A mozizás népszerűbb, mint valaha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
ez nem tudom, hogy jön ide, de én pontosan tudom, hogy nincs ízlésem, de szerintem félreolvastad, amit írtam vagy csak lassabb vagy az átlagnál.
õ panaszkodik, hogy szar filmeket néz. annak, hogy nem jó filmeket néz, nem az az oka, hogy nekem milyen az ízlése. mert nem én nézem azokat a filmet. érted? õ nézi. ergó az õ ízlése rossz, õ választ rossz filmeket, õ nézi a rossz filmeket.
A sziget pedig nagyon jó film volt máig az egyik kedvencem. A soundtrackje szintén etalon.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
annyi pénzbõl vehetsz dvdlejátszót és dvd-t is😊 vagy társasjátékot
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem tényleg a 3D az, ami még rá tud venni a mozira. Olyan nagyon ritkán van hogy ne bírjak ki fél évet, míg megjelenik a film bluray-en. Akkor elmegyek moziba, de többnyire inkább megvárom, aztán megnézem otthon, kényelmesen, HD-ben. Viszont 3D tévém az nincs és egy jó darabig nem is lesz, és szerintem ad annyi pluszt hogy érdemes legyen érte kifizetni 2000 Ft-ot. A rossz film valóban nem lesz jobb a 3D-tõl, de a jó film 3D-ben mégjobb 😊
Az elmúlt 20 évben nem voltam moziban. Azután tavaly voltam 2X, idén pedig 4X.
(Igaz egyszer azért, mert bombariadó miatt kiürítették a Duna Plazát.) Micsoda növekedés!!
Pedig rohadt mód sajnálom azt az 5-6 rugót, amit pattogatott kukoricával, meg ásványvízzel együtt elköltök egy mozira. Hiába na, én a max. 5 Ft-os jegyáron szocializálódtam és képtelen vagyok kibújni a bõrömbõl. De mit meg nem tesz az ember a gyerekeiért.
akkor nagyon rosszul választasz filmet, hiszen akkor sem túlzok, ha azt mondom, hogy heti egy nagyon jó film van, és 2-3 teljesen korrekt. minden a választáson múlik. attól, hogy valaki megnéz egy évben 10-30-70-120 filmet és azt mondja, hogy mind sz*r volt, csakis arra utal, hogy rosszul választ filmeket, rossz kritikákat olvas, rosszul következtet a marketingbõl. javaslat: a jó filmeket kell kiválasztani😊
Az usákiaiak nagyüzemben gyártják a gagyit, legyen az mozifilm, vagy sorozat. Elvétve akad csak jó film. Én azok közé tartozom, akik messzire elkerülik a mozit. Többre becsülöm az olyan filmnézést, hogy ha van egy rész, ami érdekes volt, azt azonnal vissza tudjam nézni. Ezt moziban nem lehet megcsinálni.
és ugyanazok, akik a star treket (zorro 2-t, MI3-at), vagy akik készítették a fringe címû sorozatot. a TF2-re ilyet kértek tõlük, ilyet adtak. a film aratott...😊
De a jógvédõket az zavarja hogy lehetõséged van nem fizetni a cipõért ha az nyomja a lábad.
Szar ügy.
Szerintem.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
D9 és Sziget nekem is tetszett nagyon, Szeretem a Sziget zenéit, My name is Lincoln valami isteni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
OFF:
Winnie: szerencsés vagy, hogy csak 15 perc...
ezen nincs mit bizonyítani😊 naná, hogy többen mennének. a nagy kár, hogy a bevételük nem nõne. ez OFF, de mondjuk a moziba járási kedvemen az javítana, ha a szomszédban lenne a mozi és nem 15 perc buszozásra ilyen idõben. nem a jegyáron múlik...
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Engem nem érdekelnek a bevételek meg a törvényre is szarok.
Ezzel meg teljesen egyetértek.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
olyanok, akik pontosan tudják, hogy körülbelül mi az optimális jegyár. mert egyrészt az árak inkább voltak harmadakkorák, másrészt a nézõszám inkább volt 3-4-szer annyi. és, aki kicsit is konyít a dolgokhoz, az pontosan tudja, hogy a moziÜNNEP azért "ünnep", mert event és teljesen esélytelen, hogy egy normál napom harmadáron háromszorannyi legyen a nézõ, vagy tizedáron 10-szer annyi.
ha valamit, akkor az optimális mozis jegyárat tökéletesen be lehet lõni.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A warezolásról egy south park rész jutott az eszembe, miszerint vedd meg a dvd-ket drágán , mert szegény sztárok meg stúdiófõnökök utlracsilivili magángép helyett csak csilivilit tudnak venni 😄 A kapzsiság azt hiszem egyike a fõbûnöknek. ( az mi , hogy a cikkíró megmondja mit ne kommentelj, vagy kínából való 😄 )
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/