104
Teamspeak 3
-
Szilard3 #64 Sziasztok.
Ha valaki szeretne ingyen egy (vagy több) ingyenes Team Speak 3 szobát,akármennyi alszobával,jöjjön fel erre a Team Speak 3 szerverre,azon belül a 'Szoba igénylés' szobába,és várjon egy 'Permanent Szoba Készítő'-re,de ha akar addig csinálhat olyan szobát ami nem marad meg.
IP cím: ingyen-ts3.dyndns-free.com
Port: 9987 (mivel az alap port nem kell beírni ) -
#63 TS3 Overlay -ezzel! -
#62 Miért kapcsolja ki a TS3 videók nézésénél (pl youtube) és zenehallgatásnál a center és sub hangszórót???
Megy pl egy video, elindítom TS-t, még semmi hiba, de ahogy csatlakozok megszűnik a sub/center! És csak az oldalsók szólnak! De ha nem is csatlakozok csak tesztelést nyomok pl a hang test-nél, vagy felvételnél a test-et! Egyből lekapcsolja. Ha kilépek TSből visszajön.
Játék közben viszont megy minden!
Több helyen is írták már ezt a hibát! De sehol sincs megoldás!
Egyel előbbi verzió nem csinált ilyet! Erre meg nem jövök rá!
Akármire állíthatod a be/ki-menetet, ua a hiba!
Valakinek vmi ötlete esetleg? -
#61 Hogyan tudom beállítani, hogy játék közben lássam kik vannak a channelben? mint mumbleval. -
#60 Hol tudom azt beállítani, hogy beszélgetésnél ennyire nagyon a játék hangerejét ne vegye vissza? -
Funnybanny #59 Helló, mindenki keresek egy ts szerót wow-osoknak. Lehetőleg olyat amin kevesebben vannak és nem én nekem kell fent tartani. Egy guildnak kéne. Lécci írjatok e-mailre és ide is mert nagyon kéne köszi... -
#58 nem változtattad meg véletlenül a hangszintet a hangkártya managerben?
-
#57 telepítettél azóta új rendszert mióta megkaptad a jogot a szobához?
mert ha igen elfelejtetted lementeni a a ts 3 könyvtárat az aplicdat könyvtárból
kérd újra a szolgáltatótól a regisztrációt
add meg a szoba id-jét és a te id számodat a szolgáltatónak. -
Dobronski #56 Az miért van, hogy egyszer csak elmegy a hangom, és olyan, mintha esne az eső. Vagyis úgy halják. A mikimnek nincs baja, más programokban tökéletes. -
szala84 #55 Ingyen ts. Mindenkinek. -
Jenka #54 Az miért lehet, hogy megkaptam channel admin jogot De nem tudok se új szobát készíteni, se a meglévő szobában alszobát nyitni, mert szürke. Ha valakinek van valami ötlete kérem írjon. Előre is köszönöm! -
#53 Valaki megtudná mondani, hol lehet hangminőséget beállítani, hogy mekkora sávszélességet használhasson? TS2-ben még megvolt, TS3-ban nem találom. -
Curtis #52 Van TeamSpeak 3 magyarítás, letölthető innen -
#51 Kerj a TS3 weboldalan NPO licenszet. Es akkor megkapod szerver szoftvert 512 felhasznalo limittel.
Ha pedig TS3 szervert keresel becsatlakozni, ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://ts3list.2x.to/ -
gyepesjoint #50 próba:
[szín=green]Barcelona-Tuzsér H [8-0]
[szín=black]2000--->2100 -
zebrock #49 próbálkozz pl. a bitfarm -on , a mi ts-ünk is ott fut , külföldről is jó , igaz még ts2 van , de azzal sincs baj , jobb helyeken van support , azonnal javítják , ha gond van , de sose volt. 1 ts szeró bérlés az nem pénz , de ezek az idegenek bejönnek csak úgy , ez nekem pl. nem jön be. ts3 -at most próbáltam , de egy szerveren voltam , nekem a régi is jó volt , de pár hónap és mindenki átáll a 3-asra -
bbeni93 #48 lehet valahol rendelni ts 3 szervert? -
andersh #47 kuss -
#46 Nem hat hulyegyerek "A hármasban miért nincs server browser???"
