Az évtized legfontosabb PC-s játékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
De azert a 2 is nagyon jo😊
Egyiknek sincs helye szerintem a felsorolásban.
NWN2-t szeretem, a Mass Effect meg egyenesen az egyik kedvencem, de nem nevezném meghatározónak. Akkor már inkább a KOTOR-t kellett volna betenni a listába.
Street Fighter IV??? Miért is? CSak mert nem volt rendes verekedõs játék PC-re (nem is hiányzott), és ez mint hiánypótló jött? Kapásból tíz másik játékot tudnék mondani, ami meghatározóbb volt...
az elsõ részt már épp lenyomtam, megvannak a kimentett embereim, csak abba kellett hagynom vizsgaidõszak miatt, mondjuk most megint az van, de lehet leszarom és felrakom a SoA-t ToB-vel aztán majd meglátjuk 😊
Mindezt úgy, hogy igazából maga a játék menet ugyan nem lineáris, de a pályák nem random módra generálódnak, mint a diabloban, tehát a story szempontjából lényegtelen összecsapások véletlenszerûségén kívül nagyjából minden egyes végigjátszásnál ugyanaz történik 😊
De amúgy végülis lehet egybõl a második résszel is kezdeni, csak akkor nem jön át úgy az egész történet. Persze kell hozzá "gusztus" is, hiszen az elsõ rész még 640x480-as felbontást bír maximum, a második meg 800x600-ban ajánlott, elvileg bír magasabbat is csak ott már annyira apró minden, hogy elvileg játszhatatlan, bár nem is próbáltam. Na meg hát az NWN-hez képest alapvetõ különbség, hogy 2D-s, viszont a maga nemében azért gyönyörû szép, fõleg a második epizód.
Nem véletlenül lett minden idõk egyik legjobb szerepjátéka, mindenképpen próbáld ki. Angol tudás nem árt hozzá, bár asszem van már 100%-os magyarítás is, ha kell.
Ja és még annyit, hogy ha rászánod magad, nézz körül a neten 1 picit, mert rakás mod és fanware kiegészítõ is elérhetõ, amik további küldetéseket, npc-ket, spelleket és skilleket adhatnak a játékhoz. Ezekkel óvatosan, mert van köztük ami inkább elrontja az egészet (van pl vmi mod, amiben vörös sárkánnyá lehet változni, csak ez nyilván hazavágja az egész játékélményt), de vannak igen színvonalas és a játék világába tökéletesen beilleszkedõ cuccok, amik tovább növelik a kijátszható órák számát és élvezeti szintjét 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet, hogy régebbi, randább, és esetleg kevésbé epikus a sztorija, de szerintem egy KotOR, KotOR 2, vagy NWN még így is magasan veri.
Bocs, ez a véleményem. Nekem az utóbbi évek legnagyobb csalódása volt, pedig nagyon vártam, és nem hogy elõítéletek nélkül, hanem úgy ültem le vele játszani, hogy ez most k**va jó lesz, aztán meg... 😞
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
1 évtized = 10 év. Ami tíz évig tart az egy évtizeden át tart. Okostojás.
Egyébként meg annak hogy Krisztus mikor született, semmihez semmi köze, mert történelmi évtizedeket csak a 20.sz-tól tartunk számon, úgy mint 30-as évek, 70-es évek, stb. És mindegyik hagyomány szerint akkor kezdõdött amikor a második tizedeshelyen a számjegy megváltozott. Semmi nem kényszerít hogy az egyjegyû, kétjegyû háromjegyû, és általában 1910 elõtti éveket is mind pontosan tizesével csoportosítsuk, mert azt nem szokás. Ennyi.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
<#banplz>#banplz>
De most tényleg, nagyon megerõltetõ lenne ha a rendkívül magvas és információdús "abszolut semmi értelme" kijelentésedet megtoldanád némi magyarázattal? Ez így önmagában kicsit nevetséges... De ha csak simán fikázni akartál egyet a levegõbe akkor vedd úgy hogy nem szóltam.
