123
-
WoodrowWilson #43 A Brüno nekem hatalmas csalódás volt, legalábbis a Borathoz képest. De lehet, hogy csak nem a megfelelő hangulatban néztem meg. -
Justil #42 ha már itt tartunk a Brüno sokkal viccesebb volt, és szórakoztatóbb is, mint az a Másnaposok... -
Justil #41 nemtom, én a másnaposokat moziban láttam, de egyáltalán nem tudtam nevetni rajta, pedig amúgy nem vagyok egy humortalan ember :) -
wrall #40 Jaj, most értettem meg a szamárember főcímet, kritikát. Év legjobbja:
1. Adventureland - Kalandpark
2. Elrabolva
Talán lehetett volna 3. a Mónika Show bármely epizódja.
Az Elrabolba egy b-akciófilm, ez lenne az év 2. legjobb filmje? Hová süllyedünk emberek? -
#39 Itt látszik meg hogy mindenkinek más az ízlése.Ez a legrosszabb Top 10 nem is a legrosszabb. -
#38 A cikk egy jó nagy nulla, nem is vállalja névvel az írója, de egy dologban egyetértek vele. A TF2 tényleg egy hulladék. :) -
FoodLFG #37 "Avatar-gyönyörű film, mint képileg mint érzelmileg"
"Kirk nézi az épülő Enterprise-t" -
morden #36 Szerintem is érdekes, hogy valamiért erősen az Usa filmművészet felé hajlott a cikkíró keze, amikor a világban számos mestermű készült pl. ENGEDJ BE ! (Låt den rätte komma in) -
pixx #35 Számomra az a furcsa, hogy a lista nemzetközi és mondjuk mint a Vengeance még említve sincs, pedig nem gyenge film. De egy másnaposok sincs megemlítve, ami szintén jó volt.
Nick Cage filmje szerintem jó volt. Persze nem überkirály, de nekem bejött. Szerintem a gagyi kategóriát a Szállító 3, meg a Crank 2 vitte magasan. -
DeedY #34 ugy sajnalom hogy juliusban megjelent ev filmjet csak most fogom megnezni, hogy legalabb el tudjam donteni en is alkalmas lennek-e hulye cikkek irasara.. -
#33 na, erről jut eszembe, ami igazán nagy hatással volt rám ebben az évben, az a pankrátor. lehet hogy nem a legjobb film, de az nagyon megérintett, nem mellesleg rourke visszatérésével együtt (bár szerintem már a sin city-ben is visszatért). -
#32 a rossz filmek közül meg a transformers 2-őt és a crank 2-őt sikerült megnéznem, meg a szállító 3-at. hát az első kettő említett film...sírógörcs, hogy ilyenre juthat pénz. a trans2-nél még megértem, az első rész után, de azon full dübörgés mellett is sikerült szó szerint elszunnyadnom a moziban, még ha egyesek nem is hitték el annak idején, hogy ezt így történt (igaz este 9-es előadás egy fárasztó nap után, de egyáltalán nem tudott lekötni, ráadásul a sztorit is egy fasságnak tartottam).
a crank 2 meg egy filmipari szenny, celluloidhulladék.
a szállító 3 meg még jobb is volt mint a 2. -
sandor8206 #31 Sajnos top 10-et idei filmekből nem tudnék felállítani, régivágású vagyok, új filmek annyira nem jönnek be.
De voltak amik tetszettek nagyon, valami azért valami ezért. Sorrend nélkül!
Nálunk talán csak idén ment, Pankrátor-jó volt, Rourke odabas*ott
Slumdog M.- fas*a feelgod mozi volt
B. Button-nem egy Forrest Gump de jó volt
Sta Trek-No.1 popcornmovie, mint ST-fan vártam és be is jött.
GI JOE-eléggé bárgyú, de jól pörgött, Párizsis akciójelenet odabas*
Másnaposak-nem vagyok vígjáték-fan, de ezen jókat nevettem, vígjátéknál nem hátrány
Avatar-gyönyörű film, mint képileg mint érzelmileg
Ha egyet kéne kiválasztani akkor az Avatar meg a Star Trek :-P
Csak pár nagyobb filmet megemlítek, nem csalódások csak annyira nem jöttek be.
