Leadják tévében a Terminátor-sorozat elsumákolt részeit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemkell mellette ülni, töltõdik magától.
merre laksz?
"Aki akarta, az már látta az egészet két szezonostúl. "
ugye tudod, hogy iszonyatosan nagy butaságot mondtál? gondolom ezért sírtak annyian, mert levette az rtl a mûsorról. aki akarta, az jó rászt még nem látta a sorozatot. mégis hogy látta volna???
ugye tudod, hogy iszonyatosan nagy butaságot mondtál? gondolom ezért sírtak annyian, mert levette az rtl a mûsorról. aki akarta, az jó rászt még nem látta a sorozatot. mégis hogy látta volna???
Azért szerintem ennél árnyaltabb a kép. Nekem pl. csak földi antennám van, M1, TV2, RTL-Klub, aztán annyi, meg egy bambi. Az, hogy a Cool leadja-e vagy sem, engem hidegen hagy. Az elsõ évadot megvettem, megnéztem, tetszett. Várnám a másodikat, de sajnos nem látok rá túl sok esélyt, hogy TV-ben lemenjen, és a magyar megjelenés sem túl valószínû. Pedig már egy feliratos verzióval is megbékülnék, csak már figyelne a polcon... <#szomoru1>#szomoru1>
Aki akarta, az már látta az egészet két szezonostúl. Most már csak azok maradnak, akiknek úgyis mind1, hogy mi megy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
komolyan azt nem érted, hogy miért nincs mindenkinek dvd-lejátszója? (a párszázas magyar sorozatDVD eladások korában) vagy számítógépe?
hadd ne fejtegessem, hogy milyen sokan várják már, hogy végre láthassák a sorozatot.
hadd ne fejtegessem, hogy milyen sokan várják már, hogy végre láthassák a sorozatot.
nem értem minek
aki akarta (mint pl én is) sztem megnézte dvd-n vagy ahol akarta. akkor inkább kezdjenek bele a 2. évadba
aki akarta (mint pl én is) sztem megnézte dvd-n vagy ahol akarta. akkor inkább kezdjenek bele a 2. évadba
elsumákolt? ...
btw 27-én a Chuckot is újrakezdik
btw 27-én a Chuckot is újrakezdik