1431
Sleeping Dogs

• Palinko
    érdekes, hogy pont most, mikor sokan hozzák fel pozitív példaként a Sleeping Dogs-t a Mafia 3-al szemben. Mert ugye itt is kezdő, kevésbé ismert csapat és mégis egy igen jó játékot tudtak lerakni. Oké, kicsit B kategóriás volt, de azt mondom egy olyan alap volt ahonnan lehetett volna egy igazán nagyot dobni. Mert a játékmenet jó volt, járművek irányíthatóságát kivéve, de az is szokható volt, meg mindet egy kicsit másként kellett irányítani. A sztori miatt csúszott le egy kicsit, mert arról a ZS kategóriás akciófilmek ugranak be és ez húzta le a játékot is :D Pedig nem sűrűn játszhattunk egyébként beépített rendőrt és a Hong Kongi környezet is kevésbé elcsépelt mint mondjuk New York. Remélem felszívja a fejlesztőket egy új csoport és valahogy még elkészül egy hasonlóan jó játék.

Erre minden esély meg is van sztem, mert régen a true crime-ot készítette a csapat, ez a formáció már újra alakulás volt 2005 után akik a Sleeping Dogot készítette.

Sztem valahol a GTA 4 meg az 5 között volt mint játék, érdekes hogy pont akkor is jött ki :D
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.10.18. 16:45:18
  • ReszegKoldus
    Kedvenc játékom.

"Sleeping Dogs was so good. I wish they had gone for a sequel instead of Triad Wars."

Na ezzel egyetértek. Azért remélem valaki valahogy mégis csinál folytatást, vagy valami hasonlót.
  • Jim Morrison
    :/
  • grebber
    Khm Deep Silver ezt is megvehetné ha már úgyis raklap minden van a kezükben. GTA , WD ellenfél mindig fog kelleni.
  • Maxtreme
    Ennyi, a fejlesztők lehúzzák a rolót
  • Jim Morrison
    Baromi jó volt.
  • MerlinW
    Az ég világon semmi köze hozzá.
  • ReszegKoldus
    Nincs, régebbi is annál, legfeljebb a stílusuk hasonló.
  • steweee
    ennek van valami köze a watch dogs- hoz ? lehet hülye kérdés, egy éve nem játszom munka miatt...
  • Shep
    Nekem az alap SD a patchek után gond nélkül futott, az viszont igaz, hogy megjelenéskor voltak sebesség gondjaim egyes részeken.
  • mester1987
    Abból legalább optimalizáltabb lett, mint a 2010-es lett. Ez sajnos nem.
  • Maxtreme
    hát kb.
  • Shep
    Csak nem egy újabb Metro? :D
  • Maxtreme
    Összehasonlító képek
    Nem kommentálnám.
  • Timbu
    A videók alapján az járműveknek ugyanolyan RC autós fizikája van, mint eddig... Nálam ezen állt vagy bukott, hogy megveszem-e újra.
  • MerlinW
    Az alap is 12GB DLC-kkel. A 2GB-nyi eltérés max a nagyobb textúrák miatt lehet.
  • mester1987
    7 GB-nyi eltérés nem hiszem, hogy a felhő lenne. De majd kipróbálom, bár a régivel nem játszottam. Egy Benchmarkot viszont lefuttattam, abban nincs semmi változás a gameplay-ekhez viszonyítva.
  • Tikal #1414
    lol
  • grebber
    Patchért nem fizetnek nekik :)
  • Anonymusx
    Ennyi? Ahelyett hogy ezt kiadták volna egy patch-ben, kiadják új játékként? wtf?
  • mester1987
    Sleeping Dogs: Definitive Edition;
    - Szebb világítás
    - Jobb város textúrák
    - Jobb karakter textúrák
    - Több forgalom az utcán
    - Többfajta modellek, közlekedők a városban

Még azt írják, hogy javított a vezetés és nem akad ha a városba érünk.

