124
-
cateran #44 PS:Torment 1999-es....
Amugy meg:
2000 jan. 1-tol 2000 dec. 31-ig = 1. ev
2001 jan. 1-tol 2001 dec. 31-ig = 2. ev
stb.,stb.
2009 jan. 1-tol 2009 dec. 31-ig = 10. ev,lezarul 1 evtized mas neven dekad
Ez az altalanosan elfogadott szamitas..azonban ramutattak,hogy az 1. evvel kezdodott az idoszamitas,igy az 1. teljes dekad 1-10-ig tartott.
Azoban amikor pl a 60-as evekrol beszelunk,akkor az 1960-1969-ig tarti idoszakra vonatkozik,1970 mar a 70-es evek....
1 szoval kinek mi a szimpatikus:D -
#43 Ez a cikk ráért volna még egy évet, nem? 2011ben lesz évtizedváltás... -
#42 Hiányzik róla a Planescape: Torment az a legjobb rpg amivel valaha játszottam.
Amúgy melyik évtizedről van szó, mert itt keverednek mindenféle évtizedekből. -
#41 Hát azt, hogy fantasztikus a történet, a megvalósítás. Ha kedveled a stílust akkor fél óra után magába szippant, és megszűnik a külvilág. Én napokig nyomtam folyamatosan és képtelen voltam felállni. Amikor pedig vége lett és megjelent a vége főcím a zenével, akkor ott ültem döbbenten végignézve az egész creditet, és el sem hittem, hogy ennyire élveztem egy játék minden pillanatát. Érezve ezt úgy, hogy régen nagyon sokat játszottam majd egyre kevesebbet, mert egyre szarabb játékok jöttek ki. A Mass Effect volt az amit hosszú évek után előszőr végigjátszottam. Hát nekem ennyi :) -
Justil #40 csak tudnám mit esztek rajta :) -
szerintem legjobb singleplayer, amivel valaha játszottam -
kerezsidexxa #38 Deus Ex (lehet, hogy még előző évtized), No One Lives Forever, KOTOR... Ezek nélkül minden lista komolytalan. -
#37 Szerintem Mass Effect abszolút jó helyen van itt, semmilyen étizedes listát nem tudok elképzelni nélküle, nekem a Mass Effect adta vissza a hitem a játékokban. -
#36 Autós játékok közé inkább a TDU-t tettem volna, szvsz stílust teremtett. -
n3whous3 #35 Max Payne tényleg leg-leg-leg. -
cztomi89 #34 Egyetértek, de hol a KOTOR? O.o Mass Effect-nek semmi helye nincs itt.
Ha meg GTA akkor Vice City inkább. -
Justil #33 én ezt a bloodlines-t ki is hagytam valahogy az életemből, de annyian dícséritek, hogy asszem be kell pótolnom! :) -
HiddenTruth #32 És a Soldat hol van? -
kissssss #31 Bloodlines nagyon ütős RPG cucc, olyan kegyetlenül eltalált hangulattal, amibe ma is beleborsódzok.
ugyan akkor a marha sok bug miatt és a fejlesztő csapat anyagi nehézségei sajnos meg tették a hatásukat és nem lett fojtatás és pont ez az ami el szomorít engem mert nagy fanatikusa vagyok a játéknak mind a mai napig még jó hogy a játék módolásához értő rajongók foglalkoznak a játékal. -
Gyuszopapa #30 Ami megérdemli a helyét a listába:Bioshock,Battlefield 2,Oblivion,Portal,Left for dead,COD 4,Prince of Persia,Diabló 2,Half-Life 2.Csak azért írtam ezeket mert játszottam velűk.Attól még a többi is jó. -
#29 az első két cod ezerszer hangulatosabb volt, mint a 4. -
winner82 #28 A lista átnézése után én 1-2 kivétellel teljesen egyetértek -
#27 A KOTOR szerintem is a listára való (hangulat, játszhatóság, sztori, és hogy a nem RPG fanokat is be tudta vonni kvázi az RPG világába).
A Vampire: Bloodlines apszolájte oda való (okok mint a KOTOR-nál)
Ami még szerintem elférne ott, az a Generals (+Zero:Hour), mivel eddig talán az egyetlen olyan (időtálló) játék, ami csak azzal hogy erősebb vas kerül alá ( P3 -> P4 -> Core2Duo ) egyre durvábban játszik (Multi, gép ellen). A P4 -> Core2-re átálást követően igen sűrűn, és igen durván lettünk lenyomva (meg kellett szokni a durvult játékmenetet, a gép sosem látott cselekhez, taktikákhoz és stratégiákhoz folyamodott).
Már előre dörzsöljük a tenyerünk a jövőbeni i7-re átállásra gondolva :)))) pedig most is volt olyan, hogy 8-ból 1x tudtuk lenyomni (az egyik pályán) a 6 egy csapatban lévő gépet (ketten egy csapatban).
