72
  • Robi546
    azt akarnám kérdezni hogy van-e magyarítás ehhez a játékhoz ? (Dragon Age Origins-hez)
  • Kombinator1991
    Annyi problémám lenne, hogy miota kijött a dragon age 2 gondoltam végigjátszom az originst ujra mert nemvolt mentésem, és ishal tornya után az intro mutatásakor kifagy a kép sötét eleinte hangok vannak aztán semmi amikor felébredek morrigannál a kép sötét marad és nemtörténik semmi. Játék ujratelepítése megvolt patch fentvan mod nincs gép megfelelő régen futott. Rendszervisszaállítás nem segít. Akinek van valami ötlete a formázd a gépeden kívül az irjon. A játék eredeti.
  • Hellbourn
    Sziasztok!

Belefutottam egy rendkívül fájdalmas hibába! Sokadszorra játszom végig a játékot de még sosem próbáltam kétkezes kardot. Namost egyszer csak lelassul a csata ha egyszer a kezembe vettem egy kétkezest. Minden normálisan megy csak a csaták átmennek lassított felvételbe. ( Hardverhiba tuti nincs, mert atomerőművön fut... és sosem csinált még hasonlót a játék. ) Ellenségek és saját csapattársaim egyaránt slow motiont produkálnak vagy valami ahhoz hasonlót. Ha a karakter korábbi mentéseit visszatöltöm ott is ugyanez, ha másik karaktert töltök be az rendesen megy. Ha bármelyik csapattársam vesz a kezébe kétkezest az is elcseszi az aktuális karakter minden mentését, hiába veszem el tőlük vagy próbálok bármi egyebet. Legalábbis eddig ez volt. Mostmár random jelentkezik ugyanez a hiba a játék során kétkezes fegyver nélkül is. Egyszercsak előjön és onnantól nem szűnik meg. Szerintetek ez mi a búbánat lehet? Teljesen tanácstalan vagyok. A fórumokon bárhol keresgélek csak a Dragon Age 2 ugyanilyen típusú hibájáról olvasok, az Origins esetében semmi infót nem találtam. Ja 1.04 van fenn. ( legújabb patch ) Hálás köszönet bárkinek aki tud segíteni!
  • Blzs87
    Sziasztok! Problémám van, remélem tudtok segíteni! Megvettem eredetibe a Vérvonalakat és az Eszmélést is! Felraktam a vérvonalakat simán fut! Fel akarom rakni az eszmélést! Megadom a CD kulcsot, Kijön egy DOS ablak, ott matat valamit a Dragon Age binship mappában, feljön az installos ablak vár 1-2 másodpercet és kidobja, hogy a telepítés sikertelen! Ha valaki tudja, mi lehet a baj pls írjon! Köszi
  • Solas
    Hali, a következő problémám lenne.
    Felrakom az alapjátékot
    aztán felrakom az eszmélést meg az 1.04-es javítást. aztán felrakom a kiegészítőket DlC-ket hivatalosakat nem hivatalosakat, a hivatalosakat felismeri de ami nem hivatalost azt nem többnyire, és nem rakja be őket. főleg a páncél és fegyverekre gondolok. ha nem rakom fel az eszmélést akkor se ismeri fel, sőt 1.03 as és 1.02-es patchel se ismerő őket fel..de egyszerűen nem jövök rá hogy miért, már szinte mindent kipróbáltam. ha valakinek van valami jó ötlete azt meg kérem írja le, köszönöm!
  • lightjack
    tudna vki segíteni abban h most raktam újra a pc-m, eddig a DA:O tökéletesen működött, tudtam rá DLC ket is felrakni, de most hogy újra feltettem, amikor a DAO updaterrel kellene dlc ket telepíteni kiírja hogy
    "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc0000135) Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra" feliratot...eddig ilyen probléma nem volt, most hogy újratettem az XP-t csinálja ezt. így a régi ak rakterem nem tom átmásolni se mivel ott jópár dlc fenn volt és biztos gubanc lenne meg ugye Shale is elveszne...szal ha vki tud segíteni pls segítsen. a játék nem eredeti, letöltött, méghozzá az a verzió, amikor ha nem máűsolsz be vmit a mappába az Ostagar harci jeleneténél fekete kép lenne(ezt a hibát kiküszöböltem). nem reklámozok warez oldalt, szal aki tudja miről beszélek az help!

