14
 • semmikozod
  #14
  Én emlékszem amikor egy pékettes procc 300e volt, nem tom mi a faszt kell itt ugrálni. Az új techno mindíg drága, főleg az intel proccok. AMD meg csak lohol az intel után azért olcsóbb.
 • mad mind
  #13
  Tényleg én nem, bár az emlékezetem rövid, arra azért emlékszem, hogy bevezetéskor a prémium kategóriák magas áron szoktak jönni, de a core i7 már 1 éves és még mindig pofátlan áron próbálják elsózni.
 • readswift
  #12
  aki i7et vesz annak eleve mindegy hogy mennyibe kerül .

  vagy célfeladatra kell, vagy "more money than brains" .
 • ko75
  #11
  most már ééértem, akkor ezért olyan drágák az inteles termékek, mert a perköltségeket valamiből fedezniük kell

  egyébként meg megérdemli, aki core i7-et vesz 200ezerért. aki ilyen árak után is elvakultan inteles fun marad, az nem normális, másrészt semmit sem ért a PCkhez (ugyanis hasonló teljesítményű intel vs. amd "asztali" konfig -> árban az amd kb. 1/3 árból kijön, ha a legújabb technológiákat nézzük)

  hajrá Phenom II!!!
 • readswift
  #10
  "Én azért még emlékszem amikor 100e volt a 3800+ X2.
  Szóval az Intel sem jótékonysági intézmény."

  :DD

  "Trösztellenes pert indított az Intel ellen az Intel"
 • Evil Merodak
  #9
  Én azért még emlékszem amikor 100e volt a 3800+ X2.
  Szóval az Intel sem jótékonysági intézmény.
 • DjDano
  #8
  Köcsög Fradi!
 • Narxis
  #7
  Azért a büntetések jogosságát nem lehet megkérdőjelezni...
 • orkaman
  #6
  azért az utóbbi évek perei egyre rámutattak. ez nem büntetés. ez ADÓ. kell a közösbe. az EU is arra használja. Ha büntetés lenne, akkor azonnal szét kellene osztani az érintett cégeknek. de nem ez történik.
  Mindenhol így megy. hazánkban is. csak EU/USA szép nagy összegek röpködnek.

  Az AMD is azért egyezett bele, mert a milliárdos büntikből nem látna egy $ se. Így meg kapott KP-t, nem kell pereskednie a kiszervezés miatti szabadalom problémákkal, és továbbra is hozzáfér egy csomó új Inteles proci/chipset eljáráshoz. bár az nem derült ki hogy teljes körű-e? Pl. ha az AMD a jövő termékeiben integrálja a GPU+CPU, akkor nem használhatja majd az Intel a teljes Radeon technikákat és viszont az AMD a Larabee -s implementációkat? ez homályos számomra.

 • Vanek úr
  #5
  Én egy kis kárörvendéssel gondolok az Intel azon lépésére, hogy pénzt adott az AMD-nek a perek ejtése miatt. A végén még valaki ezt is fel fogja használni, mint bizonyítékot - hiszen azzal, hogy az Intel fizetett peren kívül éppen hogy elismerte bűnösségét; ugyanakkor meg fel lehet úgy is fogni, hogy 'lefizette' az AMD-t. Azt hiszem, ez az a pillanat, amikor az USA-ban nagyobb kártérítést tudnának behajtani, mint amit itt, Európában a megfelelő szövetség kiharcolt. :D
 • caprine #4
  Az intel szidja az FTC-t az árak növelésével? Csak elég az i7 sorozat nagyobb példányainak áraira gondolni, nálunk 150e meg 250e 1 CPU, nevetséges Vagy be ne mesélje már valaki hogy szükség volt a 1156 tokozásra a meglévő 1366 mellett, csak új platform az i5-nek, nehogy már kompatibilis legyen a kettő. Még a hütő is más kb 2mm-el, hogy nehogy már egyik rámenjen a másikra. Vagy ha valaki emlékszik a PPGA FCPGA átalakitokra a socket 370 foglalatnál arra is mi szükség volt a vevők szempontjából? Semmi mert a bele való procik fizikailag megegyeztek és az Abit csinált is olyan deszkát amibe mindkettő müködött. Jó termékeket gyártanak de pofátlanok. De a HP-vel is hasonló a bajom, jó cuccokat gyártanak de szoft időnként olyan fos, hogy tépem a hajam.
 • readswift
  #3
  ja tök király lenne ha megvenné az intelt pl . putyin.
 • coolbboy83
  #2
  Ez nem oviharc ember !!!! EZ A PÉNZRŐL SZÓL.......
 • kovadam87
  #1
  imádom az ilyeneket... tiszta oviharc