Messze a csúcsdöntögetéstõl az Avatar
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megnézed az elõrendeléseket nem nagyon fogsz helyet találni, az más kérdés ha a kezdés elött 1 órával legkésõbb nem veszed át a jegyet akkor azt eladhatják másnak. Valószinûleg te is igy jártál.
aha...hát,persze...hihetõ volt
"semmivel sem drágább imax-ben mint realD-be"
az imax mindig is drágább szórakozás volt, mint a reald, de egyébként mozija válogatja. az imax most nekem 1800 volt, de van mozi, ahol 1650 a 3d és van, ahol 1850. bár azt nem tudom, hogy melyik reald:)
az imax mindig is drágább szórakozás volt, mint a reald, de egyébként mozija válogatja. az imax most nekem 1800 volt, de van mozi, ahol 1650 a 3d és van, ahol 1850. bár azt nem tudom, hogy melyik reald:)
"itthon amíg csak lehet foglalni elõre, az összes imax3d jegy foglalt. "
?? csacsiságot ne rj:)
ma odamentem, 15.00-ra az aréna plázába és vettem magamnak jegyet a 15.45-ös elõadásra a 13. sor 9. székre.
?? csacsiságot ne rj:)
ma odamentem, 15.00-ra az aréna plázába és vettem magamnak jegyet a 15.45-ös elõadásra a 13. sor 9. székre.
"az IMDb-n is elkezdett csökkenni a film kezdetben egekben lévõ pontszáma"
Én úgy emlékszem 8,3-mal vag 8,5-tel nyitott. Most ehhez képest 8,9-en áll. Nyilván ez is csökkeni fog, nem ez a lényeg, hanem az, hogy a kezdetekben sem igazán állt az egekben. Pláne ahhoz képest, hogy egy másik animációs film, a WALL-E anno 9,0 körül nyitott, az még talán az "egekben" mondható.
Én úgy emlékszem 8,3-mal vag 8,5-tel nyitott. Most ehhez képest 8,9-en áll. Nyilván ez is csökkeni fog, nem ez a lényeg, hanem az, hogy a kezdetekben sem igazán állt az egekben. Pláne ahhoz képest, hogy egy másik animációs film, a WALL-E anno 9,0 körül nyitott, az még talán az "egekben" mondható.
Sõt, a Transformers 2 is ilyen volt
Hmmm. Ez egy jó kérdés. Fel is csigázott...
http://www.imdb.com/title/tt0499549/technical
És ami az érdekes, az arány. Most akkor hogy is van ez? Egy "sima" moziban, ahol ugye olyan "nagyon szélesek" (2.35) szoktak lenni a filmek ott kevesebbet látni (mondjuk fent-lent) mint az imax-es (1.77) változatban??
A TDK is ilyen volt, ugye alapból "nagyon széles", viszon néha (ahol imax kamera volt) átváltott 1.85-re (mezei nevén 16:9-re).
Lehet ez is ilyen? mezei moziban lemarad a film fele? :-)
http://www.imdb.com/title/tt0499549/technical
És ami az érdekes, az arány. Most akkor hogy is van ez? Egy "sima" moziban, ahol ugye olyan "nagyon szélesek" (2.35) szoktak lenni a filmek ott kevesebbet látni (mondjuk fent-lent) mint az imax-es (1.77) változatban??
A TDK is ilyen volt, ugye alapból "nagyon széles", viszon néha (ahol imax kamera volt) átváltott 1.85-re (mezei nevén 16:9-re).
Lehet ez is ilyen? mezei moziban lemarad a film fele? :-)
itthon amíg csak lehet foglalni elõre, az összes imax3d jegy foglalt.
u dont have to listen anybody else but me
saját kamerákat fejlesztettek ki hozzá.
és nincs semmiféle kamufelnagyítás.
renderelni akármekkorában lehet :)
és nincs semmiféle kamufelnagyítás.
renderelni akármekkorában lehet :)
IMAXBE IS KELL SZEMÜVEG!
/aki nem ért hozzá minek osztja azt a kevés eszét?
/aki nem ért hozzá minek osztja azt a kevés eszét?
semmivel sem drágább imax-ben mint realD-be
nemtudom mirõl hadovál a cikkíró...
nemtudom mirõl hadovál a cikkíró...
Azért azt megnézném szivesen hogy a 3D-s vásznak mennyire voltak teltházasak. Nem lehet hogy az az oka a szolíd kezdésnek hogy aki tudta az inkább 3Dben nézte vagy fogja nézni késõbb az élmény miatt? És akkor ugy kevesebb a 2d nézõinek száma, vagyis kisebb a bevétel.
Amióta kikapcsolom lefekvés elõtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Érdemes megnézni az a Vatárt, jó film. A drámai részeket jól eltalálták, bár a szerelmi szál rontott az összképen. Kissé öklendeztem.
Akik még nem jártak 3D-s moziban, azoknak kötelezõ ez a film. Egyébként pedig egy szép, tanulságos történet, amibe még némi kreativitás is szorult.
Egyébként tudja valaki, hogy a film valódi IMAX kamerákkal lett felvéve, vagy csak egy kamu felnagyítása az eredetinek IMAX-re ?
Akik még nem jártak 3D-s moziban, azoknak kötelezõ ez a film. Egyébként pedig egy szép, tanulságos történet, amibe még némi kreativitás is szorult.
Egyébként tudja valaki, hogy a film valódi IMAX kamerákkal lett felvéve, vagy csak egy kamu felnagyítása az eredetinek IMAX-re ?
https://twitter.com/foodlfg
imax: nagy vászon, nagy felbontású kép nem kell szemüveg
imax3d: u.a mint az elõbbi csak két kamárával van a film felvéve, kell szemüveg a 3d hatáshoz
3d: szokványos vászonméret 3d hatás kell szemüveg
Ha tévednék valaki javítson ki.
imax3d: u.a mint az elõbbi csak két kamárával van a film felvéve, kell szemüveg a 3d hatáshoz
3d: szokványos vászonméret 3d hatás kell szemüveg
Ha tévednék valaki javítson ki.
na akkor ha már avatar, akkor valaki írja le legyen szíves, hogy melyik mit jelent, mert isten az atyám, hogy annyifélét olvastam már, hogy teljesen nem vagyok képben. csak annyi érdekelne, hogy 1-1 szóval mik a különbségek az imax, az imax 3d, és a 3d között, melyikhez kell szemüveg, melyik mekkora vászon, ilyesmi.elég csak felsorolás jelleggel, nem kell regény, csak pár szó...
a leggyorsabb válaszoló kap a jézuskától egy marcipános szaloncukrot.<#smile>#smile>
elõre is köszi!
<#wave>#wave>
a leggyorsabb válaszoló kap a jézuskától egy marcipános szaloncukrot.<#smile>#smile>
elõre is köszi!
<#wave>#wave>
Nekem is bejött a film.
Látványos és a story is érdekes.
Látványos és a story is érdekes.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Azért kár lenne ha Cameron belebukna ebbe anyagilag, mert pár filmet kéne még csinálnia:)
Ez nekem nagyon bejött, jó kis mese, látványos,(iszonyat mennyire) nem túl bonyolított... 9/10
Ez nekem nagyon bejött, jó kis mese, látványos,(iszonyat mennyire) nem túl bonyolított... 9/10
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A kedves "cikkíró" kéretik nem spekulációkba bonyolódni... az nem az õ dolga.
Arra ott vannak a kritikusok, és olyan más emberek akik értenek is hozzá.
Arra ott vannak a kritikusok, és olyan más emberek akik értenek is hozzá.
← ElőzőOldal 3 / 3