72
  • Pares
    Ezeket már kijavították a patchekkel...de mindegy, ne szólj senkinek...
  • Evoluti0N
    Sok buggal. Íme pár: A Kamarás Erődös DLC-nél van egy ellenség (már nem tudom mi a neve). Ha kinyírása után szintet lépsz, akkor nem lehet bemenni egy ajtón, aminek ki kellene nyílnia. Vagy mondjuk az elején, amikor le kell adni a 3 fiola éjfattyú vért: ha még azelőtt leadod, h megtalálnád a tekercset is, akkor végtelenszer le tudod adni és minden alkalommal megkapod érte az XP-t. Az öcsém találkozott olyan buggal, aminek a segítségével 1 lvl up után végtelen mennyiségű pontot adhat a tulajdonságokhoz. Most a legkomolyabbakat soroltam fel, de találkoztam számos kisebb buggal is. Ezek a bugok egyébként nem csak nálunk jelentkeztek, sok más ember is írt róluk. Ráadásul hallottam olyanról is, h Redcliffben egy tárgyat végtelenszer el lehet adni, stb. Szal van bug bőven.
  • Pares
    A Bioware kétségtelenül nagyot alkotott... Utóbbi pár év egyik, ha nem a legjobb játéka.
  • Pares
  • Wolfsnack
    witcher ezerszer jobb szvsz, ez a nyomába sem ér és az legalább magyar szinkronos volt
  • Chappy
    integrált videókarin (intel gma x3100) nem fut?? XD jó lenne a koliba is XD
  • winnie
    "Pár hete játszottam végig. A tiszta játékidő asszem 116 óra volt."

és tippre ez ma baromi jónak számít. én meg csak tátom a számat, hogy mivé lett a játékipar ezekkel az instant, pár nap alatt végigjátszható játékokkal:) (én maradi meg kitartok pár klasszikus mellett, amiket még nem sikerült végigjátszani sem, mert nem ilyen könnyűek/gyorsak:)
  • Hornymut
    "Ráadásul az amúgy is tetemes játékidőt kibővíti a már elérhető két DLC, amelyikből az egyik egy új karaktert, a nem éppen emberbarát és jó humorú gólemet, Palát nyújtja, míg a másik a játék legnagyobb hibáján, az elég szűkös inventoryn segít egy ládával, ahova tárgyainkat pakolhatjuk."

Szerintem meg lett, csak nincs részletezve :-) Amúgy milyen bugokkal találkoztál, mert én eddig eggyel sem, de akkor most már figyelni fogok :-)

Chappy: Meg kell próbálni, nem annyira gépigényes a cucc :-)
    Próbáld ki a Gothic sorozatot, a Two Worlds-öt, hirtelen ennyi jut eszembe :-)
  • Chappy
    Öcsém kijavított, VGA: ZOTAC GeForce 9500 GT 1 GB DDR2
  • Chappy
    Sziasztok! Szerintetek ezen elfut? AMD 64 3000+ (1,8 GHz), 1 GB DDR, PCI GeForce 9600 GT 512 MB. Haveromnál néztem kurvára tetszik. Ja és tudtok olyan játék(okat), ami a Fable-hőz hasonló. Még az jött nagyon be :)
  • Evoluti0N
    2 dolog nem lett megemlítve a cikkben.
    1: a Kamarás Erőd DLC
    2. a játék tele van igen komoly bugokkal (ettől függetlenül nagyon jó, de tény és való, h igencsak bugos).
  • Hornymut
    Engem is zavar, de főképp azért, mert a Dragon Age megkezdése előtt pár nappal fejeztem be a Mass Effect-et :-)
  • dukey42
    hát ezek a screenshot-ok ritka igénytelenek..
    mint valami 5 éves játék.. ez a játék NEM így néz ki!
  • Justil
    nekem elég ránézni a kis portré-fejekre és máris elment a kedvem az egésztől :(
  • Jimmyke
    Látom SGnek is fáj, hogy a fő karakter egy szót sem szól.
    Mass Effect és a Gothic szérián kívűl most hirtelen nem jut eszembe olyan RPG, ahol a főkari is dumál, nekem teljesen rendben van, hogy tök némán váltom meg a világot :D
  • Bhalage
    iszonyu tartalmas nagyszeru RPG!
    ajanlom mindekinek, és ne a kepek alapjan dontsetek, egyebkent futas kozben nagoyn szep..

