Ragaszkodnak az ingyenes internetes tartalmakhoz a magyarok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom, ha rajtam múlik elõbb lesznek reklámok a wikin, minthogy adakozzak.

próbálkoznak, tarhálnak, nedõljbe

ziopédia eleve vastag, hisz ott minden reklám, propaganda céllal iródik.

http://althir.org

Abból nem csinálnak hírt, h a wikipedianak lehet nem jön össze az üzemeltetéséhez szükséges pénz az adományokból?
Személy szerint engem nem érdekelne, ha reklámok is lennének az oldalon.

Talán te ütöttél a hasadra és tõled származik ez a felmérés?
Elárulhatnád, hogy mi az a "jah". LOL!
Én azt mondom ha a netért kemény pénzeket fizetünk,fõleg most a válság idején"nincs pénze senkinek,mindenki az életbenmaradásért küzd,"érthetõ hogy nem vagyunk hajlandóak fizeti.Még fizessünk is a tartalmakért,!!!!??...meg hogy nyugaton így meg úgy.Azért a nyugatot nem kellene összvetni a magyar adatokkal,hisz 10* annyit keresnek mint idehaza.Én azt mondom ha a bérek ott lesznek mint nyugaton,és marad pénz akkor majd meggondolom hogy fizetek e a tartalmakért.Mindig ezzel dobálóznak hogy nyugaton,így meg nyugaton úgy.Nem összevethetõ,,,még egyszer,ha a fizetések is ott lesznek mint nyugaton,és ez által az embereknek a létbiztonságérzete nõni fog akkor majd lesz az embereknek ideje és idegzete leülni a gép elé,akkor lesz jogos az a felvetés hogy fizetünk e a tartalmakért.Addig ez a kérdés nincs,..
Az a valóság, hogy kerül. Valakinek ki kell fizetni az elõfizetést.

ha a netes élet abszolút minden mozzanata akármilyen kis pénzbe kerülne, elég hamar orbitális összegek kerekednének ki. jóhogynem.

http://althir.org

Jah, ha meg téged és még 1000 embert megkérdeznek ugyanez az arány jön ki. Akkor most hol is a hiba? 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Bírom az ilyen felméréseket. Nagyot üthettek a hasukra megint.
Ha engem kérdeztek volna, akkor egészen más arányok jöttek volna ki.