UI: kíméljetek meg a flame-áradattól, hogy jajj vedd meg, meg h milyen hülye vok h nem veszem meg a játékot! aki tud segíteni az írjon, aki csak flamelni akar az hanyagoljon!! THX
  • Hornymut
    Az a Eszmélés hibája, nem igazán ismeri fel a DLc-ket, de az Ostagaros páncél az megmarad. Visszamenni sajnos nincs lehetőség
  • mnorbi
    sziasztok !

Megvettem az eszmélést , régebben végigtoltam eredetivel a vérvonalakat. Azt nem értem hogy nem látom a régebben megvett dlc ket, illetve ha az eszmélést játszom vissza tudok menni régebbei dlceket megnézni / játszani ? return to ostragar pl ? A golemmel tudnék játszani ha látnám rendesen a dlscket az eszmélésben ?

köszi
  • Hornymut
    A kalitka mellett álló őrtől kell kérni, meg kell győzni hogy ez a helyes
  • adeeeka
    Ha nem akarok még a elején megölni egy rabot Ostagarban ahol warden leszek vagy honnan szerezzek Ale+t, asszem sört...hogy egyen szegényke.
  • szekelygeri
    Srácok, telepítés után kiírja nekem hogy a telepítés sikertelen volt vagy a lemez el lett távolítva.Fogalmam sincs mi lehet a baj, valaki segítsen plz :s
  • Atis8410
    Hello!Kicsomagolásnál kér egy kódot.Mit írjak be ???
  • Hornymut
    Mellesleg ki az a Wayne? :-)
  • Hornymut
    Lehet még egy tagot beszervezni, de azt túl spoileres lenne leírni.
    Románcot létesíthetsz még Alistair-el és Leiana-val (akár nőként is), legalábbis én ennyiről tudok :-) Plusz még ott vannak a bordélyház dolgozói is :-)
  • bazsi0
    Az a kérdésem hogy Pala, Morrigen ,Wayne, Alstair, Leilllena, Sten,+ tünde, törpén és a kutyán kivül ki kell még a csapatba? Ja és Morrigenen és a tündén kivül kivel lehet románcot létesíteni Kössssz
  • gyuszi junior
    Lenne egy kérdésem:

Valaki el tudná mondani,honnan szedhetem le a magyar verziót(torrent)?

• Jobboka
    leszedtem torrentről egy próbálás ereéig.....rámegyek ---> New Games és berak kopasz lenyhe palival egy tökömnyi szobába, vki tudja mit kéne?
  • Hornymut
    Tárgytalan, már megoldottam, nem rontott el semmit :-)
  • Hornymut
    Ez vicces, most esett le a kommentek olvasása közben, hogy nekem is hibás a blood armor :-)
    Megnéztem a hivatalos fórumot, ott azt írják, hogy ha felrakod a javítást, akkor 1, eltűnik az összes mentésből az armor szett, 2, ha mégis működik, akkor jelentősen lebutított értékekkel (mindössze +6 defense +30 health az eredeti +3 strength, +3 willpower, +3 armor, +50 health, és -10% fatigue helyett), szóval én amgam nem próbáltam ki, valaki igen és működött?
  • winona
    jé, én is Bundásnak neveztem el a kutyámat!
  • Loverman
    folytassátok csak *takes some popcorn*
  • cateran
    Szep amit mondasz,csak tudnam mirol beszelsz....A BG,a NWN,KotOR is megallithato,a ME-t es a JE-t nem ismerem....de mitol lenne ez regi stilus? Van olyan rpg,ahol csapatot iranyitasz es ami nem leallithato?
  • Voltan
    Nekem is nagyon kedves ez a játék.
    A Bioware dolgait egyébként is szeretem. Baldurs Gate, NWN, KOTOR, Jade Empire, Mass Effect, mind-mind nagyon jók.
    Ebben meg külön tetszik, hogy visszatértek a régi idők stílusához. Remek dolog, amikor csaták közben le kell állítanod a játékot, és elgondolkodni, hogy akkor most mi is a legjobb stratégia. Kicsit a régi turn-based stílust hozza vissza. Egy szó int száz, remek munka. És magába szippant rendesen!
    Congratulations, Bioware! Looking forward to the sequel and of course Mass Efect 2!
  • Pares
    "Miután ezeket kiválasztottuk, meg kell adnunk karakterünk eredettörténetét. Ez határozza meg, hogy karterünkhöz hogy viszonyulnak az egész játék alatt, hogy kerülünk kapcsolatba a Szürke Kamarásokkal stb. - tehát elég fontos szerepet tölt be a játék során. Ezekből összesen hat darab létezik fajonként, de kezdetben nem mindegyik elérhető, az első végigjátszás után viszont ezekhez is hozzáférhetünk. Ha mindezzel megvagyunk, akkor a szokásos pontelosztás, majd a képességek, képzettségek megadása következik."