de ami viszi az a karakterek es a tortenet, az olyan hogy bef*sol

biowarenel tudnak
  • Hornymut
    Mit értesz bélyegméret alatt, az 1024x768-at? :-)
    Nekem is így néz ki a játék, Radeon 4670-el, maximális beállításokkal. Eleinte furcsa és szokatlan volt a képi világ, de meglehetett szokni, és néhol meglepően szép a program, de mindez csak ízlés kérdése :-)
    A fordítás tényleg érdekes, én is jobban örültem volna ha legalább a CE full angol, de szintén meg lehet szokni, leszámítva a félrefordításokat és az önkényes fordítást (pl.: Ó de kis cukor, széttépem mint kutya a lábtörlőt stb.) Az viszotn zavart, hogy nem engedi a felirat nyelvének átállítását
  • cateran
    Inkabb az szamit (szvsz ofc:D) hogy evtizedek ota ott vagyok a sci-fi,fantasy irodalomban,filmekben,jatekokban:)
    Persze valahol igazad van,de pl. Warcraft konyvekben a Lordaeron-Legurafold forditastol sikitofraszt kaptam,csakugy mint valamelyik Drizzt regenyben,amikor elkezdtek falusi akcentussal beszelni a torpek...jajj....szokas ide vagy oda,ez gaz:D
  • cateran
    Csak neked....
  • mg1992mg
    "Intel Core 2 egymagos 1,6 GHz processzor"

au... xD lehet, hogy egymagos kell neki, de akkor az már ne Core2 legyen kérem szépen... :D az 1,6 ghz asszem már Pentium 4... :D
  • Justil
    de valszeg az is benne lehet a pakliban, tudat alatt, hogy ha fantasy akkor nekem forgotten realms :)
    nem vagyok oda a fejlesztők által kitalált saját világokért...
  • Justil
    nemtom én még nem próbáltam, de valahogy a képek alapján iszonyatosan taszít az egész. pedig imádom az rpg-ket. főleg a bioware dolgait.

nem az, hogy ronda a grafikája, nem erről van szó, hanem maga a képi világa a játéknak az, ami valahogy rohadtul nem szimpi :)
  • wednes
    Az, hogy mi hangzik faszásan az végül is szubjektív. Lehet, ha most hallanád először azt a szót, hogy "cipőfűző" (mert pl: tegyük fel nem lett volna ilyen magyar szó) lehet, ugyan ezt mondanád, hogy ekkora béna fordítást....
    De azért nem mondod, mert megszoktad. Ha az indulatdémon kifejezést 2 éves korod óta ismernéd, lehet semmi bajod nem lenne vele. :D
  • Cat #9
    Már normál fokozaton is meglepően nehéz, pedig ez volt az első szerepjátékom...
  • Nos
    Pár hete játszottam végig. A tiszta játékidő asszem 116 óra volt. Nálam bekerült a valaha játszott top 5-be, amin belül már kár lenne sorrendet felállítani. Nagy dobás a játék, tényleg, ezért szívesen adunk öt pontot a grafikára is. Pedig egy kevésbé addiktív játéknál valószínűleg többet kritizálnánk, mert az annyira azért nem top, a 4* elég lett volna. De a hangulaton semmit nem ront, hibának nem róható fel, az összhatás sokkal jobb mint a legutóbbi jobb grafikájú játékokban.
  • Tinman #7
    Köszönet a fordítóknak a magyar változatért!

Abs. jól megy az angol, de imádom amikor 100%-ig beleélhetem magam a történetbe, mert az anyanyelvemen kommunikál velem a játék.
    Akinek nem tetszik a magyar verzió, vegye az angolt.

A Risen c. játékot éppen amiatt fogom megvenni, mert pár napja kijött hozzá a magyarítás!
  • cateran
    Az a baj,hogy ami faszasan hangzik angolul,magyarra forditva (foleg ha analfabalfaszok a forditok) gaz...gondolom a hatalmas indulatdemon eredetileg greater rage demon volt...en inkabb a harag szot hasznaltam volna,akkor is ha nem tokeletesen forditas, illetve az erosebb szot valahogy igy: erosebb haragdemon
    Aztan persze kinek a pap..:D
  • cateran
    Szvsz a tortenetvezetes es az npc-k nagyon jok,a harc es jatekrendszer mar inkabb hajazott a szememben 1 jrpgre,ott vonnek le pontot illetve a zarak csak rogue es csak lockpick altal valo nyithatosaga nagyon fajo pont nekem 1 rpg-ben...
  • Cat 02 #4
    2. kép biztos Easter Egg :Dd

Ám minden 5* szerintem is túlzás, de igazából én sem tudom miből kéne levenni.
  • Tetsuo
    Az nem baj, ha magyarnyelvu, inkabb erdekes. Utalod a sajat nyelvedet v mi?
    Te es en angollal szoktunk jatszani, na es? Sokan meg nem tudnak angolul.
    Neha pl. kiprobalok nemet jatekverziokat is, az is jo..
  • 5c0rp330n
    ja, kb. mondjuk a mindenre maximum pontozas szerintem kicsit eros. (mondom ezt annak ellenere h vegigjatszottam en is es tetszett)
    tovabba nem ertem hogy miert ilyen belyegmeretu, fos grafikai beallitasokkal keszult, magyaritott valtozatbol ("hatalmas indulatdemon" - lol?) valo screenshotok vannak itt, miert hianyzik mar a 2. screenshoton a textura fele a fokarakter panceljarol, meg ilyen aprosagok..
  • Kandurex
    Az év egyetlen említésre méltó játéka PC -n.