Elkapták a Wolverine-film szivárgásának felelősét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek!
Amugy merhetetlen es kiszamithatatlan hogy mekkora kart okozott a kikerult kopia (ha okozott egyaltalan hisz lehet,hogy vki pont az miatt nezte meg moziban is..vagy vette meg dvd-n,bd-n)Epp ezert az autos hasonlat (es barmilyen mas targyi hasonlat)ertelmetlen,mert azoknak meghatarozhato erteke van..(kimondhato,hogy pontosan mekkora kar erte a karosultat)
Szerinted a kiado igy is eleg bevetelt szerzett. Hat en erre azt tudom mondani, hogy akkor menjunk be egy hipermarketbe, zabaljuk tele magunkat, merta nagy ceg ugyis eleg hasznot termel, es mi az neki amit megeszunk alkalmankent. A demagogia rad is igaz sajnos...
Az mas kerdes, hogy keresztre akarjak fesziteni, de sajnalni nem kell az ipset, tudta mit csinalt, rabasarintott, a 3 ev meg csak a maximalisan kiszabhato buntetes, amit akkor kaphat amikor minden vadpontban 100%ban bunosnek talaljak, nem bunbano stb stb.
és itt úszik el az értelmes védekezés lehetõsége, mert a legtöbb emberhez, esetleg a médiába csak ezek a vélemények jutnak el az egyik oldalról... (közvetve ráadásul ezek ártanak legjobban a warez mellett érvelõknek.)
ez mekkora egy baromság... legalább annyi bevételkiesés volt, amibõl vehettek volna egy Ferrárit, szal kb hasonló kaliberû az ügy, sõt, ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy ha valakinek ellopják a Ferráriját akkor azzal nem kell foglalkozni, mer ha Ferrárt tudott venni akkor úgyis van elég pénze és ne rinyáljon, nevetséges... Mellesleg a 3 évet én is soknak tartom kicsit bár ennyi bevételkiesés miatt, és nem csak arra kell gondolni, hogy hú "a stúdió úgyis sokat keres", hanem arra, hogy az a pénz nem csak 1 emberhez kerül... és ez az eset nem egyenlõ a sima warezzel, szal nem álszentség szerintem a dolog...
A film nekem nagyon tetszett, szerintem klassz. A kilopott kópiát nem láttam, nem is érdekelt, csak a véglegest a moziban.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
és egy ferrarit ne hasonlíts egy kópiához, ha vmi demagógia, hát ez az, mert a kiadó elég jól keresett még mindig, max egy kicsit kevesebbet mint amennyit akart
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
viszont azt belekeverni, hogy most finom-e vagy sem a premier elõtt kikerült kaja, hiba, hiszen mindenkinek más az ízlése.
De ebben az esetben messze a premiert elott lett elcsorva a film, meg kesz se volt, az utomunkak se voltak meg rajta, igy kicsit maskepp latszik a huu feltoltott vki vmit a netre dolog.
Darth Sith irt a marketing hadjaratrol, no itt azert meg kell tekinteni, hogy a termek jo-e vagy sem, hanem beleolnek x millio dollart a reklamokba, de mielott le adnak a reklamokat mar kikerul a termek, ez netto veszteseg. Mert ha a perier eloadas kornyeken teszik fel a filmet a netre, na bumm, a parasztvakitas megvolt, kerdes mennyi sikere volt, es a kaloz peldanyok meg lehet lenditenek az ugyon ha jo filmrol van szo. De itt a reklamra forditott penz ablakon kidobott koltseg, igy a kiado jogosan sipakol az elmaradt jegybevetelek, es a kieso haszontalan marketing koltsegek miatt.
látom felületesen követed a híreket😊
Ha nemi erõszak, gyilkosság lett volna, szép kényelmesen pár hónap alatt lezajlanak a tárgyalások, majd elítélik 2 évre, jó magaviselettel 1,5.. De az, hogy kilopott egy filmet, azonnali tárgyalás, életfogytiglan sötét magánzárka, netán kivégzés... Hiszen az emberélet nem számít, de az, hogy kárt okozott a kiadóknak, hujjajj!!!!!
Btw nem csoda, hogy kivannak akadva a kiadónál, ment a marketing hadjárat, hogy ilyen meg olyan jó lesz, erre már a premier elõtt kiderült a kalóz-verzióból, hogy egy közepes-gyerek film lett belõle és nem az aminek beharangozták és talán így elestek pár dollártól....
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ez a csóka meg lehet hogy takaritó, így mindenhova bejárása volt, minden helységhez volt kulcsa, és mivel este dolgozott amikor már senki más már nem simán ellophatta az anyagot.
Azt röhögtem volna ha újravágja az anyagot, lehet hogy jobb lett volna az eredmény.<#nevetes1>#nevetes1>
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
A teteljébe maga a film tényleg sz*r lett. Sokan már eme kópia alapján megmondták, de mondom biztos filmbúzák ezek, de tévedtem. Azóta is sajnálom hogy egy ezrest kicsengettem érte.
Persze ertem en hogy nincs elevules(vagy hogy evek alatt evul csak el),de valahogy penzkidobasnak erzem az ilyesmit...azert ez megsem olyan mint 1 sorozatgyilkos vagy ilyesmi...
Csinaljon a t. ceg 1 belso nyomozast es az illetekest rugja ki...de hogy az FBI 1 ilyen ugyben...hmmmm
Bár ahogy elnézem a nevét, Gilberto Sanchez, õ még többet is kaphat abból kiindulva, hogy két amcsi srácot felmentettek, miután halálra vertek egy mexico-it és csak hónapok múlva döbbent rá a bíróság, hogy ezt talán mégsem kellene ennyiben hagyni.
Nevetséges..
hu hu hu huuuuuuuuu
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
FBI? Nincs jobb dolguk?
köcsögök
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Há te mé ülsz?
- Hát én voltam az, aki feltöltötte a Wolverine félkész kópiáját a netre.
Tuti õ lesz a kedvenc köcsögje mindenkinek, fõleg a warezosoknak 😄
Ez jópofa<#nyes>#nyes> a Megaupload mint filecserélõ....hmmm
Saor Alba