30
-
lAngelus #30 Nem kár értük. -
#29 Azért azt tegyük hozzá kedves cikkíró, hogy itthon azért szedte le a TSCC-t az RTL Klub (a Chuck-al egyetemben), mert nem volt elég néző. Az, hogy mi ment kint, az nem érintette a retek klubbot. -
winnie #28 azt minek siratni? még nem ért véget. -
#27 én csak chuckot siratom, volt benne valami.. -
wolruf #26 Nemnem, Caprica pilotja a Caprica :) És kegyetlen jó. Akit érdekel a háttere a történéseknek, komálni fogja. Aki csak az akciót keresi, nos az némileg elalszik :D
Link az IMDB-n
Nemmondom, a The Plan se volt piskóta, de a Caprica nekem jobban tetszett :) -
Jimmyke #25 Caprica pilotja a Plan akart lenni?
Pedig az jóféle, Cavil atyát bírom nagyon -
csibra #24 Az igazi szemétséget persze a viasat3 követte el azzal, hogy a Halottnak a csók utolsó 2 vagy 3 epizódját nem adták le.
A retekklub meg bekaphatja, pont kezdett megtetszeni a Sarah Connor krónikák amikor lelőtték. -
TommyGun #23 Nem akarok hülyeséget mondani de ha jól emléxem olmos papi már a 2dik v. 3dik szezon elején kijelentette hogy 4 évados lesz merthogy szeretnék lezárni és nem húzni hogy rakás szar legyen mint a lost. Jó egy kicsit hozzátettem node az hogy szólnak hogy van még 6-8 részed befejezni azt a szart vagy van még 1,5-2 évadod lezárni a sorozatot na itt azért van egy kis kontraszt...nem hiszem hogy csak amiatt maradt abba a BSG 4 évad után mert nem lett vólna népszerű, népszerűbb volt mint sok ma is futó szutyok, én azt hiszem hogy mivel már életében is kult sorozat a scifi-k között nem akarták elkurtizánkodni, oké persze ha a legnézetebb top3ba benne van biztos elhúzzák mint a rétest de akkor is :) -
ko75 #22 az rtl klub műsorába nem is kell a Sarah Connor krónikái, a máónikáásóó meg társai kell a hülye p@r@sztj@'n@k :) -
winnie #21 inkább a bsg-t a 3. évadban elkezdték 4 évadra tervezni, amikor kiderült, hogy nem lesz folytatás. ha siker lett volna a továbbiakban is, folytatták volna. -
Mat666 #20 A BSG 4 évadra tervezték és nem kaszálták hogy pontosak legyünk. -
#19 Igen,megvan!Az a rész kimaradt! -
VinczeLacz #18 Igen, leállították :) -
kalapos01 #17 Nem kereshetted nagy hévvel, ha nem találtál róla infót :) Esetleg próbáld elolvasni ezt a cikket. -
#16 Nem tudom hogy ide tartozik,ha nem akkor bocs!A Terminator sorozattal mi a helyzet?Mert nem találok sehol sem infót róla!Csak nem leállították aszt is? -
winnie #15 azért annyira nem kellett izgulni, hiszen az évad első része után már pár hónapja megrendelték a 4. szezont:) -
culas25hc #14 Californication megmenekült. Lesz 4. évad. :D:D Pedig mennyit izgultam miatta, de csak megrendelték végül a folytatást... -
winnie #13 persze, tudom, de ezért mondom, hogy amerikában is megkülönböztetik a normál sorozattól a miniket. abszolút érthető az, hogy valaki az utóbbit kedveli, ezzel nincs is gond.
dexter lesz jövőre is szerencsére, az earl 4 éve pedig szép teljesítmény volt -
Szefmester #12 japánban a Dorama nevű műfaj pont erről szól, alig pár rész max 12 elmesél egy kész történetet, és abbahagyják.. nincsenek extra folytatások erőltetett történetfolytatással..
Részemről az Earlt nagyon sajnálom..Remélem Dexter nem jut erre a sorsra.. most hogy kijött az évadzáró rész is (sztem az) elkezdem egyszerre végignézni a 12 részt :D
-
Renegade #11 báááz, Utolsó Vacsora BSG köntösben, ez nagyon kemény -
barr #10 Better off Ted
Californication
Friday Night Lights
Parks and Recreation (abszolút The Office sémájára épít, szal tetszeni fog)
Dexter
Mad Men
Az újoncok közül pedig a V egész jó, a Flashforward is fogyasztható.
-
winnie #9 "Már nem azért,the a Harper's island nem lett elkaszálva,hanem alapból is csak egy évadra volt tervezve!"
na, az azért durva lett volna, ha egy sorozatot csak egy évadra terveznének:) annak nincs sok értelme, akkor azt minisorozatnak hívnák.
"Nem is nagyon lehetne folytatni,hiszen ketten maradtak életben."
attól, hogy te nem tudtad volna folytatni, nekik még ment volna:) egyrészt, ha láttad, tudod, hogy nem ketten maradtak életben (ez csak szőrözés), másrészt természetesen lehetett volna folytatni, el is mondták a készítők, hogy milyen lett volna a folytatás, aminek elkészítésére sajnos nem kerülhetett sor. -
VinczeLacz #8 Próbáld a V-t, egész jól felvezették, még akár jó is lehet :)
Vagy esetleg ott a Calfornication, ha még nem láttad. -
Zirowe #7 Már nem azért,the a Harper's island nem lett elkaszálva,hanem alapból is csak egy évadra volt tervezve!
Nem is nagyon lehetne folytatni,hiszen ketten maradtak életben.
Szóval szerintem ráfér egy javítás a cikkre.. -
TeDDyRuSh #6 The big bang T. szerintem is jó, nem lett gyengébb szerencsére. Ha valaki keres új sorozatot, akkor nézzen körül a britteknél is. Nekem onnan most nagy kedvenc a Misfits, és a Paradox. Amcsiból az újaktól a Community és Modern Family, V, Flashforward. Azért nem maradunk sorozatok nélkül. Én stabilan 15-t nézek hétről hétre és félszemmel még párat. -
Mister #5 A BigBang pedig jó még most is szerintem :) -
feamatar #4 én szerettem az Earlt, de már túl volt a javán, ugyan ezt éreztem most a HIMYMrel, és év eleje óta a big banggel is leáltam. Próbálkoztam új szériákkal, de az idei évből semmi nem fogott meg:S
Valaki tud valami igazán jót ami fut? -
Itsuki #3 hát csak a BSG-t láttam,de nagyon jó sorozat,az 1ik legjobb... De 4 évad böven elég volt belöle,Caprica meg unalmasnak tünik a pilotból kiindulva... -
peat666 #2 Jó sok időd van hogy mindet megnézted és ezt megállapítottad.
My name is Earl hozott valamit nekem amit a Rém rendes család anno. Nagyon sajnálom őket, a Karma rohadjon meg. -
willcox #1 Felőlem az összest abbahagyhatják mind. Gagyi, unalmas rétestészta mind.