9
  • polarka
    Mondom, ha rajtam múlik előbb lesznek reklámok a wikin, minthogy adakozzak.
  • hol9672
    próbálkoznak, tarhálnak, nedőljbe

ziopédia eleve vastag, hisz ott minden reklám, propaganda céllal iródik.
  • polarka
    Abból nem csinálnak hírt, h a wikipedianak lehet nem jön össze az üzemeltetéséhez szükséges pénz az adományokból?
    Személy szerint engem nem érdekelne, ha reklámok is lennének az oldalon.
  • willcox
    Talán te ütöttél a hasadra és tőled származik ez a felmérés?
    Elárulhatnád, hogy mi az a "jah". LOL!
  • billxxx
    Én azt mondom ha a netért kemény pénzeket fizetünk,főleg most a válság idején"nincs pénze senkinek,mindenki az életbenmaradásért küzd,"érthető hogy nem vagyunk hajlandóak fizeti.Még fizessünk is a tartalmakért,!!!!??...meg hogy nyugaton így meg úgy.Azért a nyugatot nem kellene összvetni a magyar adatokkal,hisz 10* annyit keresnek mint idehaza.Én azt mondom ha a bérek ott lesznek mint nyugaton,és marad pénz akkor majd meggondolom hogy fizetek e a tartalmakért.Mindig ezzel dobálóznak hogy nyugaton,így meg nyugaton úgy.Nem összevethető,,,még egyszer,ha a fizetések is ott lesznek mint nyugaton,és ez által az embereknek a létbiztonságérzete nőni fog akkor majd lesz az embereknek ideje és idegzete leülni a gép elé,akkor lesz jogos az a felvetés hogy fizetünk e a tartalmakért.Addig ez a kérdés nincs,..
  • T0nk
    Az a valóság, hogy kerül. Valakinek ki kell fizetni az előfizetést.
  • hol9672
    ha a netes élet abszolút minden mozzanata akármilyen kis pénzbe kerülne, elég hamar orbitális összegek kerekednének ki. jóhogynem.
  • Drawain
    Jah, ha meg téged és még 1000 embert megkérdeznek ugyanez az arány jön ki. Akkor most hol is a hiba? :)
  • willcox
    Bírom az ilyen felméréseket. Nagyot üthettek a hasukra megint.
    Ha engem kérdeztek volna, akkor egészen más arányok jöttek volna ki.