Kegyetlenül irtják sorozatainkat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Link az IMDB-n
Nemmondom, a The Plan se volt piskóta, de a Caprica nekem jobban tetszett 😊
Pedig az jóféle, Cavil atyát bírom nagyon <#ravasz1>#ravasz1>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A retekklub meg bekaphatja, pont kezdett megtetszeni a Sarah Connor krónikák amikor lelõtték.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
dexter lesz jövõre is szerencsére, az earl 4 éve pedig szép teljesítmény volt
Részemrõl az Earlt nagyon sajnálom..Remélem Dexter nem jut erre a sorsra.. most hogy kijött az évadzáró rész is (sztem az) elkezdem egyszerre végignézni a 12 részt 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Californication
Friday Night Lights
Parks and Recreation (abszolút The Office sémájára épít, szal tetszeni fog)
Dexter
Mad Men
Az újoncok közül pedig a V egész jó, a Flashforward is fogyasztható.
na, az azért durva lett volna, ha egy sorozatot csak egy évadra terveznének😊 annak nincs sok értelme, akkor azt minisorozatnak hívnák.
"Nem is nagyon lehetne folytatni,hiszen ketten maradtak életben."
attól, hogy te nem tudtad volna folytatni, nekik még ment volna😊 egyrészt, ha láttad, tudod, hogy nem ketten maradtak életben (ez csak szõrözés), másrészt természetesen lehetett volna folytatni, el is mondták a készítõk, hogy milyen lett volna a folytatás, aminek elkészítésére sajnos nem kerülhetett sor.
Vagy esetleg ott a Calfornication, ha még nem láttad.
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Nem is nagyon lehetne folytatni,hiszen ketten maradtak életben.
Szóval szerintem ráfér egy javítás a cikkre..
Valaki tud valami igazán jót ami fut?
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
My name is Earl hozott valamit nekem amit a Rém rendes család anno. Nagyon sajnálom õket, a Karma rohadjon meg.