10
-
tomcsa4 #10 Én nem fikáztam le őket. De nem hiszem, hogy felnőttebbek arafele 14+ évesen.
Jó nagy baja nem lesz senkinek a játéktól, de aki esetleg nem szereti ezt a brutalitást (és meszokta, hogy náluk 14+ minimálisat tartalmaz), az könnyen félhet pár napig. Szerintem eltúlozták, de mindegy. -
#9 Annyi történt, hogy karácsony van és megenyhült a szívük. :D
Én nem akarok most itt regényt írni a témáról, de talán nem kellene más országok szokásait, kultúráját bő nyállal szidni. Most könnyű a monitor előtt azt írni, hogy így meg úgy szar, de ha pl. az ott élő emberek szemébe mondod, hogy hülyeség amiben hisznek vagy barbárok mert nem úgy viselkednek mint a "nagy nyugati vagy magyar emberek" akkor nem biztos, hogy tettlegességig nem megy el a dolog.
Persze a sok kocka biztos háborog ha nem kerül ki a polcokra a játéka, de attól még be tudja szerezni egyéb módon. Valamilyen szabályozás szerintem szükséges az élet minden területén. Évekkel ezelőtt az egyetemen még azt tanították, hogy a piacgazdaság a legjobb és a piac majd önmagát szabályozza, lám mégsem... tavaly már azt tanították, hogy a vegyesgazdaság a legjobb és az államnak be kell avatkozni egy bizonyos szintig. Tehát nem jó az ha mindent szabadjára engedünk, de a ló másik oldalára sem szabad átesni. -
tomcsa4 #8 oldala mellé* -
tomcsa4 #7 Nem az a helyesírási hiba a lényeg, hanem ohgy egy 18+-os játék 14+-os minősítést kap. Szóval itt nem a lóra ülnek, hanem egyik, majd a másik oldalára. -
richard45 #6 mi ez a "mingis" valami új magyar szó? -
#5 sosem olvassák el, nem ujdonság. -
rhonkhan #4 "Az ausztrál korhatárbizottság mindenkitől azt várta, hogy vágja meg annyira a filmjét/játékát, hogy az beférjen a 14 éven felülieknek kategóriába és ez eddig mingis meg is történt."
Na ez az amin látszik, hogy abszolút nemvolt kedvük elolvasni miután leírták... -
kissssss #3 mingis! -
#2 mingis -
blessyou #1 mingis?