Senki nem elégedett a klímacsúccsal

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A klímaváltozásnál vannak sokkal égetõbb problémák, biztos vagyok benne hogy az egész klímahisztéria a fontosabb dolgokról való figyelemelterelést szolgálja. A környezetszennyezés, nehézfémek és mérgezõ vegyületek talajba/élõvízbe juttatása 1000-szer nagyobb károkat okoz mind a mai napig. A csomagolóanyagok évtizedekig nem bomlanak le, erdõket vágnak ki, fajok pusztulnak ki az élõvilág megszûnése és a szennyezés miatt, EZEKRÕL MIÉRT NEM ESIK EGY SZÓ SEM???

Az egész klímahisztéria jónagy balf*szság, nekem elhihetitek!
Globális felmelegedés lehet hogy van, de NEM AZ EMBER OKOZZA!
Ezek a mitugrászok túl sokat képzelnek az emberiség hatalmáról, hogy már a klímaváltozást is nekik tulajdonítják!

Tudni illik, hogy a Föld klímája SOHA nem volt állandó, a változatosság egyidõs kedvenc bolygónkkal.
Az a kár hogy a nagyobb változásokat csak több évezredes tartományokban lehet megfigyelni.
A legutóbbi nagy jégkorszak (a negyedik) kb. 10000 éve ért véget, azóta tart a ma is tapasztalható felmelegedési folyamat.
Volt a középkorban is egy kisebb, kb. 100 évig tartó kisjégkorszak, amit máig a korabeli nagy európai erdõtelepítési hullámnak tulajdonítanak. LoL!

Azt is abszurdumnak tartom, hogy a grönlandi jég 70 méterrel emeli meg a világtenger szintjét. EZEK NOORMÁLISAK???
Még 70 centivel, de még 10-el sem fogja megemelni, meg kéne nézni Grönland területét és a világóceánt. Na meg azt is hogy Grönland nem 100% jég, nagy része "százarföld".
Akinek még az sem elég, az gondolkozzon egy kicsit:
Ha leolvad a jég, a magasabb hõmérséklet miatt több vízgõz kerül a légkörbe, vagyis a víz nagy része a légkörbe fog vándorolni és nem a világtengerbe.
Ha megemelkedik a vízszint, akkor a felülete is, ami a párolgást is gyorsítja.
Mindez befolyásolja az éves csapadékmennyiséget. Ezt 1000 éve sokkal pontosabban lehetett mérni, mint a hõmérsékletet 100 éve, mégse nézik ezt a nagy klímakutatók. 😊

Azt sem illik elfelejteni, hogy a megemelkedõ vízszint nagyobb nyomást is jelent a víz alatt, ami egy ekkora víztömeg esetén mint a világtenger, nem kevés térfogatvesztést jelent még akkor is, ha a víz "összenyomhatatlan".

És még 100 érvet fel lehetne sorolni, miért nem fog a világtenger vízszintje megemelkedni az Antarktisz kukoricatermesztésre alkalmas leolvadása esetén vagy a Föld klíma 10°C-os megemelkedése esetén sem, ahogy azt is be lehetne bizonyítani egy kutatással hogy az emberiség azonnali kihalása sem állítja meg a klímaváltozást, mert FÖLDÜNK ÉL, KLÍMÁJA VÁLTOZIK MINT AZ IDÕJÁRÁS, EHHEZ ALKALMAZKODNI KELL!
én elégedett vagyok mert kurvára leszarom
Nézd meg a Hülyeség kora címû filmet!
Bár én nem mindenben értettem vele egyet.

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Churchill mondta: "Ha valamit meg akarok csinálni, megcsinálom magam. Ha nem akarom megcsinálni, létrehozok rá egy bizottságot." Ezt látjuk most.
Az egész globális ga(ráz)daság legfõbb irányelvét a "növekedést" kellett volna megtagadni, ami "sérti" a kapitalizmus (szebben: piacgazdaság) érdekeit.
A Föld sajnos nem képviseltette magát a konferencián, csak az egyik faja, amelyik úgy éli fel a Földet, mint a testet a rákos daganat.
Szerencsére ez a profit érdekében mindent elpusztító "gazdaság" már nem állhat fenn sokáig erõforrás hiály miatt.
A társadalmi katasztrófák úgy jönnek létre, hogy amit az ember önmagában nem tesz helyre, az kívülrõl szakad rá. Nem kerülhetõ el, úgy tûnik.

Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetõk\", ha a kormány úgy táncol, ahogy õk fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!

Rövidtávon gondolkodnak a kormányok a környezetvédelemrõl és ez baj. Mindenki gyorsan szeretne fejlõdni és ennek a környezetrombolás az ára. A brazil fakitermelés esetén minden egyes fa 70% százaléka kárba vész, mert olyan rossz a hatékonyság.
Sokáig az usa volt a no.1 co2 "exportõr" a világon, és most hogy kína az, most már lehet kit szídni, pedig Kína is ua csinálja mint az usa.
Nehéz döntés a kormányoknak, hogy a gazdasági fejlõdést vagy a környezetvédelmet tartják szem elõtt, habár a gazdaság szokott gyõztesen kikerülni. De ami késik, nem múlik. És hogy ez mennyire természetes folyamat, mármint a felmelegedés még nem tudni, de az biztos hogy mi is ráteszünk egy lapáttal. Ha így van megérdemeljük a jövõnket.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

hdo
Valóban jelentõs, és példa nélküli, mert csak õk engedhetik ezt meg maguknak, más országnál ilyenre nincs példa, mert megrudossák õket! <#falbav><#banplz>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

A koppenhágai kurv@'k nagyon örültek a sok kuncsaftnak. Ez nagy eredmény, mert ez valahol visszaforog a gazdaságba. És kefélés közben sem dohányoztak, ami csökkentette a kársanyagkibocsájtást is.

"elõrelátás, az igazságosság, és a nagylelkûség" - erre alapoznak???? Naív és biztos sikertelenség, amikor üzletrõl van szó. 100 milliárdból akár 50 cm magas bringás pihenõt is lehet építeni, aminek nincs szennyezõ hatása...
tök jó, hogy rövidtávon még annyit sem sikerült elhatározni, hogy hogyan lehetne megspórolni azt a co2 mennyiséget, ami akkor keletkezett amikor a fejesek odajutottak koppenhágába. de páran biztosan remekül érezték magukat, volt kaja pia, áthajtottak hollandiába füves sütit enni, meg madame vandersexxxhez. és adnak 30 mrd dollárt az iparosodott országok. annyira jó. a magyar államadósság negyedét elkölthetik páran szélerõmûvekre meg miatyánkra. szuper.

\"The voices are back... Excellent.\"

Annyira jellemzõ. Obama is csak játsza a megváltót meg vizet prédikál, miközben az olajért háborúznak... Semmi se fog változni Persze, számukra ez a semmi konkrétumot nem tartalmazó, "több mint a semmi" egyezmény "jelentõs és példa nélküli", hozzáillik a jelenleg folytatott politikájukhoz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Legend Killer
miaza gusztustalan kép a cikk mellett? :S cikk képre értem. így reggel tök szar :S. most keltem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

← ElőzőOldal 3 / 3