4
  • emile zola
    #4
    hát szómiszó, tényleg eléggé elfajult ez a csatorna is
    amikor először lett kábeltévénk, ez volt a kedvenc csatornám, de manapság szinte sosem nézem, mert alig van rajta nézhető műsor
  • winnie
    #3
    "Megérdemli, hogy letűnjön a színről, mert amivel a nézőket magához tudta volna vonzani, ( szemét módon átadta a kézilabda BL sugárzási jogát a tv6-nak. amit nagyon kevesen tudnak fogni )"

    a kézilabda nem volt nézővonzó, de ha az volt, akkor persze, hogy átadta, hiszen fel kell futtatni a másik csatornát. (és a "nagyon kevesen tudnak fogni" az több mint 1 millió háztartást jelent. nem úgy kell gondolkodni, hogy ha neked nincs, akkor senkinek nincs. egyébként viasatjuk sincs sokaknak.)

    "Ha a két magyar rádióadót meg tudták szüntetni, aminek maximális nézettsége volt, én nem fogom a pártfogásomba venni a viasat3 -at, de ugyanúgy távozhatna a tv2, ill az rtl club is."

    és jönne a helyére két másik ugyanolyan csatorna, mint a rádiók helyére. ugyanazokkal az emberekkel. (a két rádiót nem szűntették meg, csak bénák voltak.)
  • szuszék
    #2
    "aminek maximális nézettsége volt" Elnézést a hibáért,
    nem nézettsége, hanem hallgató tábora volt.
    Bocsánat
  • szuszék
    #1
    Megérdemli, hogy letűnjön a színről, mert amivel a nézőket magához tudta volna vonzani, ( szemét módon átadta a kézilabda BL sugárzási jogát a tv6-nak. amit nagyon kevesen tudnak fogni ) ill felhívni a figyelmet, hogy ilyen csatorna is van.
    Ha a két magyar rádióadót meg tudták szüntetni, aminek maximális nézettsége volt, én nem fogom a pártfogásomba venni a viasat3 -at, de ugyanúgy távozhatna a tv2, ill az rtl club is.
    Szerintem