Ez az évtized 2001 jan 1.én kezdõdöt, és 2010. dec. 31ig fog tartani.
Krisztus mikor született? 0. jan 1.-én?
Ezen csak nevetni tudok. A sztorija valóban jó, de hogy nem eredeti az hétszentség.
...vágod?
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Persze ezzel nincs mit tenni, az még a jövõ zenéje hogy melyik válik ezek közül legendássá, de nekem van egy olyan tippem hogy nem a Mas Effect vagy a Left4Dead lesz az.
A Sims elsõ része 2000-ben jelent meg, érdemesebb lett volna azt kirakni ha már az innováció, meg az új célközönség számít.
Egébként szerintem elég ramaty egy évtized volt ez, ha az elmúlt HÚSZ év toplistáját kéne összeállítani, jó ha 4-5 lenne ebbõl az évtizedbõl, már így is több csak azért került fel mert egy nag 90-es évek beli sorozat nem teljesen szar folytatása.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Masreszt a lista nem arrol szol melyik volt a jobb vagy a legjobb,hanem a legmeghatarozobb...
Starcraft meg ha ne4m vetted volna észre, nem 2000-es években készült <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
púúúúú
Nekem a listából leginkább a Fallout3 jött be, a Need for Speed: Porsche Unleashed-nél meg szerintem jobb volt a Most Wanted. Na persze a régebbiek közül a Dio2 volt az isten, csak sajna már szinte remény is alig van a folytatásra. A StarCraft nekem is hiányzik a listáról, viszont a KotOR egyáltalán nem hiányzik.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Amugy meg:
2000 jan. 1-tol 2000 dec. 31-ig = 1. ev
2001 jan. 1-tol 2001 dec. 31-ig = 2. ev
stb.,stb.
2009 jan. 1-tol 2009 dec. 31-ig = 10. ev,lezarul 1 evtized mas neven dekad
Ez az altalanosan elfogadott szamitas..azonban ramutattak,hogy az 1. evvel kezdodott az idoszamitas,igy az 1. teljes dekad 1-10-ig tartott.
Azoban amikor pl a 60-as evekrol beszelunk,akkor az 1960-1969-ig tarti idoszakra vonatkozik,1970 mar a 70-es evek....
1 szoval kinek mi a szimpatikus😄
Amúgy melyik évtizedrõl van szó, mert itt keverednek mindenféle évtizedekbõl.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
szerintem legjobb singleplayer, amivel valaha játszottam
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha meg GTA akkor Vice City inkább.
ugyan akkor a marha sok bug miatt és a fejlesztõ csapat anyagi nehézségei sajnos meg tették a hatásukat és nem lett fojtatás és pont ez az ami el szomorít engem mert nagy fanatikusa vagyok a játéknak mind a mai napig még jó hogy a játék módolásához értõ rajongók foglalkoznak a játékal.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A Vampire: Bloodlines apszolájte oda való (okok mint a KOTOR-nál)
Ami még szerintem elférne ott, az a Generals (+Zero:Hour), mivel eddig talán az egyetlen olyan (idõtálló) játék, ami csak azzal hogy erõsebb vas kerül alá ( P3 -> P4 -> Core2Duo ) egyre durvábban játszik (Multi, gép ellen). A P4 -> Core2-re átálást követõen igen sûrûn, és igen durván lettünk lenyomva (meg kellett szokni a durvult játékmenetet, a gép sosem látott cselekhez, taktikákhoz és stratégiákhoz folyamodott).
Már elõre dörzsöljük a tenyerünk a jövõbeni i7-re átállásra gondolva 😊))) pedig most is volt olyan, hogy 8-ból 1x tudtuk lenyomni (az egyik pályán) a 6 egy csapatban lévõ gépet (ketten egy csapatban).
Ja, és nem mellesleg az eddigi legjobban kitalált RTS harcrendszere van. Itt ugyan nem megy körbe senki 8 nagy tankkal a pályán (mint a RA3-ban)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.