114
-
#114 sziasztok mas verziot lelehet valahonnan tolneni ?pld 1.32-ost -
AXmen #113 Ennél a topiknál,már menthetetlen a kihaltság!:S -
#112 Ilyen tempóban lehetséges, hogy fognak csinálni egy olyat is. -
vajo #111 Italy Truck Simulator kéne :D Venti meg a hegyek, az alagutak :P:P -
#110 -
Buszosman #109 jól kihalt -
147asdf #108 Igen van vonat de vonat kereszteződés nincs csak a felüljárón megy vonat, lehet, hogy a földön is de az biztos, hogy nincs kereszteződés -
#107 Mintha láttam ebben a játékban vonatokat közlekedni, vagy csak az állomást lehet látni? Tehát nincs vonat kereszteződés? -
#106 Ja -
kobi14 #105 Kihalt rendesen -
147asdf #104 Nekem 1.02 uk truck van feltelepítve alkalmazott vagyok veszek kamiont attól a kamion dílertől és mikor lerakom a potot és megkapom a kamionomat jön az e-mail és kilép a játékból. miért van ez ?
Windows 7 van a gépemen ezt nem kedveli a játék? vagy valami egész más probléma van? -
mester12 #103 Heló köszi de onnan nem engedi nekem letölteni. -
#102 a bannerban, a hivatalos oldalon fent van a demo -
mester12 #101 Heló valaki egy demo linket tudna adni? Előre is köszi
-
adambatyam #100 Veszel saját kamiont, veszel garázst, veszel a csávónak kamiont, felbéreled a csávót valamelyik városban és máris neked dolgozik. -
#99 És azt,hogy tudom megcsinálni,hogy nekem legyen cégem és dolgozzanak nekem emberek? -
#98 Alapból egy cégnek dolgozol. Azt tudod maximum elérni, hogy Neked legyen egy céged és ezáltal Neked dolgozzanak. -
#97 Ezt a cégesdit hogy lehet elérni, hogy cégnek dolgozz? vagy ez egy külön patch? -
adambatyam #96 2 hsz-t kellene visszaolvasnod és megtalálnád a csúszkálás javítását.
Amúgy ameddig nem javítják az irányítást addig szerintem jobb is hogy sok az autópálya, kész rémálom az ország felső részén Aberdeen-be mászkálni a kis utakon. És sajnálatos módon amíg ezek a játékok az egyedüliek a piacon, addig bármilyen szánalmasan szarok is, el lehet adni őket mert nincs konkurencia. -
Haulin #95 Nekem nem nagyon jön be a játék,játszottam vele 5percet és a csúszkálás elvette a kedvem,meg az a sok autópálya, pedig jobb lenne angliában mellékutakon menni:) Az ets és a gts után már kijavíthatták volna a csúszkálást és jobb lenne, nehogy azt mondjátok hogy fikázom csak ezt jobb lett volna kijavítani, meg csinálhatnának olyan vidéki utas kamionszimet ahol nem csak egyhangu autópálya van ahol lehet 1000-el menni.Úgy lenne az igazi h vidéki utakon kéne menni és időre, akkor nehezebb is lenne:P csak mindenkinek az autópálya van berögződve, mindegy ameggig nem jön ki a brazilos kamion game addig elszórakozom ezzel. -
adambatyam #94 Köszi! -
#93 Ha ezt a kettőt beteszed, akkor nem fog ennyire csúszni.
Egy.
Kettő. -
adambatyam #92 Üdvözlet!
A kamion csúszkálását ki lehet szűrni valamilyen módon? Nekem nem tűnik reálisnak hogy egyszercsak fogja magát és nem kanyarodik hanem csúszik a járgány... -
#91 Azt ETS-esek nem, de a GTS-esek igen. -
#90 sziasztok! Az ets-es kamionok jók ebbe a gamebe?
-
Bal0924 #89 Értem, köszi! -
#88 2 helyett 5 férőhelyes lesz és minél többet veszel, annál több embered lehet, tehát több pénz
-
Bal0924 #87 Csak egy kérdés, mi van ha 500.000 ért fejlesztem a garázst. akkor mi lesz? És még valami. Meg kellene vennem az összeset vagy csak 1-2őt? -
#86 Amit írtál az a következőt jelenti: El kell menni, független, hogy képes legyen garázst vásárolni!
Tehát nem fogadod miután megvetted a kamiont nem fogadod el a következő fuvart amit felajánl, hanem választasz egyet magadnak, azt le szállítod és utána már meg tudod venni a garázst.
#83: Nincs mit. -
#85 Ezt írja ki:You need to go independent to be able to buy a garage! pedig 33,000,000 pénzem van! -
#84 vettem egy kamcsit pés utána mit kell csinálnom, oda megyek a fehér kaminhoz (a mapon) és azt ítja ki jhogy go valami inv.....-hez és vegyél garázst) -
Bal0924 #83 Köszi -
#82 Ahoz hogy garázst tudj venni, előbb kell venned kereskedésbe egy új kamiont. -
#81 A sofőröd dolgozik majd magától. -
#80 sziasztok
Nem tok kamiont venni! Segítség kellene, hogy hogy tok, meg a garázsba se enged beállni se semmit mivel garázsom sincs! Azt hogyn kell venn? -
Bal0924 #79 Hello!
Felvettem 1 sofőrt és vettem egy kamiont is.
hogy tudom elérni hogy dolgozzon is? -
#78 Elvileg az összes GTS-es kiegészítő működik itt is. -
papplaci18 #77 üdv!
le lehet tölteni kiegészítőket ehhez a játékhoz? -
-
#75 Ha neked a játék rar.ban van akkor tölts le a netről egy Winrar nevű progit telepitsd fel és utána katt kétszer a játék rar.ra.
Sofőröket még én se tudok felvenni nemrég kezdtem a játékot még garázst se tudok venni.