac van, akik a játékkínálat és saját igényeik szerint választanak, hogy min fognak játszani, PC-n vagy konzolon. PC-n és konzolon is vesznek játékokat, és mindenre megéri kiadniuk (a jobb játékokat), ezért adják ki, ezért is fogják kiadni.
Masreszt lehet hogy sokan vannak,akik letoltes utan megveszik a jatekot,de elhiheted,meg tobben,akik nem..(ha mar kolcsonbevetelrol beszelunk (ami nem igaz,hisz a tulaj nem adta oda,TE vetted el onkenyesen..)akkor megkerdeznelek:ha kapsz valamit -barmit- ugy hogy addig,akkor es ugy hasznalod ahogy akarod...visszaadnad-e es vennel-e helyette 1-et sajat tulajdonra? O persze tudom,te igen..de vajon kik lennenek tobben?)
Addig fognak inkabb konzolra fejleszteni,amig 1-1 multis jatek 10x jobban fogy konzolon,mint pc-n.....
"a és azon se bosszankodjatok amikor a jó játékokat már csak konzolra fogják kiadni"
Ez csak addig fog történni, amíg nagyon elakarják adni a konzolokat.
Azzal, hogy letöltesz valamit, nem veszel el senkitõl semmit, maximum az engedély nélküli kölcsönbevétellel egyezik meg, amire nincs szüksége addig. A piac nem azokra épül, akik nem vesznek játékokat, hanem azokra, akik vesznek. Attól, hogy sokan játszanak, mert ingyen le tudják tölteni, azzal nem veszítenek a kiadók (SÕT! így sokan mégis fejlesztenek gépet/vesznek konzolt, aztán lehet, hogy egy jó egyéni ár/érték arányú játékot meg is vesznek, támogatnak).
Továbbá, a letöltésbe nincsenek beleszámolva, hogy akik megvették, nagyobb részben elõtte letöltötték kipróbálni (hiszen ez is elõbb jött ki warezban ha jól tudom), aztán megtetszett nekik, és megvették.
Egy játékos piac van, akik közül nagyobb többségben a konzol mellett döntöttek (fõként a játékkínálat (excluzívok) meg a hülyeségek terjesztése miatt). Ha konzolra adnának ki kevesebb játékot és késõbb, akkor a PC -n lenne az a több eladás (és a konzolos warezolók egy része is vszínûleg pc-n folytatnák).
Meg lehet nézni, most újra elõbbre került a PC, miután már elég sok konzolt eladtak. PC-n most a maradék játékosok vannak, és így is megéri kiadni nekik. Az, hogy miket mondanak, és a "harc a warez ellen" márketing duma és kifogás.
Mikor fogja ezt végre MINDENKI felfogni és elgondolkodni ezeken?
ja és azon se bosszankodjatok amikor a jó játékokat már csak konzolra fogják kiadni
http://torrentfreak.com/10-alternatives-to-mininova-091126/
https://twitter.com/foodlfg
1x letöltötték végigvinni aztán delete szerintem nagyátlagban, még mindig csodálom, hogy ennyien pénzt adtak ki érte így.