Dragon Age - Origins
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 dolog nem lett megemlítve a cikkben.
1: a Kamarás Erõd DLC
2. a játék tele van igen komoly bugokkal (ettõl függetlenül nagyon jó, de tény és való, h igencsak bugos).
1: a Kamarás Erõd DLC
2. a játék tele van igen komoly bugokkal (ettõl függetlenül nagyon jó, de tény és való, h igencsak bugos).
Engem is zavar, de fõképp azért, mert a Dragon Age megkezdése elõtt pár nappal fejeztem be a Mass Effect-et :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
hát ezek a screenshot-ok ritka igénytelenek..
mint valami 5 éves játék.. ez a játék NEM így néz ki!
mint valami 5 éves játék.. ez a játék NEM így néz ki!
http://emulehelp.uw.hu
nekem elég ránézni a kis portré-fejekre és máris elment a kedvem az egésztõl :(
Látom SGnek is fáj, hogy a fõ karakter egy szót sem szól.
Mass Effect és a Gothic szérián kívûl most hirtelen nem jut eszembe olyan RPG, ahol a fõkari is dumál, nekem teljesen rendben van, hogy tök némán váltom meg a világot :D
Mass Effect és a Gothic szérián kívûl most hirtelen nem jut eszembe olyan RPG, ahol a fõkari is dumál, nekem teljesen rendben van, hogy tök némán váltom meg a világot :D
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
iszonyu tartalmas nagyszeru RPG!
ajanlom mindekinek, és ne a kepek alapjan dontsetek, egyebkent futas kozben nagoyn szep..
de ami viszi az a karakterek es a tortenet, az olyan hogy bef*sol
biowarenel tudnak
ajanlom mindekinek, és ne a kepek alapjan dontsetek, egyebkent futas kozben nagoyn szep..
de ami viszi az a karakterek es a tortenet, az olyan hogy bef*sol
biowarenel tudnak
anti hero
Mit értesz bélyegméret alatt, az 1024x768-at? :-)
Nekem is így néz ki a játék, Radeon 4670-el, maximális beállításokkal. Eleinte furcsa és szokatlan volt a képi világ, de meglehetett szokni, és néhol meglepõen szép a program, de mindez csak ízlés kérdése :-)
A fordítás tényleg érdekes, én is jobban örültem volna ha legalább a CE full angol, de szintén meg lehet szokni, leszámítva a félrefordításokat és az önkényes fordítást (pl.: Ó de kis cukor, széttépem mint kutya a lábtörlõt stb.) Az viszotn zavart, hogy nem engedi a felirat nyelvének átállítását
Nekem is így néz ki a játék, Radeon 4670-el, maximális beállításokkal. Eleinte furcsa és szokatlan volt a képi világ, de meglehetett szokni, és néhol meglepõen szép a program, de mindez csak ízlés kérdése :-)
A fordítás tényleg érdekes, én is jobban örültem volna ha legalább a CE full angol, de szintén meg lehet szokni, leszámítva a félrefordításokat és az önkényes fordítást (pl.: Ó de kis cukor, széttépem mint kutya a lábtörlõt stb.) Az viszotn zavart, hogy nem engedi a felirat nyelvének átállítását
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Inkabb az szamit (szvsz ofc:D) hogy evtizedek ota ott vagyok a sci-fi,fantasy irodalomban,filmekben,jatekokban:)
Persze valahol igazad van,de pl. Warcraft konyvekben a Lordaeron-Legurafold forditastol sikitofraszt kaptam,csakugy mint valamelyik Drizzt regenyben,amikor elkezdtek falusi akcentussal beszelni a torpek...jajj....szokas ide vagy oda,ez gaz:D
Persze valahol igazad van,de pl. Warcraft konyvekben a Lordaeron-Legurafold forditastol sikitofraszt kaptam,csakugy mint valamelyik Drizzt regenyben,amikor elkezdtek falusi akcentussal beszelni a torpek...jajj....szokas ide vagy oda,ez gaz:D
"Intel Core 2 egymagos 1,6 GHz processzor"
au... xD lehet, hogy egymagos kell neki, de akkor az már ne Core2 legyen kérem szépen... :D az 1,6 ghz asszem már Pentium 4... :D
au... xD lehet, hogy egymagos kell neki, de akkor az már ne Core2 legyen kérem szépen... :D az 1,6 ghz asszem már Pentium 4... :D
de valszeg az is benne lehet a pakliban, tudat alatt, hogy ha fantasy akkor nekem forgotten realms :)
nem vagyok oda a fejlesztõk által kitalált saját világokért...
nem vagyok oda a fejlesztõk által kitalált saját világokért...
nemtom én még nem próbáltam, de valahogy a képek alapján iszonyatosan taszít az egész. pedig imádom az rpg-ket. fõleg a bioware dolgait.
nem az, hogy ronda a grafikája, nem errõl van szó, hanem maga a képi világa a játéknak az, ami valahogy rohadtul nem szimpi :)
nem az, hogy ronda a grafikája, nem errõl van szó, hanem maga a képi világa a játéknak az, ami valahogy rohadtul nem szimpi :)
Az, hogy mi hangzik faszásan az végül is szubjektív. Lehet, ha most hallanád elõször azt a szót, hogy "cipõfûzõ" (mert pl: tegyük fel nem lett volna ilyen magyar szó) lehet, ugyan ezt mondanád, hogy ekkora béna fordítást....
