25
-
Wuhy #25 hogy lehet ennyi eszed? ... ... inkább ne szólalj meg ha 1 mód van rá -
culas25hc #24 Jól néz ki ez a Onyx. LEhet én látom rosszul, de mintha nem lenne teljesen sík a kijeluő...??!?!?! Faszán néz ki. Kár bele a sok szenzor meg minden, csak drágább lesz tőlük, de értelmük nincsen
-
#23 ámen...
még jo hogy szerencsém van LOL... -
willcox #22 Ha valaki nehéz felfogású, kötekedő, és mindemellett még tahó is, az te vagy. A cikk egy kezes használatról szól. Rögtön az első hozzászólásban leírtam, hogy az egy kezes multitouch használat nem valósítható meg. Erre jöttél azzal, hogy dehogynem, te bizony meg tudod csinálni, majd mindenkit lehülyéztél, végül a #20-ban elismerted, hogy használod mind a két kezedet. Szerencséd, hogy ezt interneten játszottad el. Életben nem lett volna ekkora arcod, mert akkor hamar át lett volna formatervezve. LOL! -
feamatar #21 EPIC FAIL... -
#20 Persze hogy ertem, probaltam kifigurazni amit mondtok de tul komolyan veszi itt magat mindenki:) persze az egyik kezemben a telefon a masik kezemmel meg nyomkodom, de a multitouchoz eleg egy kezeden levo ujjaid is, nem?:) nekem igen:) -
cateran #19 Nem erted mi? A vita targya:1 kezzel hasznalni...ha 1 kezzel fogod es masikkal nyomogatsz,az 2 kezed hasznalat...ha pedig multitouch,akkor nem igazan fogod 3 ujjal fogni 2-vel meg nyomogatni,hacsak nincs akkora kezfejed,mint 1 peklapat extra hosszu zongorista ujjakkal....
Amugy valo eletben is nagy a pofam:D -
#18 na, neked legalább már leesett hogy nem így van..
ugyanis ha már használod a telefont, mondjuk a multitouch funkciot, tehát pl nagyitasz, akkor valoszinu a telefonra figyelsz, ugyan miért olyan nagy gond a kezedbe venni, vagy közben vezetsz, a fejed vakarod vagy mi? Minden más funkcio megoldhato ugy hogy kozben a másik kezed szabad...de a multitouch-ot igy is ugy is egy kézzel csinálod, egy kezeden lévő ujjaiddal :)
de légyszi te se legyél mér ennyire hulye, vagy itt már mindenki ilyen taho? valos életben is ennyire nagyszáju vagy? -
cateran #17 aztakurva..1 kezzel fogod a mobilt es ugyanazzal a kezzel,tobb ujjal nyomogatod..nem semmi....(ne legyel mar ennyire hulye...)
Masreszt meg,nekem ugyan semmilyen touch nincs a mobilomon (100 eves Sony-Ericcson)de 1 kezzel hasznaltam eddig is(kiveve a billentyuzar feloldast..) -
#16 te direkt vagy ilyen fasz kötekedő?
egyébként egykezű vagy? ... nekem továbbra is elég egy kéz a multitouch-hoz, ugyanis öt ujjam van egy kezemen, ezért sikerülhet ;) A notebookon is egy kézzel használom a touchpadot, vagy te kettővel? :) -
willcox #15 Én is tudom egy kézzel a sajátomat irányítani. Nem wm6.5, hanem wm6.1.
"multitouch-hoz sem kell két kéz :) Remélem érted" - nem értem. Elmagyarázod? Vagy te is mutáns vagy? LOL! -
feamatar #14 bang téves...
nekem wm 6.1 alatt 1 kézzel lehetne használni a telót, csak egy picit nyomva kell tartani, és utánna már zoomol, de akkora a kijelző, hogy hüvelykel nem tudom átérni.
én amúgy is inkább cerka párti vagyok, mert mindig maszatos lesz a kijelző... -
#13 és neked mennyire nehéz a felfogásod? ... én tudom egy kézzel is irányitani a telefont, szerintem neked is menne, még a multitouch-hoz sem kell két kéz :) Remélem érted...
de persze igazad van, multitouchra semmi szükség...te csak huzogasd a csuszkát a WM6.5-ben... -
willcox #12 "ha meg nagyitani akarsz akkor kezedbe veszed és nagyitasz két ujjal" - Elég nehéz a felfogásod. Arról volt szó, hogy ezt nem tudod egy kézzel megcsinálni.
A multitouch egyébként azt jelenti, hogy két vagy több egyidejű érintést is képes értelmezni/kezelni. -
#11 huu, azért multitouch mert több érintés...ez aztán a megállapítás..... és ez azt jelenti hogy kötelező több ujjal egyszerre használni? hát nem éppen...
pl iphone.. simán elnyomkodod egy ujjal, ha meg nagyitani akarsz akkor kezedbe veszed és nagyitasz két ujjal, huha, és mégis multitouch... -
trabiubi #10 hülyeség... -
#9 "Jönnek az egy kézzel irányítható mobiltelefonok"
Erre most el tudok képzelni különböző kézjeleket:
"Hozzám!"
"Kuss"
"Hívd fel Kázmért"
"Menj vissza a fiókba"
Ja, hogy ez a techológia csak annyit tud, 1 kézzel nyomogathatom...
Azt tudom most is... Akkor nem kell. -
tz19 #8 Cégek összefogása, programozástechnikai bravúrok egyvelege, érzékelők garmada kellett ahhoz, hogy megoldják amit egy 5000HUF-os mobillal el lehet érni.
Őszinte elismerésem, gratulálok nekik :DDDDDDDDDDD -
Acetm #7 Én eddig is egy kézzel telefonáltam... -
willcox #6 Multitouchra szerintem semmi szükség nincs. Egy jobb készüléken simán lehet nagyítani úgy is, ahogy írtad. -
NullZ3r0 #5 Azért tegyük hozzá, hogy valódi multitouch-ra nem sokszor van szükség, max akkor, ha nagyítani akarsz valamit. De ez szintén megoldható pl egy nagyító eszközzel és csúszkával is, ha egykezes verzió kell. -
willcox #4 Biztos mutáns, és azon a kezén van legalább 2 hüvelykujja -
Scamp #3 multitouch... azért multi, mert több érintés...egyszerre több érintéssel tudod kezelni. Egy hüvelykujjal nem tudsz egyszerre több ponton hozzáérni. -
#2 tenyeremben van hüvelykujjal simán tudom nyomni -
willcox #1 A multitouch nem egy kezes használat. Nem tudod ugyanis a multitouch-ot használni úgy, hogy csak azon a kezeden lévő ujjaidat használod, amivel tartod is a telefont (vagy le kell valahova tenni, de akkor meg már tökmindegy, hogy egy, vagy két kézzel kezeled).