Előfizetések a YouTube-on?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én erre azt mondanám hiába sz*r ez a egész de az egész világon látogatják.Bár engem is idegesít ezek copyright-ozások.De csak így úszhatják meg a esetleges jogi problémákat
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
szerencsére nem csak rajtad mulik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha rajtam múlik akkor éhen döglenek . Én tuti nem fogok fizetni a tartalmakért , hogy lássak valamit..
meg jo sok penzt keresni.
Ugyanis a sok birka angol meg amcsi siman fizet havidijat, hiszen mar fuggok.
Ugyanis a sok birka angol meg amcsi siman fizet havidijat, hiszen mar fuggok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Na, igy lehet egyszerûen hazavágni a jól mûködõ dolgokat.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Hát majd szépen lecsökken a nézettségük,
különös tekintettel egyes videókra.
Amúgy meg tökmindegy, mert ugyanazt kismillió más helyen is meg lehet találni,
ez a szép a netben.
különös tekintettel egyes videókra.
Amúgy meg tökmindegy, mert ugyanazt kismillió más helyen is meg lehet találni,
ez a szép a netben.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
"Marha sok embert érdekelne HD-ban,hogy a kutyám játszik a labdával. "
Ja, errõl ez a reklám jutott eszembe:
Amúgy a sprintnek marhajó reklámai vannak... ennek ellenére persze a tartalmát nem ilyen fényesnek ítélem. Tököm kivan már az elbaszott "információs" fejlõdéssel, ami abból áll hogy egyre több értelmetlen szarral-fossal telipumpálják a netet.
Ja, errõl ez a reklám jutott eszembe:
Amúgy a sprintnek marhajó reklámai vannak... ennek ellenére persze a tartalmát nem ilyen fényesnek ítélem. Tököm kivan már az elbaszott "információs" fejlõdéssel, ami abból áll hogy egyre több értelmetlen szarral-fossal telipumpálják a netet.
"A YouTube már most is számos televízióadóval és médiacéggel mûködik együtt és a célja az, hogy akár teljes showmûsorokat, sorozatokat vagy filmeket is hozzáférhetõvé tegyen."
Én meg aztmondom ha már ennyire belelendültek a youtube-os fejesek akkor kereszteljék át az egészet "WeTube"-ra majd ha ez már megvan akkor vegyék ki a "videó feltöltõ opciót az egészbõ! Sajnos a YouTube már rég halott! Rakás szar! Hiába jönnek itt egyesek a "HD" dologgal! Marha sok embert érdekelne HD-ban,hogy a kutyám játszik a labdával. Bár szerintem már az is Copyright lenne! De minimum "this video is not available in your country ".... szóval nevetséges az egész... Ez az én véleményem!
Én meg aztmondom ha már ennyire belelendültek a youtube-os fejesek akkor kereszteljék át az egészet "WeTube"-ra majd ha ez már megvan akkor vegyék ki a "videó feltöltõ opciót az egészbõ! Sajnos a YouTube már rég halott! Rakás szar! Hiába jönnek itt egyesek a "HD" dologgal! Marha sok embert érdekelne HD-ban,hogy a kutyám játszik a labdával. Bár szerintem már az is Copyright lenne! De minimum "this video is not available in your country ".... szóval nevetséges az egész... Ez az én véleményem!