Megmondjuk a frankót: 2009 legjobb és legrosszabb filmjei

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezaz! Vegyél mindent vérkomolyan. Én jót mosolyogtam a címen, bár magával a cikkel nem teljesen értek egyet.

Szsrencsétlen balfácán film annyira el van nyomva, senki nem beszél róla. Itthon is, nem tis tudom, hogy hány moziban ment. Kettõben?
A Próféta elsõsége miatt biztosan<#vigyor2>
az év filmje az Inglorious Basterds :)

5c0rp330n
szerintem jol kijonnel a cikkiroval <#action>

Egyébként amellett, hogy jó rókázni más ízlésére és káromkodni azon, hogy valakinek miért nem jött be az Avatar, hiszen az emberiségellenes bûncselekmény, én inkább saját listával tüntetek, hehe.

1. Próféta
2. Elcserélt életek
3. Hold
4. Panktáror
5. Star Trek
6. District 9
7. Fel
8. Téli utazás
9. Watchmen
10.Gran Torino
ezt a cikket megint az a szamarember irta mint az avatarost?, legalabb megnezett volna par kulfoldi kritika oldalt ha mar nem ert hozza, a becstelen brigantik mindenhol a top5 ben van o meg meg sememliti es meg sorolhatnam, eleg ha az imdb-t megnezte volna, jesszusom remelem kulfoldiek nem latjak ezt a listat XD

Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!

wareszsg
Ilyen szar listát még nem láttam.

Én ugyanígy voltam az Avatarral szemben. Inkább D9 mint az a fostalicska film
Meg a Up, a District 9 és a Becstelen is meg van említve.

Egyébként az Adventureland meg tényleg nagyon jó, de idén a legjobb a Próféta, az Elcserélt életek, a Pankrátor és a Hold volt.
Sanyix
district 9-et láttam: bugyuta történet, bugyuta grafika, erõltetett és szar poénok, burkolt ráászistázás. Bár végigszenvedtem, de sohatöbbé...
avatar: már trailerbõl látszik ugyan az a bugyuta 67576547x eljátszott történet, hülye és képtelen világ, szamáremberek, megint csak burkolt rááááásziszááázás, sima techdemo.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szerintem meg van említve az Avatar, vagy milyen másik "kéklényes" film volt még idén?
Amúgy az Adventureland tényleg jó film, de azért távol áll a legjobbtól.

HF
Nem feltétlen, véleményfüggõ. Én például szeretem a látványfilmeket is, és a Trans2 erre egy tökéletes példa. Nem is a története miatt néztem meg

Az Avatart viszont tényleg enm értem miért felejtették el...

Ezt ugyan az a pasas írta aki a szamaras Avatar cikket. Avatar nincs benne a legkjobb 10-ben a Zombiland meg igen. Ehhez nem is kell egyebet hozzáfûzni, látszik az igénytelendég.

Ahogy lejebb Victor1103 írta a Star Trek, Avatar, Up, District 9, Becstelen Briganyk még csak meg sincsenek említve!!!
Ezt kár volt megírni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Narxis
Ez aztán a lista, szerintem szándékosan ingerlik az olvasókat. Tényleg egy rakás szar. Megmondtátok a frankót.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem volt csalódás a film. Elõre lehetett tudni, hogy egy kalap kaki lesz és az is lett :)
HF
Transformers 2 mint az év csalódása??? Na ne nevettess...
Nem mondom hogy tökéletes film, de egyátalán nem egy csalódás

Victor1103
Star Trek, Avatar, Up, District 9, Becstelen Briganyk??? Mind 2009-es és mind bekerült az IMDB top250-be. Róluk teccett hallani?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

"Év végén persze boldog-boldogtalan elõáll a toplistáival, csak azért, hogy az olvasók mosolyoghassanak, hüledezzenek, netán szívszélhûdést kapjanak. Mi velük szemben valóban 2009 legjobbjainak állítunk emléket, az elismerõ kézfogásokat pedig a szerkesztõség címére várjuk."
Milyen kézfogást Te szerencsétlen?Ez nem egy felállított megalapozott sorrend, hanem inkább ideszartad az elsõ 10-10 filmet ami hirtelen eszedbe jutott.Most már csak arra megy az ezsgé, hogy minél többen ide járjanak hõbörögni, mert több kattintás több látogató (a szamáremberes avataros kritika után gondolom dörzsölitek is a kézfogást váró tenyeretek).

A színvonakhoz még annyit, hogy mielõtt ez a cikk kikerült szerintem msenki nem ellenõrizte le, mert van benne jónéhány helyesírási hiba ( ne kukackoskodás, ez a cikket gondolom több 10 ezren olvassák majd, szóval érdemes átfutni akár 2x is, hogy a nagyon szemetszúró hibákat legalább kigyomlálják)
Amúgy volt ilyen film 2010-ben, hogy kalandpark, azt hittem tájékozott vagyok film ügyekben, de ha a legjobb filmrõl semmit se halottam , azt hiszem feladom ezt a tévképzeltem :p ( bár szercsére nem az alkonyat lett az :D )
5c0rp330n
eljen a blikk szinvonal. ki az aki ide jar meg cikket olvasni? a szaromat tobbre tartom mint ezt a cikket, amit a szerzoje sem vallal fel a nevevel.

pepe792
Kissé erõs, hogy a Kalandpark az elsõ... de sebaj, legalább nem csalódtunk az sg színvonaltalanságában...

Jó' megmondtad! Olyan mint amikor egy diktátor megmondja, hogy mit egyél...
Teljesen szubjektív, hogy kinek mi a legjobb és legrosszabb..
← ElőzőOldal 3 / 3