Az évtized legfontosabb PC-s játékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy a SF4,L4D,Civ4 mi a faxot keres a listan,orok rejtely marad szamomra (mint ahogy az is,hogy a KotOR es a Max Payne hogy a turoba maradt le...)
Ezért izgultam végig egy hét minden estéjét?:D
Ezen kívül rendben van a lista,de sims nem tudom mit keres ott
hát,izé...
Mass-t én is lehagytam volna. Inkább akkor a KOTOR. GTA3 helyett meg GTA4, ha a történetet nézzük.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
nem beszélve arról, hogy az egy is zseniális, meg a 2 kiegészítõje!
emellett persze Diablo 2, Warcraft 3, GTA 3 részemrõl is +1, az NWN2-t meg ideje lenne kipróbálni :)
OFP meg hát. Na igen. Az egyetlen stílusteremtõ a listában.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Õõõõ, tudtommal egy mod csapat csinálta eredetileg, nem?
púúúúú
Erõsen tulértékelt cucc. Egy RPG-t nem csak a fõszál tesz zseniálissá, hanem a mellékküldik, harc, kereskedelem. Ez utóbbi 3 terén a ME egyszerûen szemétre való.
A fõszál viszont nagyon erõs... meg kegyetlen rövid. Reggel nekiesel estére nézed a credits-et. Igazi RPG-ben ennyi idõ alatt még csak szokod a légkört. BG2-ben ennyi idõ alatt jutsz el nagyjából a Chapter 1 elejéig, Witcherben meg az elsõ fõbossig :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bloodlines nagyon ütõs RPG cucc, olyan kegyetlenül eltalált hangulattal, amibe ma is beleborsódzok... ráadásul másképp alakulnak a dolgok, ha más klánbelivel állsz neki a dolognak. Ergo a szavatossága erõsen jó!
Fahrenheit? Valóban egy remek játék, de a 1x végigjátszod és nincs több benne. Egy kiváló interaktív film.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Fahrenheit hol marad? Számomra az évtized legjobb kalandjátéka<#whatever>#whatever>