Mozdulatokra érzékeny LCD monitor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak egy érdekesség, nem több. Kizártnak tartom, hogy elterjedjen. Senki nem fog kifizetni súlyos pénzeket azért, hogy egy ilyen elõtt hadonásszon. Sokkal kényelmesebb az egér használata, mint egy ilyennek a kezelése.
Ha kamerázni akarok, akkor felcsatlakoztatom a kamerát, ha nem akarok kamerázni, akkor nem, és garantáltan nem vesz semmit, mert nincs mivel. Beépített kamerákat ki lehet kapcsolni, vagy le lehet takarni. De itt még a letakarás sem menne, mert ha az ember letakarja a monitort, akkor nem lát semmit sem, amit kéne.
Halott dolog ez, legalábbis otthoni használatra biztosan.
Ha kamerázni akarok, akkor felcsatlakoztatom a kamerát, ha nem akarok kamerázni, akkor nem, és garantáltan nem vesz semmit, mert nincs mivel. Beépített kamerákat ki lehet kapcsolni, vagy le lehet takarni. De itt még a letakarás sem menne, mert ha az ember letakarja a monitort, akkor nem lát semmit sem, amit kéne.
Halott dolog ez, legalábbis otthoni használatra biztosan.
1984
Xbox nak a kiegészítõje...Xbox Natal
a microsoft ezt már vagy 1éve bemutatta az E3-on, csak nem LCD képernyõ verzióban, hanem a TV-re raktak rá egy infra scanert ami ugyanígy 3D-s volt..
hát engem ez halálba idegesítene...
bizonyos dolgoknál jobban szeretem, ha statikusak maradnak.
bizonyos dolgoknál jobban szeretem, ha statikusak maradnak.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
A linkelt BiDi oldalon a bemutató film végén a srác tiszta jedi.
Azért kiváncsi lennék nyári estén a különbözõ repülõ rovarokra hogyan reagál? 😄
Azért kiváncsi lennék nyári estén a különbözõ repülõ rovarokra hogyan reagál? 😄
Neeem. Ez gondolatokat olvas! Ha pl. a macskád rámászik és egeret fantáziál, akkor lesz egér a nótbúkodban a desktopba.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak nehogy a...
képernyõre tüsszents
mer mamár nem mûködik az unformat
képernyõre tüsszents
mer mamár nem mûködik az unformat
Jó cucc, de végülis kell hozzá egy kamera ami figyeli a lyukmaszkot (hátulról)?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!