A cikk írója kicsit összekeverte az eredeteket a specializációkkal. Az eredetek ugyanis elejétől kezdve elérhetőek mind, míg a specializációkat játék közben lehet megszerezni.
    Összesen 12 eredet van:
    * Human - Warrior - Noble
    * Human - Rogue - Noble
    * Human - Mage - Magi
    * Elf - Warrior - City
    * Elf - Warrior - Dalish
    * Elf - Rogue - City
    * Elf - Rogue - Dalish
    * Elf - Mage - Magi
    * Dwarf - Warrior - Commoner
    * Dwarf - Warrior - Noble
    * Dwarf - Rogue - Commoner
    * Dwarf - Rogue - Noble

A Harcosoknak, a Szerencsevadászoknak és a Mágusoknak mind megvannak a saját specializációi, 4-4 mindnek.

Csak a pontosság kedvéért.
  • Pares
    Amúgy a második képen látható bugot (fekete rész a vérten) már kijavították. A hivatalos oldalon (fórumon) fönt van egy hivatalos Fix. Jah, amúgy a vért nem alapjáték, DLC. És ez a bug is csak a páncél elf verzióján jelentkezett...
  • Chaosman88
    jaja azt nem, csak nvn 1-2, Sacred, Lionheart, Throne of Darkness. Kb ezeket
  • wedge31
    Látom nem toltad a Baldurt mert arra hasonlit mindkettö és az jóval ezek elött volt és szintén Bioware.
  • Chaosman88
    engem ez az egész roppantul emlékeztet a Neverwinter Nights 2-re! Ahhoz képest itt nem sok újdonság van, de azért kipróbálom! :)
  • wedge31
    Nem tudom mi ütött az sg-be de az utolso két kritikájukal maradéktalanul egyetértek pedig ez nem szokásom.

A Dragon Age nálam is benne van a minden idök legjobb top 5-be.
  • cateran
    A tortenete es az npc-k miatt igencsak jo,a tobbi dolognal meg csukd be a szemed:D Mindenesetre nalam nem uberelte sem a Tormentet,sem a BG sorozatot,sem az NWN reszeket,de azert jo kis jatek,erdemes bohockodni vele:)
    Habar a torpe kiralysag resz igencsak odabaszott..az naaagyon darkos:D Az elf maga a sablon,a magus se rossz,az is kelloen nyomaszto...
  • cateran
    "De akkoris fontosnak tartom nyelvunk hasznalatat"
    Maximalisan agree:D Komolyra forditva a szot,valoban szep es jo lenne,de ahogy tapazstalom ennek az ellenkezoje tortenik. Az angol nyelv hasznalata mar hetkoznapi dolog Mo.-on is:( Pontosabban egyes kifejezeseket,szavakat foleg reklamokban hasznalva kialakul egyfajta hunglish nyelv..es ez nem jo:(
  • Molnibalage
    Tényleg ennyire jó? Mondjuk nálam a Bioware garanica a jó RPG-re. Csak még a két NWN2 kieg is végigjátszásra vár. :)
  • tomcsa4
    Core2 szériából is van celeron, ami egymagos. De van kétmagos cerka is belőle. Kinek jó? Aki olcsón szeretne vásárolni és intelhez való az alaplapja.
  • Tetsuo
    A filmeknel nem vagy ennyire valogatos. :)
  • Tetsuo
    Az lenne az igazi, ha mikrofonba beszelhetnenk es beszedfelismerovel figyelne a reakcionkat a jatek es arra reagalnanak az NPC-k.. hamarosan.
  • Tetsuo
    Ez mire jo? Ki vesz ilyet?
  • Tetsuo
    Gondolom angolul pedig az angol falusi akcentet hasznaltak.. :S
    Na ja, meg kell szokni.
  • Tetsuo
    Egyebkent maga az angol szoveg is atomgagyi, leginkabb pl. slagerek szovegei.
    Ha leforditjuk, szinte hallgathatatlan, mert a magyar gagyi jobban bantja fulunket, mint az angol. Az angol gagyit mar megszoktuk. De akkoris fontosnak tartom nyelvunk hasznalatat es igazad van, nem muszaj a tukorforditas, azt profi korokben nem is hasznaljak. ;)
  • Evoluti0N
    Amikor én játszottam, akkor még nem voltak kijavítva... de mindegy, ne szólj senkinek...
  • Hornymut
    Aham, akkor én a patchek miatt nem találkoztam ezekkel. Pedig milyen jól jött volna ez a végtelenszer eladható tárgy :-D