Ja, és nem mellesleg az eddigi legjobban kitalált RTS harcrendszere van. Itt ugyan nem megy körbe senki 8 nagy tankkal a pályán (mint a RA3-ban) -
Justil #26 lol, most néztem át még 1x a listát, és megakadt a szemem a Street Fighter IV-en. elsőre talán azért nem is vettem észre, mert az agyam nem akarta elhinni, amit a szemem talán látott. mi a francot keres az a fos sz*r ezen a listán? az a játék egy gyász :( -
Justil #25 Max Payne nekem sem jött be igazán, ellenben a KotOR igazán helyet kaphatott volna. -
cateran #24 A CS 1999-es,ezert maradhatott ki (a retail jelent meg 2000-ben,a mod kint volt 1 evvel korabban)
De hogy a SF4,L4D,Civ4 mi a faxot keres a listan,orok rejtely marad szamomra (mint ahogy az is,hogy a KotOR es a Max Payne hogy a turoba maradt le...) -
#23 Egyetértek, de a Red Alert sem szerepel a listába, szerintem az is megért volna egy pár sornyi tiszteletet. -
mad363 #22 azért az évtized multijátékát a csét elhagyni kicsit tré ,hol van a cséhez képest az MW? úgyanmár... :D a deus ex hol van bioshock helyett? max payne hol van?Kotor ? és még lehetne sorolni simán. csak az évtized első feléből össze tudna az ember hozni korszak alkotó játékokat. -
Justil #21 Sims? Talán nézd meg az eladásokat :) -
magyarszurke #20 Hol van a Doom 3?
Ezért izgultam végig egy hét minden estéjét?:D
Ezen kívül rendben van a lista,de sims nem tudom mit keres ott -
tomcsa4 #19 Érdekes. Jó oké, ízlések, de egy ilyen listáról lehagyni a CS-t és a Max Payne-t, azért pofátlanság.
Mass-t én is lehagytam volna. Inkább akkor a KOTOR. GTA3 helyett meg GTA4, ha a történetet nézzük. -
Justil #18 Mass Effect viszont sajnos életem egyik legnagyobb játék-csalódása volt :( -
Justil #17 Baldur's Gate 2 ++++++
nem beszélve arról, hogy az egy is zseniális, meg a 2 kiegészítője!
emellett persze Diablo 2, Warcraft 3, GTA 3 részemről is +1, az NWN2-t meg ideje lenne kipróbálni :) -
T0nk #16 Egész jól összeszedték a listát, mindet megtaláltam benne, ami miatt érdemes volt élni 2000 és 2009 között.
OFP meg hát. Na igen. Az egyetlen stílusteremtő a listában. -
n3whous3 #15 CS az persze teljesen ok, mi? -
n3whous3 #14 -.- -
#13 Na meg a fallout 3 nem kéne ide, hiszen mégis csak egy oblivion mod :) -
#12 stalker hiányzik... de piros pont hogy az ofp a helyén van :) -
n3whous3 #11 looooooooooooooooooooooooool az mikoör 2000 utáni neked -
n3whous3 #10 "A Valve egyszer már megmutatta a Counter-Strike-kal, hogy milyen is egy hangulatos multi-lövölde"
Őőőő, tudtommal egy mod csapat csinálta eredetileg, nem? -
gombabácsi #9 Stalker -
Reg5 #8 Én már vagy 3-szor végigvittem, és még végig is fogom. Persze kinél hogy.. -
#7 Mass Effect?
Erősen tulértékelt cucc. Egy RPG-t nem csak a főszál tesz zseniálissá, hanem a mellékküldik, harc, kereskedelem. Ez utóbbi 3 terén a ME egyszerűen szemétre való.
A főszál viszont nagyon erős... meg kegyetlen rövid. Reggel nekiesel estére nézed a credits-et. Igazi RPG-ben ennyi idő alatt még csak szokod a légkört. BG2-ben ennyi idő alatt jutsz el nagyjából a Chapter 1 elejéig, Witcherben meg az első főbossig :-D -
#6 Nem.
Bloodlines nagyon ütős RPG cucc, olyan kegyetlenül eltalált hangulattal, amibe ma is beleborsódzok... ráadásul másképp alakulnak a dolgok, ha más klánbelivel állsz neki a dolognak. Ergo a szavatossága erősen jó!
Fahrenheit? Valóban egy remek játék, de a 1x végigjátszod és nincs több benne. Egy kiváló interaktív film. -
5i #5 A Bloodlines nekem is megleptés, ahogy az NfS Porshe és a Left 4 Dead is. Érdekes, hogy alig-alig akad új név a listán, a legtöbb folytatás. A Portalnak viszont örülök, az megérdemli a helyet. Fahrenheit hiányzik nekem is.