Star Wars - Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
A Jedi Knight-sorozat fejlesztését nem hagyták abba.

Ha még valaki nem ismerné, érdemes elolvasgatni, és letölteni.

Matthew Baker
jól beszél <#eljen>

Új logó by: berczely (Y)

romeozor
nem igazán értem hogy a videó hogy kapcsolódik a topik címézet. a videó a VGA 2009 promója volt ami már múlt vasárnap hajnalban lement és az ott bemutatott új SW a Force Unleashed 2.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

gibson9
<#wow3>

Legend Killer
vagy az elsõ force unfuckdba is elfért volna 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

tenkenorman
A:
mind a ketten fogjátok be a pofátokat, vagy takarodjatok át egy másik topicba
B:
légyszíves hagyjátok abba a veszekedést, vagy egy másik topicban folytassátok.

...ha értitek...

http://www.tenke.hu

gibson9
Hát én ahogy olvastam abban a topicban a hozzászólásaidat neked el sem indult a játék a gépeden. És az volt a bajod, hogy nincs optimalizálva, bezzeg a GTA 4 az megy stb.. Szóval ezért lett PC-re fos szerinted? Mert nagy a gépigénye? ^^

Én nem sírtam, hogy jöjjön PC-re, sõt nem is akartam bár PC-párti vagyok ,de sejtettem hogy ez a játék egy fos lesz. Ki jött PC-re , és fos is lett. Kár volt, nem csak PC-re kiadni, hanem elkészíteni bármire, na mindegy, de sokan a szart is szeretik, hát ez van

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

gibson9
nincs bajom.. viszont kicsit zavaró, hogy az ember azt kéri dobják arcon valamivel, de ha esetleg szarral teszik ezt, akkor fel vannak háborodva..

szóval neked most az a bajod, hogy az ember nem mosolyog hozzá, ha arcon dobják szarral.
tigeroo
a-a. én örülnék akármi jönne. csak folytassák 😛
gibson9
nem tudom pc-n mi a probléma vele...

Smithie
SW TFU,baszott jó játék,de nem pc-n...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

gibson9
értem.. félre ne értsd, mert én is örülnék egy jk4-nek. Csak általában soha nem tetszik a többségnek amit kap.. én még 1 játékot nem fikáztam, hogy "de szar" meg "az elõzõ jobb volt".. örülök mindennek ami kijön és kész 😊 fõleg az SW TFU-nál volt most, hogy mindenki akarta, hogy jöjjön pc-re aztán szinte csak olyanokat lehetett olvasni, hogy "nagyot csalódtam benne".. ahelyett, hogy mindenki örülne amiért megcsinálták végül pc-re is. És lássuk be nehéz lenne felül múlni az eddigi jedi knights-okat, fõleg ebben a világban, ahol már csak a bevétel érdekli a fejlesztõket. Szóval megint csak az lenne a vége, hogy nem azt kapnátok amit vártatok.

tigeroo
csak amolyan jótanács volt - tigeroo módra<#smile>
gibson9
hát akkorákkal talán nem... de mi ez a "segget a szádból" kifejezés nálad is? Elõzõ hozzászólónak is az értelmes válasza.. én leírtam a véleményemet szerintem kulturáltan, de legalábbis semmi sértõt nem tettem hozzá rátok nézve. Szóval ezt elvárom én is...
A véleményemhez pedig továbbra is tartom magam.

tigeroo
miért is? a jedi academy története eléggé nagy cliffhangerrel maradt abba...

ne csinálj segget a szádból
gibson9
gondolkozzál, hogy beszélsz kisfiam..

V43 1105
Te meg akkor takarodjál innét, tahó paraszt nem hiányzik a flamed.. mintha az ikszbokszosok nem rinyálnának, fifty-fifty ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gibson9
TÉK

gibson9
jk4? minek? úgy se tetszene nektek.. mindenki állandóan sír, hogy ez kéne meg az kéne aztán amikor kijön, akkor fikázza mindenki, mert nem olyan jó mint az elõzõ rész <#wilting> SW TFU is amikor megjelent konzolra, akk mindenki "jaj csak jöjjön ki Pc-re blabla".. aztán amikor kijött mindenki csak szapulta (tisztelet a kivételnek)

ne haragudjatok, de kurvára nem érdemeltek meg egy játékot sem <#idiota><#idiota><#idiota>

tigeroo
jedi knight 4 jöhetne e
új jedi knight-ot kihozhatnának. az academy multija fasza volt nagyon.
de ha kotor 3 lenne, akkor sem lennék elkeseredve 😄
tenkenorman
#3. Végülis a Force Unleashed is mehetett volna sima sw "tápigba" nemdebár?
#4 Majd ha kiadják vagy bebizonyosodik kérek egy modot hogy változtassa meg...

aaasdd
a videóba csak én látok tök véletlen a The Old Republic videójából részeket?<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Alexease
A legjobb, hogy a topic alcime kerdes es nem kijelentes, vagyis meg O sem tudja mi lesz😊))
LaszloLedzenyi
és ha lesz star wars -józsi mester vagy máunika kiadás annak is új tápigot kell nyitni?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Tyler1
"If they announce Battlefront III, I for one will eat my hat."

<#idiota><#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tenkenorman
Új programot jegyeztetett be a minap az Activision Star Wars: Legends címmel: ha igazak a hírek, ez lehet a szombaton leleplezésre kerülõ Star Wars projekt.
A program valószínûleg létezik, hiszen mindemellett Ausztráliában már a besorolását is megkapta a játék, nem mellesleg pedig itt említették meg, hogy a Star Wars: Legends teljesen multiplatform projekt lesz. Szombatra egyébként is terveztek új Star Wars-bejelentést, s ha igazak a feltételezések, a Legends lehet a fenti videóban reklámozott játék. Két nap múlva minden kiderül!
http://www.gametrailers.com/video/star-wars-spike-tv/59425