Hét perc Sleeping Dogs: Definitive Edition
  • Botond #1410
    Én lenyomtam PCn az összes dlcvel, kimaxolva (egyetlen kimaxolt játékom steamen), és dlck nélkül x360on. Ha lesz x1em és normál ára lesz a cuccnak, akkor lehet nekifutok egy harmadik körnek is egy pár év múlva, nekem eléggé bejött a cucc.
  • grebber
    100%,hogy nem nyúltak hozzá szerintem nem volt vele semmi gond.
  • Anonymusx
    Az autók irányításán fognak változtatni? Mert az szerintem az is elég rossz lett.
    A dlc-kel, és az irányítással szerintem eléggé elszúrták a játékot, na meg az is elég fura hogy autóval elég kb kétszer nekimenni más kocsinak hogy az szétrobbanjon.. . .
  • grebber
    Ezt neked kell eldöntened. Szerintem aki végigjátszotta már (és a 128ezer dlc hidegen hagyja) az ne vegye meg.
    Nekem megvan pc-re ,de majd beszerzem ezt is ha 5$ alá esik az ára annyit megér nekem.
  • LoSA
    Nagyon jó game, de nem tudom, hogy megéri-e megvenni PS4re?! (XBOX-n nyomtam végig...)
  • grebber

És akinek megvan az alap úgyanugy 50%-on kapja meg a megjelenésig. Tradereknél ~ 8$
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.07. 11:41:45
  • grebber
    Arra azért kíváncsi leszek,hogy akinek megvan az alap kap-e valami kedvezmény majd mint pl a Metro esetében!
  • Botond #1403
    Lényegiben collectors edition lesz, amiben benne van minden dlc, a high res packot is beleértve, ami amúgy is ingyenes. :)
  • JaSoN HuNTeR #1402
    PCre is jön te nagyokos nézz utána :)
  • grebber
    Annyi hogy csak Next genre jön és szebb lesz (lásd Tomb Raider)
  • JaSoN HuNTeR #1400
    Definitive Edition miben fog különbözni?
  • MerlinW
    Ez miért egyszerűbb, mint az egy kattintásos Steam fícsör?:)
  • Aborg
    Bocsi, a link meg egyszer:

Removal of DLC or What .dat goes to what.
  • Aborg
    A DLC-k kiiktatasara ezt a tippet talaltam, egyszeru megoldasnak tunik. A felsorolt *.dat fajlokat kell eltavolitani a jatek konyvtarabol:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3081633

Nekem meg nics meg a jatek, de magyarul most mar szivesen lejatszanam. Persze rendesen, DLC-k nelkul. Ha valaki kiprobalja a fenti modon kigyomlalni oket a jatekbol irja meg legyen szives mukodik e a tipp.

• MerlinW
    Lehet, jobb klikk a játékon, letölthető tartalmak menü és ott ki tudod választani mely DLC-k legyenek aktívak.
  • Timbu
    Na igen... Ezeknek a DLC-knek nem sok értelmük van, mintha fizetős cheatek lennének. Inkább azoknak szólnak, akiknek nincs "kedvük" ezekkel foglalkozni, inkább fizetnek érte. De ilyen a sok piros bőröndös DLC is (a pénz elveszti a jelentőségét).

Nem tudom, hogy a Steamen lehet-e deaktiválni egy-egy DLC-t, de az első végigjátszásnál szerintem rombolják a játékélményt.
  • Anonymusx
    Megvan a játék az összes dlc-vel, és a dlc-k miatt már a legelején valamiért kapok egy csomó pontot amivel szinte ki lehet váltani az összes képességet, csak 2-3 pont hiányzik hozzá...
    Elég érdekes, kár hogy ezzel a szintlépés értelmét is elvették..
  • Szabi #1393
  • grebber
    Isten vagy! Amint meglesz az új SSD-m tolom is harmadjára végig!