Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre minden esély meg is van sztem, mert régen a true crime-ot készítette a csapat, ez a formáció már újra alakulás volt 2005 után akik a Sleeping Dogot készítette.
Sztem valahol a GTA 4 meg az 5 között volt mint játék, érdekes hogy pont akkor is jött ki 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.10.18. 16:45:18
"Sleeping Dogs was so good. I wish they had gone for a sequel instead of Triad Wars."
Na ezzel egyetértek. Azért remélem valaki valahogy mégis csinál folytatást, vagy valami hasonlót.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem kommentálnám.
- Szebb világítás
- Jobb város textúrák
- Jobb karakter textúrák
- Több forgalom az utcán
- Többfajta modellek, közlekedők a városban
Még azt írják, hogy javított a vezetés és nem akad ha a városba érünk.
Hét perc Sleeping Dogs: Definitive Edition
A dlc-kel, és az irányítással szerintem eléggé elszúrták a játékot, na meg az is elég fura hogy autóval elég kb kétszer nekimenni más kocsinak hogy az szétrobbanjon.. . .
Nekem megvan pc-re ,de majd beszerzem ezt is ha 5$ alá esik az ára annyit megér nekem.
És akinek megvan az alap úgyanugy 50%-on kapja meg a megjelenésig. Tradereknél ~ 8$
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.07. 11:41:45
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3081633
Nekem meg nics meg a jatek, de magyarul most mar szivesen lejatszanam. Persze rendesen, DLC-k nelkul. Ha valaki kiprobalja a fenti modon kigyomlalni oket a jatekbol irja meg legyen szives mukodik e a tipp.
[merlinw.org]
Nem tudom, hogy a Steamen lehet-e deaktiválni egy-egy DLC-t, de az elsõ végigjátszásnál szerintem rombolják a játékélményt.
Elég érdekes, kár hogy ezzel a szintlépés értelmét is elvették..
Sleeping Dogs magyarítás
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(GTA-val meg az a baj hogy pont semmilyen)
[merlinw.org]
a küldetések nagyon jók, változatosak és emlékezetesek
a kocsi irányítás nem túl jó😊 a törésfizika sem az igazi, de én ezt mind leszartam, mert a sztorira és a játszhatóságra koncentráltam...
talán kevesebb a minijáték, kevesebb szórakozási lehetõség akad a városban, de ennek ellenére jó kis játék volt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2. Ahogy mondták, a hangsúly itt nem ezen van.
3. Ízlések és pofonok. Nekem a Mafia az etalon, így én ezt botrányosan rossznak éreztem (nem is volt kedvem vezetni, inkább taxiztam mindenhova), de valakinek tetszik.
Viszont:
4. A története ha nem is Mafia 1 minõségû, de elég jó. (Több maradt meg belõle, mint a GTA4-bõl.)
5. A verekedés (keleti harcmûvészetek) a jéték lelke, az nagyon élvezetesen van megcsinálva.
6. Állítólag a next-gen konzolok mellett jön PC-re is egy HD kiadás, én megvárnám azt.
Van amiben jobb, van amiben rosszabb, mint a GTA4. De remek játék.
[merlinw.org]