Dragon Age - Origins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Belefutottam egy rendkívül fájdalmas hibába! Sokadszorra játszom végig a játékot de még sosem próbáltam kétkezes kardot. Namost egyszer csak lelassul a csata ha egyszer a kezembe vettem egy kétkezest. Minden normálisan megy csak a csaták átmennek lassított felvételbe. ( Hardverhiba tuti nincs, mert atomerõmûvön fut... és sosem csinált még hasonlót a játék. ) Ellenségek és saját csapattársaim egyaránt slow motiont produkálnak vagy valami ahhoz hasonlót. Ha a karakter korábbi mentéseit visszatöltöm ott is ugyanez, ha másik karaktert töltök be az rendesen megy. Ha bármelyik csapattársam vesz a kezébe kétkezest az is elcseszi az aktuális karakter minden mentését, hiába veszem el tõlük vagy próbálok bármi egyebet. Legalábbis eddig ez volt. Mostmár random jelentkezik ugyanez a hiba a játék során kétkezes fegyver nélkül is. Egyszercsak elõjön és onnantól nem szûnik meg. Szerintetek ez mi a búbánat lehet? Teljesen tanácstalan vagyok. A fórumokon bárhol keresgélek csak a Dragon Age 2 ugyanilyen típusú hibájáról olvasok, az Origins esetében semmi infót nem találtam. Ja 1.04 van fenn. ( legújabb patch ) Hálás köszönet bárkinek aki tud segíteni!
Felrakom az alapjátékot
aztán felrakom az eszmélést meg az 1.04-es javítást. aztán felrakom a kiegészítõket DlC-ket hivatalosakat nem hivatalosakat, a hivatalosakat felismeri de ami nem hivatalost azt nem többnyire, és nem rakja be õket. fõleg a páncél és fegyverekre gondolok. ha nem rakom fel az eszmélést akkor se ismeri fel, sõt 1.03 as és 1.02-es patchel se ismerõ õket fel..de egyszerûen nem jövök rá hogy miért, már szinte mindent kipróbáltam. ha valakinek van valami jó ötlete azt meg kérem írja le, köszönöm!
"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0000135) Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra" feliratot...eddig ilyen probléma nem volt, most hogy újratettem az XP-t csinálja ezt. így a régi ak rakterem nem tom átmásolni se mivel ott jópár dlc fenn volt és biztos gubanc lenne meg ugye Shale is elveszne...szal ha vki tud segíteni pls segítsen. a játék nem eredeti, letöltött, méghozzá az a verzió, amikor ha nem máûsolsz be vmit a mappába az Ostagar harci jeleneténél fekete kép lenne(ezt a hibát kiküszöböltem). nem reklámozok warez oldalt, szal aki tudja mirõl beszélek az help!
UI: kíméljetek meg a flame-áradattól, hogy jajj vedd meg, meg h milyen hülye vok h nem veszem meg a játékot! aki tud segíteni az írjon, aki csak flamelni akar az hanyagoljon!! THX
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Megvettem az eszmélést , régebben végigtoltam eredetivel a vérvonalakat. Azt nem értem hogy nem látom a régebben megvett dlc ket, illetve ha az eszmélést játszom vissza tudok menni régebbei dlceket megnézni / játszani ? return to ostragar pl ? A golemmel tudnék játszani ha látnám rendesen a dlscket az eszmélésben ?
köszi
Románcot létesíthetsz még Alistair-el és Leiana-val (akár nõként is), legalábbis én ennyirõl tudok :-) Plusz még ott vannak a bordélyház dolgozói is :-)
Valaki el tudná mondani,honnan szedhetem le a magyar verziót(torrent)?
Megnéztem a hivatalos fórumot, ott azt írják, hogy ha felrakod a javítást, akkor 1, eltûnik az összes mentésbõl az armor szett, 2, ha mégis mûködik, akkor jelentõsen lebutított értékekkel (mindössze +6 defense +30 health az eredeti +3 strength, +3 willpower, +3 armor, +50 health, és -10% fatigue helyett), szóval én amgam nem próbáltam ki, valaki igen és mûködött?
A Bioware dolgait egyébként is szeretem. Baldurs Gate, NWN, KOTOR, Jade Empire, Mass Effect, mind-mind nagyon jók.
Ebben meg külön tetszik, hogy visszatértek a régi idõk stílusához. Remek dolog, amikor csaták közben le kell állítanod a játékot, és elgondolkodni, hogy akkor most mi is a legjobb stratégia. Kicsit a régi turn-based stílust hozza vissza. Egy szó int száz, remek munka. És magába szippant rendesen!
Congratulations, Bioware! Looking forward to the sequel and of course Mass Efect 2!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A cikk írója kicsit összekeverte az eredeteket a specializációkkal. Az eredetek ugyanis elejétõl kezdve elérhetõek mind, míg a specializációkat játék közben lehet megszerezni.
Összesen 12 eredet van:
* Human - Warrior - Noble
* Human - Rogue - Noble
* Human - Mage - Magi
* Elf - Warrior - City
* Elf - Warrior - Dalish
* Elf - Rogue - City
* Elf - Rogue - Dalish
* Elf - Mage - Magi
* Dwarf - Warrior - Commoner
* Dwarf - Warrior - Noble
* Dwarf - Rogue - Commoner
* Dwarf - Rogue - Noble
A Harcosoknak, a Szerencsevadászoknak és a Mágusoknak mind megvannak a saját specializációi, 4-4 mindnek.
Csak a pontosság kedvéért.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Dragon Age nálam is benne van a minden idök legjobb top 5-be.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Habar a torpe kiralysag resz igencsak odabaszott..az naaagyon darkos😄 Az elf maga a sablon,a magus se rossz,az is kelloen nyomaszto...
Maximalisan agree😄 Komolyra forditva a szot,valoban szep es jo lenne,de ahogy tapazstalom ennek az ellenkezoje tortenik. Az angol nyelv hasznalata mar hetkoznapi dolog Mo.-on is😞 Pontosabban egyes kifejezeseket,szavakat foleg reklamokban hasznalva kialakul egyfajta hunglish nyelv..es ez nem jo😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Na ja, meg kell szokni.
Ha leforditjuk, szinte hallgathatatlan, mert a magyar gagyi jobban bantja fulunket, mint az angol. Az angol gagyit mar megszoktuk. De akkoris fontosnak tartom nyelvunk hasznalatat es igazad van, nem muszaj a tukorforditas, azt profi korokben nem is hasznaljak. 😉
és tippre ez ma baromi jónak számít. én meg csak tátom a számat, hogy mivé lett a játékipar ezekkel az instant, pár nap alatt végigjátszható játékokkal😊 (én maradi meg kitartok pár klasszikus mellett, amiket még nem sikerült végigjátszani sem, mert nem ilyen könnyûek/gyorsak😊
Szerintem meg lett, csak nincs részletezve :-) Amúgy milyen bugokkal találkoztál, mert én eddig eggyel sem, de akkor most már figyelni fogok :-)
Chappy: Meg kell próbálni, nem annyira gépigényes a cucc :-)
Próbáld ki a Gothic sorozatot, a Two Worlds-öt, hirtelen ennyi jut eszembe :-)