Ausztrália meghátrált - győzött a Sega
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó nagy baja nem lesz senkinek a játéktól, de aki esetleg nem szereti ezt a brutalitást (és meszokta, hogy náluk 14+ minimálisat tartalmaz), az könnyen félhet pár napig. Szerintem eltúlozták, de mindegy.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én nem akarok most itt regényt írni a témáról, de talán nem kellene más országok szokásait, kultúráját bõ nyállal szidni. Most könnyû a monitor elõtt azt írni, hogy így meg úgy szar, de ha pl. az ott élõ emberek szemébe mondod, hogy hülyeség amiben hisznek vagy barbárok mert nem úgy viselkednek mint a "nagy nyugati vagy magyar emberek" akkor nem biztos, hogy tettlegességig nem megy el a dolog.
Persze a sok kocka biztos háborog ha nem kerül ki a polcokra a játéka, de attól még be tudja szerezni egyéb módon. Valamilyen szabályozás szerintem szükséges az élet minden területén. Évekkel ezelõtt az egyetemen még azt tanították, hogy a piacgazdaság a legjobb és a piac majd önmagát szabályozza, lám mégsem... tavaly már azt tanították, hogy a vegyesgazdaság a legjobb és az államnak be kell avatkozni egy bizonyos szintig. Tehát nem jó az ha mindent szabadjára engedünk, de a ló másik oldalára sem szabad átesni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na ez az amin látszik, hogy abszolút nemvolt kedvük elolvasni miután leírták...
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,