Jönnek az egy kézzel irányítható mobiltelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még jo hogy szerencsém van LOL...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amugy valo eletben is nagy a pofam😄
ugyanis ha már használod a telefont, mondjuk a multitouch funkciot, tehát pl nagyitasz, akkor valoszinu a telefonra figyelsz, ugyan miért olyan nagy gond a kezedbe venni, vagy közben vezetsz, a fejed vakarod vagy mi? Minden más funkcio megoldhato ugy hogy kozben a másik kezed szabad...de a multitouch-ot igy is ugy is egy kézzel csinálod, egy kezeden lévõ ujjaiddal 😊
de légyszi te se legyél mér ennyire hulye, vagy itt már mindenki ilyen taho? valos életben is ennyire nagyszáju vagy?
Masreszt meg,nekem ugyan semmilyen touch nincs a mobilomon (100 eves Sony-Ericcson)de 1 kezzel hasznaltam eddig is(kiveve a billentyuzar feloldast..)
egyébként egykezû vagy? ... nekem továbbra is elég egy kéz a multitouch-hoz, ugyanis öt ujjam van egy kezemen, ezért sikerülhet 😉 A notebookon is egy kézzel használom a touchpadot, vagy te kettõvel? 😊
"multitouch-hoz sem kell két kéz 😊 Remélem érted" - nem értem. Elmagyarázod? Vagy te is mutáns vagy? LOL!
nekem wm 6.1 alatt 1 kézzel lehetne használni a telót, csak egy picit nyomva kell tartani, és utánna már zoomol, de akkora a kijelzõ, hogy hüvelykel nem tudom átérni.
én amúgy is inkább cerka párti vagyok, mert mindig maszatos lesz a kijelzõ...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
de persze igazad van, multitouchra semmi szükség...te csak huzogasd a csuszkát a WM6.5-ben...
A multitouch egyébként azt jelenti, hogy két vagy több egyidejû érintést is képes értelmezni/kezelni.
pl iphone.. simán elnyomkodod egy ujjal, ha meg nagyitani akarsz akkor kezedbe veszed és nagyitasz két ujjal, huha, és mégis multitouch...
Erre most el tudok képzelni különbözõ kézjeleket:
"Hozzám!"
"Kuss"
"Hívd fel Kázmért"
"Menj vissza a fiókba"
Ja, hogy ez a techológia csak annyit tud, 1 kézzel nyomogathatom...
Azt tudom most is... Akkor nem kell.
Õszinte elismerésem, gratulálok nekik 😄DDDDDDDDDD
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.