Nem tudom miért de Brigantik annyira nem jött be, egy-két jelent unalmas volt (pl: King Kong) pedig QT bírom, de sztem is P Fiction-hoz, R. Dog-hoz képest nulla, amúgy 6/10 nálam
TF2 rosszabb volt mint az első rész, az se volt nagy szám, szép a CG
T4 nem is vártam, nem is lett jó sztem
2012, Emmerich legrosszabb filmje sztem még a 10000BC-től is rosszabb
Watchmen-képregény jobb
Legjobb jelenetek amiért már érdemes volt megnézni a filmet:
Avatar-Jake futása először Avatar testben
Brigantik-a nyitójelenet, az egyik legjobb amit valaha láttam filmen
Gi Joe-Párizsban az üldözés
TF2-Optimus harca az erdőben
Star Trek-nyitójelenet + Kirk nézi az épülő Enterprise-t
Panktátor-amikor Rourke-t mutatják :-P játéka hatalmas
Wolverine-főcím
Slumdog- a vonatos -
#30 a benjamin button iszonyatos csalódás volt számomra.
hogy melyik film tetszett a legjobban? annyit láttam, hogy nem tudnám megmondani. azért az avatar most nagyon él bennem... -
#29 Az én véleményem is szubjektív, de nem állítanám sorba a jó filmeket...
- Becstelen Brigantyk
- Másnaposok
Körülbelül ennyi...
Sok filmet megnéztem (mint pl. Terminator 4, GI Joe, Transformers2, stb) és a végén már elegem volt az összes CGI-s világvége feelingű filmből.
Ahhoz képest az Otthon Egyedül 2 fullHD, és az 1939-es Elfújta a szél... c. FULLHD, azaz 1080p-s!!! filmet sokkal nagyobb élvezettel néztem végig, mint a legtöbb mait. Pedig a romantikus drámákat sem nagyon szeretem.
A karácsony hangulatának elrontására rátett pl. a Brüno és a Leszbikus Vámpírok Killere.
A Kalandpark c. filmet pedig eltudnám képzelzni az RTL-Klub műsorlistáján, nem pedig az első helyezetnél. De egy valami nagyon tetszett a filmben. A lány. -
Gamecube86 #28 Vicces, a "legrosszabbak" közt 4 is van ami nekem tetszett.
A "legjobbak" közt egy sincs. Egyébként hiányolom az avatart a listáról.
Tehát az a film nem besorolható annak ellenére hogy született egy igen nyomorék kritika róla? Egyébként pedig az úgynevezett "legjobbak" pont azok a filmek amik amiknél szerintem már a főcímnél elaludnék :D. Na mindegy ízlések és pofonok. -
Etinger #27 Watchmen a listádból ki, és akkor valahogy én is így vagyok :) Esetleg pont az Avatar mehet a helyére. Ezt én mondom persze... mert nekem az Őrzők valahogy... hát nagyon nem jött be, speciel szerintem rossz film, de ezt más máshogy mondaná, és így is van rendjén, amúgy jó a listád nagyon. -
lammaer #26 Különbözőek vagyunk, de legalább megértjük egymást. Ez nagy szó egy fórumon :) -
Justil #25 Hát nemtom, nekem a kill bill egyszernézős kategória, a született gyilkosok so-so, a ponyvaregényt meg kifejezetten bénának találtam.
Tudom-tudom, ezzel kb az emberek 99%-a nem ért egyet, de ez a véleményem.
az IB szvsz tarantino eddigi legjobb filmje, és nálam egyértelműen az év filmje.
Nem tudom mit vártál rajta, hogy beinduljon. Ez nem 1 akciófilm, és beh jó is, hogy nem az. Ettől persze szíved joga, hogy ne szeresd... -
lammaer #24 Tényleg olyan jó volt?
Én 1 hete néztem meg, folyton arra vártam hogy végre beinduljon a film, legyen benne vmi akció vagy történet - aztán hirtelen vége lett.
Sztem ha csak önmagában nézzük a Brigantit, úgy is gyenge, ha ráadásul hozzávesszük hogy kinek a műve, akkor még rosszabb a kép. Aki megírt egy Kill Billt, Született Gyilkosokat vagy Ponyvaregényt, attól a Bastards egy nagyon halovány produktum. Pitt meg gyakorlatilag mellékszereplő :( -
Reg5 #23 Ezaz! Vegyél mindent vérkomolyan. Én jót mosolyogtam a címen, bár magával a cikkel nem teljesen értek egyet. -
kalapos01 #22 Szsrencsétlen balfácán film annyira el van nyomva, senki nem beszél róla. Itthon is, nem tis tudom, hogy hány moziban ment. Kettőben? -
kalapos01 #21 A Próféta elsősége miatt biztosan -
Justil #20 az év filmje az Inglorious Basterds :) -
#19 szerintem jol kijonnel a cikkiroval -
kalapos01 #18 Egyébként amellett, hogy jó rókázni más ízlésére és káromkodni azon, hogy valakinek miért nem jött be az Avatar, hiszen az emberiségellenes bűncselekmény, én inkább saját listával tüntetek, hehe.