De azért nem mondod, mert megszoktad. Ha az indulatdémon kifejezést 2 éves korod óta ismernéd, lehet semmi bajod nem lenne vele. :D
De azért nem mondod, mert megszoktad. Ha az indulatdémon kifejezést 2 éves korod óta ismernéd, lehet semmi bajod nem lenne vele. :D
Már normál fokozaton is meglepõen nehéz, pedig ez volt az elsõ szerepjátékom...
Pár hete játszottam végig. A tiszta játékidõ asszem 116 óra volt. Nálam bekerült a valaha játszott top 5-be, amin belül már kár lenne sorrendet felállítani. Nagy dobás a játék, tényleg, ezért szívesen adunk öt pontot a grafikára is. Pedig egy kevésbé addiktív játéknál valószínûleg többet kritizálnánk, mert az annyira azért nem top, a 4* elég lett volna. De a hangulaton semmit nem ront, hibának nem róható fel, az összhatás sokkal jobb mint a legutóbbi jobb grafikájú játékokban.
Köszönet a fordítóknak a magyar változatért!
Abs. jól megy az angol, de imádom amikor 100%-ig beleélhetem magam a történetbe, mert az anyanyelvemen kommunikál velem a játék.
Akinek nem tetszik a magyar verzió, vegye az angolt.
A Risen c. játékot éppen amiatt fogom megvenni, mert pár napja kijött hozzá a magyarítás!
Abs. jól megy az angol, de imádom amikor 100%-ig beleélhetem magam a történetbe, mert az anyanyelvemen kommunikál velem a játék.
Akinek nem tetszik a magyar verzió, vegye az angolt.
A Risen c. játékot éppen amiatt fogom megvenni, mert pár napja kijött hozzá a magyarítás!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a baj,hogy ami faszasan hangzik angolul,magyarra forditva (foleg ha analfabalfaszok a forditok) gaz...gondolom a hatalmas indulatdemon eredetileg greater rage demon volt...en inkabb a harag szot hasznaltam volna,akkor is ha nem tokeletesen forditas, illetve az erosebb szot valahogy igy: erosebb haragdemon
Aztan persze kinek a pap..:D
Aztan persze kinek a pap..:D
Szvsz a tortenetvezetes es az npc-k nagyon jok,a harc es jatekrendszer mar inkabb hajazott a szememben 1 jrpgre,ott vonnek le pontot illetve a zarak csak rogue es csak lockpick altal valo nyithatosaga nagyon fajo pont nekem 1 rpg-ben...
2. kép biztos Easter Egg :Dd
Ám minden 5* szerintem is túlzás, de igazából én sem tudom mibõl kéne levenni.
Ám minden 5* szerintem is túlzás, de igazából én sem tudom mibõl kéne levenni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az nem baj, ha magyarnyelvu, inkabb erdekes. Utalod a sajat nyelvedet v mi?
Te es en angollal szoktunk jatszani, na es? Sokan meg nem tudnak angolul.
Neha pl. kiprobalok nemet jatekverziokat is, az is jo..
Te es en angollal szoktunk jatszani, na es? Sokan meg nem tudnak angolul.
Neha pl. kiprobalok nemet jatekverziokat is, az is jo..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ja, kb. mondjuk a mindenre maximum pontozas szerintem kicsit eros. (mondom ezt annak ellenere h vegigjatszottam en is es tetszett)
tovabba nem ertem hogy miert ilyen belyegmeretu, fos grafikai beallitasokkal keszult, magyaritott valtozatbol ("hatalmas indulatdemon" - lol?) valo screenshotok vannak itt, miert hianyzik mar a 2. screenshoton a textura fele a fokarakter panceljarol, meg ilyen aprosagok..
tovabba nem ertem hogy miert ilyen belyegmeretu, fos grafikai beallitasokkal keszult, magyaritott valtozatbol ("hatalmas indulatdemon" - lol?) valo screenshotok vannak itt, miert hianyzik mar a 2. screenshoton a textura fele a fokarakter panceljarol, meg ilyen aprosagok..
Az év egyetlen említésre méltó játéka PC -n.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
← ElőzőOldal 2 / 2