Ha meg olyan szerencsetlen vagy, hogy nem talalsz szerverlistat, akkor azt meg is erdemled.
-
andersh #45 látom azt se érted miről beszélek -
#44 Mar miert ne lenne ? Ugy hivjak Bookmarks. -
#43 Előfordul hogy kifagy a kliens, viszont 3-ban azonnal hallani a pertnereket. -
Cat 02 #42 Sztem war-nál tökmind1 a hangminőség, csak a gyorsaság számít. De én a 2-essel mennék warozni, páran írták itt h 3 néha kifagy, meg még béta is. -
andersh #41 A hármasban miért nincs server browser???
Ha nem tudok fejből szervert és be akarok menni egy ingyenes public magyar szerverre, akkor hogy találom meg?
A kettőben volt. Miért vették ki?
Mert idiotok azért. -
andersh #40 ha annyit nem tudsz angolul h options meg connect, akkor szégyelld magad -
#39 Ha visszaolvasod, már készül. -
#38 Aham.
Köszi.
És magyar menüvel nincs? -
#37 Ha legjobb hangminőség elérése a fő cél, akkor a hármast. -
#36 Hali.
Látom sokan dicsérik,de van pár rossz tulajdosnága is :)
Az lenne a kérdésem,hogy CoD 4-be warokra 5-en használnánk Teamspeakot és meglyik lenne a legjobb hozzá? a kettes vayg a hármas?
E szempontból fontos a hangminőség.
Ti meliyket ajánjátok? -
#35 Az aktuális programról kéne beszélgetni, nem pedig itt eltérni a világ phaszára. Amúgy sok jó extra van rajta. Élvezetes. -
Cat 02 #34 Én csak Xfire-n próbáltam, de egy idő után ott elment a hang. -
Curtis #33 Kijött a beta 5, elég sok mindent orvosoltak benne. Lassan közeledünk ahhoz az állapothoz,a mikor már éles felületen is alkalmazható lesz. Senki nem fordítja? :) Mi már haladtunk vele elég szépen. -
#32 Setup 3D Sound!
Nagyon nagy ötlet!
A hangminőség hihetetlen jó!
A pluginokat imádom! Orrba-szájba moddolhatom!
A memória észre se veszi...
Viszont nem egyszer crashelt már el a kliens! :/ -
#31 Mi mostanában osztálytársakkal Steam-en keresztül "hangos chat"-elgetünk és meg vagyunk vele elégedve.
Én is használtam Teamspeak-et, de régen volt és így nem tudom összevetni a Steam-el, meg nem is érdekel annyira.
Valaki használja-e még a Steam-et ezek helyett a progik helyett? -
#30 Akkor téged rútul átvertek.
Hint: Nézd meg a térkében hol van Vietnám, és hasonlítsd össze Japánnal, Oroszországgal és Németországgal. -
#29 Mimár inditottunk egy szerót, tesztelésre (UMF&AxE) ;) -
#28 Nem akarok veled vitatkozni, zárjuk le, bocs. -
#27 tipikus fórumféreg vagy, továbbra is azt mondom "Olvass vissza, hogy mire válaszoltam" -
D00M #26 Pár napja már mi is ismerkedünk vele. Eddig csupa jó dologgal találkoztunk. Személy szerint tetszik, de telebaszták egy rakat, tök felesleges extrával. :D -
#25 Elolvastam, és nem vagyok Dénes.
Viszont nem nagyon illik a képbe hogy egy TS3 topicban idejön valaki, és elkezdi mondani az okoskodó kocka szövegét.