1. Próféta
2. Elcserélt életek
3. Hold
4. Panktáror
5. Star Trek
6. District 9
7. Fel
8. Téli utazás
9. Watchmen
10.Gran Torino -
Alien_AM #17 ezt a cikket megint az a szamarember irta mint az avatarost?, legalabb megnezett volna par kulfoldi kritika oldalt ha mar nem ert hozza, a becstelen brigantik mindenhol a top5 ben van o meg meg sememliti es meg sorolhatnam, eleg ha az imdb-t megnezte volna, jesszusom remelem kulfoldiek nem latjak ezt a listat XD -
#16 Ilyen szar listát még nem láttam.
-
Jubei #15 Én ugyanígy voltam az Avatarral szemben. Inkább D9 mint az a fostalicska film -
kalapos01 #14 Meg a Up, a District 9 és a Becstelen is meg van említve.
Egyébként az Adventureland meg tényleg nagyon jó, de idén a legjobb a Próféta, az Elcserélt életek, a Pankrátor és a Hold volt. -
#13 district 9-et láttam: bugyuta történet, bugyuta grafika, erőltetett és szar poénok, burkolt ráászistázás. Bár végigszenvedtem, de sohatöbbé...
avatar: már trailerből látszik ugyan az a bugyuta 67576547x eljátszott történet, hülye és képtelen világ, szamáremberek, megint csak burkolt rááááásziszááázás, sima techdemo. -
WoodrowWilson #12 Szerintem meg van említve az Avatar, vagy milyen másik "kéklényes" film volt még idén?
Amúgy az Adventureland tényleg jó film, de azért távol áll a legjobbtól. -
#11 Nem feltétlen, véleményfüggő. Én például szeretem a látványfilmeket is, és a Trans2 erre egy tökéletes példa. Nem is a története miatt néztem meg
Az Avatart viszont tényleg enm értem miért felejtették el... -
Hoz_Hun #10 Ezt ugyan az a pasas írta aki a szamaras Avatar cikket. Avatar nincs benne a legkjobb 10-ben a Zombiland meg igen. Ehhez nem is kell egyebet hozzáfűzni, látszik az igénytelendég.
Ahogy lejebb Victor1103 írta a Star Trek, Avatar, Up, District 9, Becstelen Briganyk még csak meg sincsenek említve!!!
Ezt kár volt megírni. -
#9 Ez aztán a lista, szerintem szándékosan ingerlik az olvasókat. Tényleg egy rakás szar. Megmondtátok a frankót. -
kalapos01 #8 Nem volt csalódás a film. Előre lehetett tudni, hogy egy kalap kaki lesz és az is lett :) -
#7 Transformers 2 mint az év csalódása??? Na ne nevettess...
Nem mondom hogy tökéletes film, de egyátalán nem egy csalódás -
#6 Star Trek, Avatar, Up, District 9, Becstelen Briganyk??? Mind 2009-es és mind bekerült az IMDB top250-be. Róluk teccett hallani? -
neoG #5 "Év végén persze boldog-boldogtalan előáll a toplistáival, csak azért, hogy az olvasók mosolyoghassanak, hüledezzenek, netán szívszélhűdést kapjanak. Mi velük szemben valóban 2009 legjobbjainak állítunk emléket, az elismerő kézfogásokat pedig a szerkesztőség címére várjuk."
Milyen kézfogást Te szerencsétlen?Ez nem egy felállított megalapozott sorrend, hanem inkább ideszartad az első 10-10 filmet ami hirtelen eszedbe jutott.Most már csak arra megy az ezsgé, hogy minél többen ide járjanak hőbörögni, mert több kattintás több látogató (a szamáremberes avataros kritika után gondolom dörzsölitek is a kézfogást váró tenyeretek). -
morden #4 A színvonakhoz még annyit, hogy mielőtt ez a cikk kikerült szerintem msenki nem ellenőrizte le, mert van benne jónéhány helyesírási hiba ( ne kukackoskodás, ez a cikket gondolom több 10 ezren olvassák majd, szóval érdemes átfutni akár 2x is, hogy a nagyon szemetszúró hibákat legalább kigyomlálják)
Amúgy volt ilyen film 2010-ben, hogy kalandpark, azt hittem tájékozott vagyok film ügyekben, de ha a legjobb filmről semmit se halottam , azt hiszem feladom ezt a tévképzeltem :p ( bár szercsére nem az alkonyat lett az :D )