Ausztrália meghátrált - győzött a Sega

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem fikáztam le õket. De nem hiszem, hogy felnõttebbek arafele 14+ évesen.

Jó nagy baja nem lesz senkinek a játéktól, de aki esetleg nem szereti ezt a brutalitást (és meszokta, hogy náluk 14+ minimálisat tartalmaz), az könnyen félhet pár napig. Szerintem eltúlozták, de mindegy.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis
Annyi történt, hogy karácsony van és megenyhült a szívük. 😄

Én nem akarok most itt regényt írni a témáról, de talán nem kellene más országok szokásait, kultúráját bõ nyállal szidni. Most könnyû a monitor elõtt azt írni, hogy így meg úgy szar, de ha pl. az ott élõ emberek szemébe mondod, hogy hülyeség amiben hisznek vagy barbárok mert nem úgy viselkednek mint a "nagy nyugati vagy magyar emberek" akkor nem biztos, hogy tettlegességig nem megy el a dolog.

Persze a sok kocka biztos háborog ha nem kerül ki a polcokra a játéka, de attól még be tudja szerezni egyéb módon. Valamilyen szabályozás szerintem szükséges az élet minden területén. Évekkel ezelõtt az egyetemen még azt tanították, hogy a piacgazdaság a legjobb és a piac majd önmagát szabályozza, lám mégsem... tavaly már azt tanították, hogy a vegyesgazdaság a legjobb és az államnak be kell avatkozni egy bizonyos szintig. Tehát nem jó az ha mindent szabadjára engedünk, de a ló másik oldalára sem szabad átesni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

oldala mellé*

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nem az a helyesírási hiba a lényeg, hanem ohgy egy 18+-os játék 14+-os minõsítést kap. Szóval itt nem a lóra ülnek, hanem egyik, majd a másik oldalára.

mi ez a "mingis" valami új magyar szó?<#zavart1><#banplz><#idiota>

bertino
sosem olvassák el, nem ujdonság.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"Az ausztrál korhatárbizottság mindenkitõl azt várta, hogy vágja meg annyira a filmjét/játékát, hogy az beférjen a 14 éven felülieknek kategóriába és ez eddig mingis meg is történt."

Na ez az amin látszik, hogy abszolút nemvolt kedvük elolvasni miután leírták...

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

mingis!

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Narxis
mingis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mingis?